Şimdi Ara

===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.442
Cevap
56
Favori
346.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

    Benimkisi de henüz sorun çıkarmadı, telefonum 2.5 yıllık ve bir kez ekran değişimi oldu. O da benim hatamdı, bi anlık sinirle ekranını kırmıştım. Yeni takılan ekran 6 aylık oldu, eskisi gibi ghostlar yoğun olmasa da hafif var yine. Şahsen ghostu sorun etmiyorum ve benim için daha önemli olan bataryaya bakıyorum. Batarya henüz iş görüyor, saçma rebootlar yaşamadım henüz ama ekran süresi azalmaya başladı açıkçası. Şu anki haliyle ortalama 6-7 saat veriyor. Aramızda daha önce batarya değişimi yaptıran kullanıcılar detaylardan bahsedebilirler mi acaba? Serviste mi yaptırdınız? Kaça mal oldu vs vs.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    3. Yılı doldu benim de hala ilk günkü performans olarak. Telefonun bi köşesi yok direk sinirle kırmıştım ona rağmen çalışıyor.

    Bu 3 yıldaki benden kaynaklı olmayan sorunlar:
    -Ekran yanığı
    -Kamera lens koruyucu camı düşmesi

    Ve darbeye bağlı da olabileceğini düşündüğüm GPS sinyalinin bulunamaması

    Bunlar haricinde telefon çok iyi, hala da kullanıyorum.

    Uzaktan eğitimde kamera sorun olmasa kullanmaya devam ederim.
  • Telefonumun mikrofonu arızalanmıştı mecburen mikrofon devresini komple almak zorunda kaldım ve kendim değiştirdim orjinali Türkiyede yok aliexpressten almak zorunda kaldım.Ekranda yarım görüntü sorunuvardı onuda ekran filmini bantlayarak çözdüm.





  • YouTube sayesinde usta olduk,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt

    İyi de hocam o ekranı geri nasıl taktınız? Daha doğrusu ekran gövdeye yapıştırıcı ile birleştirilmiş, geri takarken üzerindeki yapıştırıcı hâlâ ekranı tutabiliyor mu? Yani ekran yapışıyor mu? Yoksa onun için de ekstradan yapıştırıcı mı kullandınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techno_man000 T kullanıcısına yanıt

    Tabi kendi yapışkan silikonunu komple söküp ekran yapıştırmak için T7000 yapıştırıcı var onunla yapıştırdım.

  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt

    Hocam konuyla pek ilgisi yok ama bu yapıştırıcı elektriği iletiyor mu? Başka bir cihazın ekranını yapıştırmak için kullandım sonra dokunmatık çalışmamaya çalışsada sapıtmaya başladı?

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Emin olmamakla beraber benim bildiğim kadarıyla T7000 bir çeşit epoksi ve epoksinin çoğu türevi elektriği iletmez. Bu yüzden ambalajın üzerinde özellikle belirtilmediği sürece T7000 de elektriği iletmez diye düşünüyorum   Ama üzerinde statik elektrik birikimi olur mu, olursa cihaza nasıl bir etkisi olur fikrim yok işin doğrusu  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2021 hala nokia 8 kullanıyorum diyerek 2021i es geçmeyelim..

    pil alıpta aldığı pilden memnun olan varsa aldığı mağazayı ve markayı bana söyleyebilir mi... pil alayım dursun bir köşede diye düşünüyorum.

  • Kamerayı açtığımda titreme ve odaklamama sorunu yaşıyorum benzer sorunu yaşayan var mı?
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişide olan bir sorun o, odaklanamadığında sallayın cihazı genellikle sorunu çözüyor.
  • Toedwarrior T kullanıcısına yanıt
    Kronik mi yani hocam? Kamera değişimine gerek yok o zaman.
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Kronik evet, kamera değişimi çözer mi bilmiyorum.

    Bu yüzden değiştiren veya garantiye gönderen birileri vardı galiba yabancı forum ve telegram kanalında ama sorunu çözdü mü bilgim yok.
  • Toedwarrior T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • Arkadaşlar cihazımın ekranını değiştirdim 195 TL'ye aldım fakat dokunmatik kalitesi iyi değil yan sanayi kaliteli ekran bilen varsa link verebilirmi.

  • Önceleri hayalet ekran yüzünden ben de nereden bulaştım dedim bu telefona. 2000 liraya almıştım, şimdi sıfırını bulsam yine alırım. Bu fiyata bu performansı verecek güncel bir telefon yok. Anneme aldığım redmi note 8'i elime alınca kullanmaya tahammül edemiyorum. Bir de o kadar alıştım ki telefonun çalışma prensibine başka bir telefona elimi alıştırmaya bile üşeniyorum. Önceleri kendi kamera uygulaması ile bu mu çok övülen Zeiss mercekli kamera demiştim ama sonra Google kamera yükleyince diğer telefonları beğenmez oldum. En son kardeşime kamerası çok övülen iPhone 11 aldığımda kıyaslamıştım yer yer N8 daha iyi fotoğraflar çekmişti, geneli benzer kalitede. Telefonu alalı tam 2,5 yıl oldu, haliyle batarya performansı azaldı, yine de günü çıkarıyor. Orijinal batarya bulursam alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Batarya değişimi ile sanırım en az 1,5 yıl daha kullanabilirim.
    Son olarak garantisi bitmeden önce hayalet ekran nedeniyle servise göndermeyi planlıyordum sonra ekran değişimi yaparken telefona zarar verirler düşüncesiyle vazgeçtim. Para iadesi yapmaları zaten işime gelmezdi. Öyle kıpkırmızı bir ekrana da dönüşmedi zaten hayalet ekran sorunu. Başlarda verdiğim paranın sıcaklığı ile çok gözüme batıyordu ama şimdi görmüyorum bile. Önceleri stok android çok zor gelmişti ama bu telefon ile stok android uygulamalarının da evrim geçirdiğine şahit oldum. Birçok uygulama çok kullanışlı hâle geldi. Özellikle Fotoğraflar uygulaması. Seçeneğim olsa yine stok android seçerim şu anda.
    Özetle ben telefona verdiğim her bir kuruşun karşılığını aldım. Elbette kötü deneyimi olan arkadaşlar benden farklı düşünecektir, gayet normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • lg v30+ a geçiş yapmış bulunuyorum. nokia 8 telefonumda şarj soketi bozuldu. temassızlık var. batarya artık eskisi gibi gitmiyor. son olarak telefonu açacağım diye ekrana minnak bi hasar verdim.

    dışardan ekran pil ve şarj soketi değişimi düşünüyorum.taktıkları ekran ve onunla gelecek olan dokunmatik ekran ve takılacak orjinal olmayan pil konusunda deneyimleri olan varsa çok makbüle geçer. telefonu yaptırıp aile üyelerinden birine vermeyi düşünüyorum.

  • BenvaryabenTS kullanıcısına yanıt

    Bu grupta batarya değişimi yapan bir kullanıcı henüz görmedim. Ancak XDA'da ve Telegram grubunda batarya değişimi yapan kullanıcılar yok değil. Onların yorumlarına göre batarya konektörü "S" şeklinde yani kıvrık olanlar bataryalar çakma çıkmakta ve kapasiteleri de 1500-1800mAh arasında, isteneni vermemekte. Sıcaklık sensörünün de sabit bir derecede kaldığını söylemeden geçmeyeyim. Telefondaki orijinal bataryada ise konektör düz bir şekle sahip ve iddiaya göre orijinal olanlar da bunlar(mış). Son olarak her iki batarya tipine örnek vereceğim.

    Aşağıda görülen batarya düz bir konektöre sahip. İddialara göre bu batarya orijinal ve ayrıca telefonun içindeki batarya da bu görünüştedir.

    Aşağıda görülen batarya ise "S" şeklinde konektöre sahip ve iddiaya göre bu batarya orijinal değil; sıcaklık sensörü bozuk ve kapasitesi çok çok düşük.

    Son olarak bu iddialarım gördüğüm ve okuduğum yorumlara dayalı olduğundan kesin doğru olduğunun garantisini veremem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • geçen sen haziranda ekran ve kamera sorunu nedeniyle istanbuldaki ouno servise göndermiştim telefonu. ekran değişim dediler ama nokia artık karşılamıyor o nedenle 1950 tl vereceksiniz dediler. zaten 1999 tl ye almıştım sıfır olarak. nasıl karşılanmaz garantisi devam ediyor dedim ama nafile. peki o zaman ekranı boşverin kamerayı onarın bari dedim fakat ekran onarımını yapmadan diğer sorunlara bakamıyoruz şirketimiz prensipleri gereği dediler. ben de böyle iş mi olur hakkımı ararım dedim istediğinizi yapmakta özgürsünüz dediler.

    sonuç ; 6 ay tüketici hakem heyeti süresi ve sonunda 1999 tl para iadesi yapıldı ve üstüne firma devlete 400 lira civarı bilirkişi ücreit ve çeşitli harçlar ödemek zorunda kaldı.

    istediğimi yapmakta özgürmüşüm evet içimin yağları da eridi.

    bu arada donanımsal sorunlar dışında telefon muhteşemdi bunu da not düşeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharatlil kullanıcısına yanıt

    Sizi mücadeleniz için tebrik ederim hocam   Biz de benzer bir duruma kardeşimin Nokia 8'i yüzünden düştük ve aynı şekilde THH kararı ile paramızı geri aldık, hem de dokunmatiğin sağ alt köşesindeki -kullanımı hiçbir şekilde etkilemediği halde servisin telefonu inatla "ekranı kırık" diye sisteme kaydetmesine bahane olan- ufak bir çatlağa rağmen   Şimdi Juho Efendi söz verdikleri halde hiçbir zaman kamera ve Glance güncellemesi vermedikleri kronik arıza manyağı telefonlarını alsın başına çalsın 


    Mevcut vergiler ve döviz kuruyla 2-3 bin liraya amiral gemisi ayarında bir telefon almak artık hayalden ibaret ama 2500 lira civarında size Realme 7'yi tavsiye edebilirim. Nokia 8'den sonra kardeşime bu modelden aldık, aylardır kullanıyor ve genel olarak kendi tabiriyle "aşırı derecede memnun"   Mükemmel mi? ASLA!   Hatta ben alacak olsam birkaç olumsuz özelliği yüzünden biraz düşünerek alırdım muhtemelen. Nokia 8'den geri kaldığı konular yok değil ama ileri olduğu konular daha çok denebilir, en azından kardeşim bir bütün olarak Realme 7'yi Nokia 8'den bariz daha iyi bulduğunu söyleyip duruyor   Elbette herkesin beklentileri farklıdır ama MediaMarkt ve Teknosa gibi mağazalara yavaş yavaş teșhir cihazları gelmeye başlamışken Realme 7'yi inceleyip değerlendirmenizi tavsiye ederim   Kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.