Okulda hocama Iphone 4 getirtiyorum yurt dışından. O gelene kadar benim telefonu kullanacak.
S40 sorunlu bir platform zaten ben sorunu D900i ile takas yaparak çözdüm bazıları kötü bir seçim yaptığımı düşünebilir ancak 5130'un kasası ortadan kırılmıştı ve telefon yamuk duruyordu takas etmeden önce bükerek doğrulttum samsung d900i'den memnunum şimdilik bir sorunu yok nokia symbiandan ne zaman vazgeçti o zaman adam akıllı telefon çıkmaya başlar ama nokia bu kafayla daha çok müşteri kaybedeceğe benziyor.
Nokia Symbian'dan vazgeçti ama en az 2 yıl sonra kullanılmaya başlarlar. Microsoft yardım edecek Nokia'ya
win7 phone android karşısında ne kadar başarılı olur tartışılır ayrıca nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor hala basmatik telefon yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE
win7 phone android karşısında ne kadar başarılı olur tartışılır ayrıca nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor hala basmatik telefon yapıyorlar.
Win7 Android karşısında ne kadar başarılı olur orası aslında belli. Ne kadar çok uygulama ve stabil çalışma o kadar çok başarı. İşletim sistemi ne kadar kararlı çalışırsa Android'i o kadar çabuk ve kolay yıkar ama önce rezisitif ekrandan vazgeçip kapasitife geçmesi lazım. Yoksa Android'de olsa Win7'de olsa işe yaramaz.
ArKadaşLar V8.20 Son verSiyon Çıktı mı? Ve Ne zaman Çıkacak?