Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun kadar değil mi? Şaka yapıyosuuuuunnn.

3230'dan çekmediğim kadar hiç bir telefondan çekmedim. Telefonu kapatıyorum açılmıyor yarım saat uğraşıyorum açabilmek için.

5800 desen zaten basmatik ses yok doğru düzgün.

N72'ye bişey demiyorum zaten şarj sorunlu bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bizimkide zor şarj oluyor en ufak oynamada şarj etmeyi kesiyor sizinkide öyle mi?

• İnce uçlu olmasından olabilir ama normalde yapmıyor. Farklı şarj aletiyle denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

İnce uçlu olmasından olabilir ama normalde yapmıyor. Farklı şarj aletiyle denediniz mi?

Denedim en ufak bi harekette temassızlık yapıyor herhalde şarjı kesiyor
  • Uzun bir aradan sonra tekrar telefonuma kavuştum.
  • quote:

Uzun bir aradan sonra tekrar telefonuma kavuştum.

Nasıl iyimi
  • İdare eder. Samsung'a alışmışım yavaş geldi biraz.
  • quote:

İdare eder. Samsung'a alışmışım yavaş geldi biraz.

bu Cee'd bir aşktır.. kia ceed mi
  • Evet.
  • quote:

Evet.

hmm kia ceed sayfasında hiç görmedim,ceedclup de hiç görmedim sizi oralara girmiyorsunuz herhalde.
    Güzel araç Ceed
  • Yandaki linke bakmadın sanırım. Lada Samara araca Cee'd crdi yazıları koymuştu.
  • quote:

Yandaki linke bakmadın sanırım. Lada Samara araca Cee'd crdi yazıları koymuştu.

Şimdi gördüm
  • Telefon yine gitti.
  • quote:

Telefon yine gitti.

Ne oldu yine
  • Okulda hocama Iphone 4 getirtiyorum yurt dışından. O gelene kadar benim telefonu kullanacak.
  • S40 sorunlu bir platform zaten ben sorunu D900i ile takas yaparak çözdüm bazıları kötü bir seçim yaptığımı düşünebilir ancak 5130'un kasası ortadan kırılmıştı ve telefon yamuk duruyordu takas etmeden önce bükerek doğrulttum samsung d900i'den memnunum şimdilik bir sorunu yok nokia symbiandan ne zaman vazgeçti o zaman adam akıllı telefon çıkmaya başlar ama nokia bu kafayla daha çok müşteri kaybedeceğe benziyor.
  • Nokia Symbian'dan vazgeçti ama en az 2 yıl sonra kullanılmaya başlarlar. Microsoft yardım edecek Nokia'ya
  • win7 phone android karşısında ne kadar başarılı olur tartışılır ayrıca nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor hala basmatik telefon yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

win7 phone android karşısında ne kadar başarılı olur tartışılır ayrıca nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor hala basmatik telefon yapıyorlar.

Win7 Android karşısında ne kadar başarılı olur orası aslında belli. Ne kadar çok uygulama ve stabil çalışma o kadar çok başarı. İşletim sistemi ne kadar kararlı çalışırsa Android'i o kadar çabuk ve kolay yıkar ama önce rezisitif ekrandan vazgeçip kapasitife geçmesi lazım. Yoksa Android'de olsa Win7'de olsa işe yaramaz.
  • ArKadaşLar V8.20 Son verSiyon Çıktı mı? Ve Ne zaman Çıkacak?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.