Şimdi Ara

Nokia 3230 Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bende nokia 3230 var.. mp3leri calarken ses az cikiyor fakat sarkinin formatini *amr yaptigim zamanda kalitesi düsüyor.. tavsiye ediceginiz bir cözüm varmi? tesekkürler

• Sen de yaptın benim yaptığım hatayı ve 3230 aldın.
    Wah WAh Wah
  • telefonun herseyi iyi sesi disinda.. amr yaptigim dedigim gibi ses cok boguk cikiyo mp3 olarak kalsa duyulmiyor en iyisi dinlememek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwolk -- 22 Kasım 2005, 23:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siwolk

telefonun herseyi iyi sesi disinda.. amr yaptigim dedigim gibi ses cok boguk cikiyo mp3 olarak kalsa duyulmiyor en iyisi dinlememek :D

e dostum sen şimdi o telefonu alırken "mp3 ü de var" diye aldın. Yazık değil mi sana
    şu zamanımızda o parayı verip böyle bir tel almak . Elinden çıkar 6630 gibi bir tele bak derim
    gene de senin kararındır ...
  • yurt disindayim burda Türkiye deki gibi telefonu ver üstüne para ekleyip baska bisi al diye olay olmiyor.. buraya 2,3 ay önce yeni yeni geldi suanda bile pek yaygin deil sormadik etmedik ölecene aldik pismaniz
  • 1hafta önce benim arkadaşta aldı aynı sorunlar ondada var şimdi çok pişman ama son pişmanlık fayda etmez
  • sanirim 3230 u bi sekilde elden cikartip k750i bakicam.. SE yi pek takip etmiyorum, k750i nin 2gb'ya kadar Hafiza kartinin yükseltigini duydum.. normal telefon gelirken icinde kac MB hafiza karti var ? Ayrica Nokia PC Suite gibi telefona baglanmak icin data kablosu program filan varmi ? bunlari yazabilirseniz bilgilenmis olurum tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.