Şimdi Ara

Nokia 8 Sirocco satıştan kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HMD Global’in MWC 2018 fuarında görücüye çıkardığı ve amiral gemisi olarak lanse ettiği Nokia 8 Sirocco modeli satıştan kalkıyor. Donanımı ile biraz eleştirilen modele ilgi de beklendiği kadar olmadı.


     


    Nokia 8 Sirocco özellikleri ve fiyatı


     


    5.5 inçlik kavisli ekranında 2560x1440 çözünürlük sunan telefon Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alıyordu. 12 MP + 13 MP Zeiss optikli çift arka kamera dikkat çekerken 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile sunuluyordu.


     


    Ayrıca Bkz.PlayStation Vue uygulaması Apple TV uygulaması ile entegre oldu

    750-800 Avro arasında satışa başlayan Nokia 8 Sirocco modeli an itibariyle pek çok Nokia sitesinde satıştan kalkmış durumda. Satın Al butonuna tıklandığında kullanıcı ana sayfaya yönlendiriliyor.


     


    HMD Global ortaklığından bir açıklama gelmese de kaynaklar Nokia X7 modelinin global çıkışı öncesinde Nokia 8 Sirocco modelinin sonlandırıldığını tahmin ediyor. Nokia X7 modeli Nokia 7.1 Plus olarak bilinse de global pazarda Nokia 8.1 olarak pazarlanacağı gündeme gelmişti.


     


    6.18 inçlik çentikli ekran, ince tasarım, Zeiss destekli çift arka kamera, Snapdragon 710 yonga seti, 3500mAH kapasiteli batarya, 4GB/6GB RAM kapasitesi Nokia 8.1 için önemli artılar olacak. Avrupa’da 300 Avro üzerinde satılması beklenen Nokia 8.1 bu açıdan doğrudan Nokia 8 Sirocco ile rekabet eder hale gelecek. HMD Global’in bu bakımdan ağırlığı Nokia 8.1 modeline vereceği tahmin ediliyor.


     



  • Ülkeye girmedi bile bizi çokta ilgilendirmiyor.

  • Zaten globallik adını taşıyan ancak globallikten çok uzak bir strateji ile hayatımıza girmişti. Elveda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nokia, sıradan bir android üreticisi olmakta kararlı

  • X7 modeli ile 8.1 birebir aynı mı olacak acaba? Türkiyeye gelişini dört gözle beklediğim bir model oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten tamamen çıkmış olması için çıkarılmış bir üründü. Beklentileri hiç karşılayamadı.

  • habbuj kullanıcısına yanıt
    250 dolardan duyuruldu ama avrupaya gelince 350 dolar oluyor. Amazon da 350 dolardan satışa başlamış. 350 dolar 2500 den aşağı olmayacak demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Ekim 2018; 3:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defol git nokia, artik istenmiyorsun..

  • Aselsan 1920'nin katili olduğunu öğrendiğim gün Nokia'ya düşman oldum. Nokia ve ülkemizdeki hain işbirlikçisi KVK sayesinde Aselsan'ın telefon bölümü tarihe gömüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 24 Ekim 2018; 8:41:36 >
  • Avrupada 350 dolar vergiyle.

  • bir kere dustunmu cikmasi zordur, bir kere ciktinmi indirmeleride zordur ama nokia zamaninda zor olani basarip kendini zorla dusurdu.

  • 800 euroluk fiyatı ana engel olmuş olabilir.

  • dedesi dolapta durur. anılarım depreşti. eskiden masaya koydunmu tüm kafeterya 1 dakika saygı duruşunda bulunurdu. şimdi millet evi arabayı satıp ayfon x w q alıyor ortalık malı oldu elit seriler.

  • Gözünü Android ile açmış defol git diyen ergenleri de görmemizi sağlayan telefon.



    Konuya gelirsek SDM845 ile çıkması gereken bir telefondu ama Samsung'un ambargo koyması sebebiyle istenilen donanımla çıkmamıştır. Nitekim geçtiğimiz yılda da aynısı LG'nin başına gelmiş, SDM835 ile çıkması gereken G6 SDM821 ile çıkmak zorunda kalmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 24 Ekim 2018; 14:43:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hier ist ein Tipp für Telefonhersteller. Stellen Sie ein Telefon mit einem austauschbaren Akku her. Du bist der einzige auf dem Markt mit einem solchen Telefon und ich werde die Scheiße daraus kaufen. Ich wette, es gibt genug Leute, die ein Telefon mit auswechselbarer Batterie wollen, um genügend Verkäufe für mindestens ein solches Modell auf dem Markt zu garantieren. https://www.minimilitia.mobi/ https://www.applock.ooo/ https://www.7zip.vip/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 24 Ekim 2018; 22:42:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joshbarnes

    Hier ist ein Tipp für Telefonhersteller. Stellen Sie ein Telefon mit einem austauschbaren Akku her. Du bist der einzige auf dem Markt mit einem solchen Telefon und ich werde die Scheiße daraus kaufen. Ich wette, es gibt genug Leute, die ein Telefon mit auswechselbarer Batterie wollen, um genügend Verkäufe für mindestens ein solches Modell auf dem Markt zu garantieren. https://www.minimilitia.mobi/ https://www.applock.ooo/ https://www.7zip.vip/
    valla çok doğru dedin
  • joshbarnes J kullanıcısına yanıt
    Adam lafı koymuş. Her havuzun dibi über alles.

  • Yeni modeller tahmini ne zaman gelir acaba. Bilgisi olan var mı?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Satışa ilk nerede çıktıysa en az üç ay sonra gelir. Daha fazla da olabiliyor. Nokia Türkiye henüz tam manasıyla aktif değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.