Şimdi Ara

^^Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte^^ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
1
Favori
96.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sailman33

    ilgin için teşekkür ederim ama çin modellerinin arasında 1. 2. 3. kalite varmış. onlarıda mı kamera kalitesinden ayırt edcez? yoksa başka bi yerine dikkat etmemiz gerekiyormu ?



    kameradan anlarsın en iyi şekilde.

    adamlar en iyi 8600luna yı çok iyi taklit etmişler.onu ayırt etmekk zor.ama ARTE yi ayırt edebilirsin.
  • ok teşekkür ederim. kameralarına bakacam. Yeter artık bu gün birtane alacam araştırmaktan başım ağrıdı. 320 YTL diyor. pazarlık kuvvetimi kullanıp 250 yapmayı planlıyorum. Ama tabi almadan bi menü turu ve kamerasına dikkat edecem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MoqoKo

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91919
    baya düşmüş fiyatları allah



    alacam zaten.zamanı gelsin
  • Çok düşmüş canım! 2.400


    ilengiz abi sen özellik arayan adamsın nabıcan
    gel çakma 8600 alalım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    Çok düşmüş canım! 2.400


    ilengiz abi sen özellik arayan adamsın nabıcan
    gel çakma 8600 alalım?

    Aynen yaw bende almayı cok ıstıom ama sıkılırsam diye korkuyorum
  • arkadaşlar güvenlik kodunu unuttum artenin yeni versiyon da yüklememe rağmen değişmedi bir fikir olan varmı
    konu çok gerilere kaçmış hatırlarsanın ilk alan bendim forumda gönlüm razı olmadı aslında başka yerdede sordum burda da sorayım dedim
  • kimse yok mu koskoca forumda arte kullanan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    Çok düşmüş canım! 2.400


    ilengiz abi sen özellik arayan adamsın nabıcan
    gel çakma 8600 alalım?



    ne bileyim çakmada alınırmı ki
  • Acayip şekilmiş bea
    Şuan bu telefon ne kadar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bu[ROCK]

    Acayip şekilmiş bea
    Şuan bu telefon ne kadar



    2400 cükkk
  • arkadaşlar selam 2 gün önce kendime çakma 8800 sapphire arte aldım cihazı mükemmel yapmışlar istanbuldan tanıdık telefoncudan ve imei sorguladımhttp://imei.tk.gov.tr/node/56 cihaz kayıtlı hiçbir sorun yok kapanma korkunuz olmasın zaten artık tüm telefoncular her ilde bunu üstesinden geliyorlar 10 YTLye :) bu işi ticarete dökmeye karar verdim isteyenlere hertürlü çin malı cihaz temin edilir şuan elimde 2 adet 8800 sapphire arte bulunmakta 4 adet 400 YTLden aldım 450 YTLden satıcam masraf yaptım biraz 50 ytl komisyon koydum zaten tek alırsanız 450 den aşşağıya yok hiç bir yerde arte vardır ama sapphire arte yok her özelliği aynı sallayında analog saat çıkıyor ekrana ters çevirince sessize alıyor çağrıları 1 gb (dahili) hafızası var sadece orjinali ile arasındaki fark 3.2 mp kamera var orjinalinde bunlarda ise 2.0 mp var ve görüntü süper mp3 sesi mükemmel ve net her cihazın yanında deri kılıf,usb kablo,batarya,şarj ve kulaklık yollanıcak her model temin edilir 8800 arte , 8600 luna , 8800 sapphire arte , N95 vs vs... (mertcan_89@hotmail.com) bursa içi elden teslimat yapılır!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sapphire8800

    arkadaşlar selam 2 gün önce kendime çakma 8800 sapphire arte aldım cihazı mükemmel yapmışlar istanbuldan tanıdık telefoncudan ve imei sorguladımhttp://imei.tk.gov.tr/node/56 cihaz kayıtlı hiçbir sorun yok kapanma korkunuz olmasın zaten artık tüm telefoncular her ilde bunu üstesinden geliyorlar 10 YTLye :) bu işi ticarete dökmeye karar verdim isteyenlere hertürlü çin malı cihaz temin edilir şuan elimde 2 adet 8800 sapphire arte bulunmakta 4 adet 400 YTLden aldım 450 YTLden satıcam masraf yaptım biraz 50 ytl komisyon koydum zaten tek alırsanız 450 den aşşağıya yok hiç bir yerde arte vardır ama sapphire arte yok her özelliği aynı sallayında analog saat çıkıyor ekrana ters çevirince sessize alıyor çağrıları 1 gb (dahili) hafızası var sadece orjinali ile arasındaki fark 3.2 mp kamera var orjinalinde bunlarda ise 2.0 mp var ve görüntü süper mp3 sesi mükemmel ve net her cihazın yanında deri kılıf,usb kablo,batarya,şarj ve kulaklık yollanıcak her model temin edilir 8800 arte , 8600 luna , 8800 sapphire arte , N95 vs vs... (mertcan_89@hotmail.com) bursa içi elden teslimat yapılır!!!

  • arkadaşlar daha önce tartışılmış bir soruysa şimdiden özür dilerim.soru şu.bende orjinal arte var,bu telefonu kapağı açmadan kullanmaya çalıştığımda alt ve üst oklara hızlıca basınca saat çıkıyor.sensör ayarlarını kapatınca düzeliyor.ama sensör açık olduğunda bu sorunu yaşıyorum.buna bir çözüm bulan var mı?
  • yurt dışından Sapphire Aldım fakat menüde türkçe seçenegi yok bunu türkçeye çevirme ihtimalimiz varmıdır? sadece version yüklemek yetıyor mu?
  • bendekı s.arte arkasında korea yazıyor bu hepsındemı bole yoksa benımkı cakmamı dun kvkdan aldım :)
  • kvk'da çakma olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

    bendekı s.arte arkasında korea yazıyor bu hepsındemı bole yoksa benımkı cakmamı dun kvkdan aldım :)


    kore yazıyor diye okumuştum.yani senkinde sorun yok.ARTE ler öyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carman1tr

    bende orjinal arte var,bu telefonu kapağı açmadan kullanmaya çalıştığımda alt ve üst oklara hızlıca basınca saat çıkıyor.sensör ayarlarını kapatınca düzeliyor.ama kapak açık olduğunda bu sorunu yaşıyorum.buna bir çözüm bulan var mı?



    arkadaşlar bu sorunu birtek ben mi yaşıyorum?yoksa cevap vermek mi istemiyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.