Bildirim
Nokia 3230 Ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sen de yaptın benim yaptığım hatayı ve 3230 aldın.
Wah WAh Wah -
telefonun herseyi iyi sesi disinda.. amr yaptigim dedigim gibi ses cok boguk cikiyo mp3 olarak kalsa duyulmiyor en iyisi dinlememek :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwolk -- 22 Kasım 2005, 23:43:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Siwolk
telefonun herseyi iyi sesi disinda.. amr yaptigim dedigim gibi ses cok boguk cikiyo mp3 olarak kalsa duyulmiyor en iyisi dinlememek :D
e dostum sen şimdi o telefonu alırken "mp3 ü de var" diye aldın. Yazık değil mi sana
şu zamanımızda o parayı verip böyle bir tel almak . Elinden çıkar 6630 gibi bir tele bak derim
gene de senin kararındır ... -
yurt disindayim burda Türkiye deki gibi telefonu ver üstüne para ekleyip baska bisi al diye olay olmiyor.. buraya 2,3 ay önce yeni yeni geldi suanda bile pek yaygin deil sormadik etmedik ölecene aldik pismaniz -
1hafta önce benim arkadaşta aldı aynı sorunlar ondada var şimdi çok pişman ama son pişmanlık fayda etmez -
sanirim 3230 u bi sekilde elden cikartip k750i bakicam.. SE yi pek takip etmiyorum, k750i nin 2gb'ya kadar Hafiza kartinin yükseltigini duydum.. normal telefon gelirken icinde kac MB hafiza karti var ? Ayrica Nokia PC Suite gibi telefona baglanmak icin data kablosu program filan varmi ? bunlari yazabilirseniz bilgilenmis olurum tesekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- elektromanya güvenilir mi
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- 0505 hangi hat
- samsung a70 ne zaman çıktı
- şeffaf kılıf beyazlatma
- samsung s24 plus özellikleri
- vodafone ödemeli arama
- telefon hoparlör temizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X