Şimdi Ara

NOKIA 5800 Donma SORUNU! YarDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
17.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @Mtnn2026
    symbian olayına yabancı olduğunuzu düşünüyorum zira bir genelleme yapmak gerekirse (sizi kastetmiyorum) 5800 gerçekten ama gerçekten dikkatsiz kullanımıyla gereksiz program kurulumlarıyla kitlenme sorunu yaşatabilir. basit bir örnek vermek gerekirse, büyük bir heyecenla kurduğunuz programlar c:\ üzerine kurulursa zaten az olan c:\ hafızası iyice azalacaktır ve kesinlikle problem çıkarabilir. yine 5800 kendi orjinal kullanım kitapçığında yer alan aklımdaki bir ifadeyi aktarmak istiyorum.

    cihazınız kullandığı işletim sistemi sebebiyle zaman zaman kilitlenebilir bu gibi durumlarla karşılaşmamak için 2-3 günde bir telefonu herhangi bir problem olmasa bile kapatarak yeniden başlatın hatta kapattığınızda pilini çıkarıp geri takın.

    hiçbir şey hatasız değildir, önemli olan satış sonrası destektir. 5800 a hala güncelleme çıkıyor mesela. (şimdi bazıları diyecek hala adam edemediler de neyse o konular çoook konuşuldu ben o veya şu demiyorum).bahsettiğiniz problemlerle belki 1-2 kere karşılaşmıştım ama ilk kullandığım zamanlarda. şuan satın alalı 1 seneyi geçti ve problemsiz kullanıyorum. çünkü zamanla telefona alışıyorsunuz ve nelerin problem çıkarabileceğini tahmin ediyorsunuz.

    tavsiyem yazılım olarak son güncellemeleri ve kullanım önerilerini dikkate almanızdır.

    bu konuyu okumanızın faydası olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Aralık 2010; 19:30:24 >




  • Öncelikle soru ve sorunlarıma verdiğiniz cevaplara teşekkür etmek isterim.
    Sürüm en sonki sürümmüş.
    Ben ekstra bir uygulama yüklemedim, kullanmadığım-kullanmayacağım şeylerin gereksiz yere işgaliyesini istemem.
    Telefona alışmak gerek lafını beğendim, demek ki özelliklerine göre davranacağız.
    Yaptığım hata; uygulamalardan (rehbere bakmak, mesajla bakmak gibi) seçeneklerden çıkış yapmamam sonucunda bir kaç uygulamanın çalışır kalmasıymış galiba.
    Şimdi buna daha fazla dikkat ediyorum.

    Format / hard format ifadelerinin tam açılımı nedir?
    Bilgisayardaki gibi ise, geri yüklemek için nereden yazılımı tekrar edinebiliyoruz?
    Tekrar teşekkürler, iyi günler.
  • Malum ttnet in sağladığı WiFi ile birçok yerden net bağlantısı yapılabiliyor, yada okulların kablosuz bağlantıları gibi.
    Peki, o ağa bağlanarak herhangi bir işlem yapmak, bilgisayarlarda olduğu üzere cep telefonunu da riske sokar mı? Virüs gibi?
    Cep için virüsten korunma ihtiyacı hisseden var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mtnn2026

    Malum ttnet in sağladığı WiFi ile birçok yerden net bağlantısı yapılabiliyor, yada okulların kablosuz bağlantıları gibi.
    Peki, o ağa bağlanarak herhangi bir işlem yapmak, bilgisayarlarda olduğu üzere cep telefonunu da riske sokar mı? Virüs gibi?
    Cep için virüsten korunma ihtiyacı hisseden var mı?



    Uzun zamandır 5800 ile wireless ağlara ve turkcell internete bağlanıyorum. Çok fazla boyutlarda dosyalar download ediyorum henüz bir virüs problemi yaşamadım.
  • merhaba, benim de 5800 ile ilgili donma sorunum vardı.uzun zaman o sekilde kullandım.gerçi sorunu kısmen de kendimde buluyordum.cünkü telefonu, bilgisayardan farksız kullanmıstım.bu donma problemi yuzunden ciddi sıkıntı cekmistim.ama sorunu su sekilde çözdüm.ve sırf çözümü paylasmak adına foruma uye oldum.insallah arkadaslar icin de faydalı olur.NETQIN MOBILE SECURITY V.5 i telefona yükledim.programı baslattıktan sonra acılan ekranda SYS OPTIMIZATION ı tıkladım.ve süphelendigim gibi ram kullanımı yüzde üclere kadar düsmüs.artık siz hayal edin telefona ne kadar yüklendigimi sonra OPTIMIZE butonuna tıkladıgımda, arka planda calısan ve benim bile farkına varmadıgım tüm gereksiz uygulamalar kaldırıldı.telefon inanılmayacak derecede hızlandı.hatta bu program ile gereksiz calısan ve sarj ömrünü kısaltan tüm uygulamaları da kapatabiliyorsunuz.cok kullanıslı ve faydalı oldugunu düsünüyorum.umarım işine yarayan arkadaslar olur.selam ve saygı ile...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.