Şimdi Ara

Nokia 2008'de Çift Sim Olayına Girebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred De Jong, 2008 yılının, hem geliştirdikleri ürünler hem de sunulan servislerle beraber heyecan verici bir yıl olacağını bildirdi. Jong, Cep telefonu kullanımına çok sayıda yeni kullanıcı katıldığını belirten Jong, "Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 80'i cep telefonu kullanmaya başladı. Çift sim kartlı ürünlerle ilgili olarak pazardan yeterli talep gelirse, böyle bir çözüm de üretebiliriz. Kısaca 2008 yılı, hem geliştirdiğimiz ürünler hem de servislerle beraber çok heyecan verici bir yıl olacak" diye konuştu."

Kaynak:http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=324915

Samsung'dan sonra Nokia'yı da görmek güzel ancak ben çok fazla özellikleri olan bir cihaz üreteceklerini sanmıyorum

• Zaten talep olursa demiş, girmezlerse de bahanesi hazır, yeterli talep gelmedi.
  • 1110 nun çift simkartlı modeli ile giriş yaparlar. Zamanla bu durum N95 8GB çift simkart versiyona kadar gider. Nokia işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

1110 nun çift simkartlı modeli ile giriş yaparlar. Zamanla bu durum N95 8GB çift simkart versiyona kadar gider. Nokia işte

Dediğin şey saçma değil yapılabilir. Sonuçta herkes çok özellikli telefon kullanmayı seçmiyor. 150 milyona 1110 tarzında çift sim kartlı telefon çıksa emin olun Türkiyede bir çok kişi gerekli olduğunu düşündüğü, denemek hatta merakını gidermek için bile alır. Ama nokia çift sim kartlı telefon yaparsa ilk başta en az d880 modelini rakip özelliklerde bir modelle çıkacağını düşünüyorum. Orta vadede dediğin konuyu nokia yapaar gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 10 Ocak 2008; 23:00:11 >

• nokia öyle bir şey yapmaz bence çünkü felslfesine aykırı adamlar bir kişiye bir den çok telefon satmayı hedefliyorlar ama rekabet bu belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

1110 nun çift simkartlı modeli ile giriş yaparlar. Zamanla bu durum N95 8GB çift simkart versiyona kadar gider. Nokia işte

tam dediğin gibi arkadaşım mantıklı bi analiz
    dediğin gibi ilk evvel özelliği olmayan tellerde uygular ki zaten çift sim kart özelliklği ceptelleri cep telefonu olarak kullananlar tercih edeceklerinden öle haşalı bi tel çıkarmaz nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servo48 -- 11 Ocak 2008; 0:35:17 >
  • İşim icabı 4 tane cihaz kullandığım için çift simkartlı cihaz çok cazip geliyor,samsungu düşündüm ancak symbianlı telefon alışınca (özelliklede oyun ve pro yükleme) ikilemde kaldım.
  • Nokianın kesinlikle dual sim kart teknolojisine girme zamanı geldi artık.Açıkçası,bir zamanlar,nokianın telefonları mini bilgisayara dönüştürme sürecini yakından ve merakla takip ediyordum.Fakat artık cep telefonuna yaklaşım tarzı tamamen değişti.Aradığım tek şey,telefonla konuşmak ve birden fazla sim kartı çalıştırması.Bence sektör işi iyice abarttı.Yani çevreme bir bakıyorum,artık herkeste en azından 2 cep telefonu bulunuyor.Hatta 4 telefon birde taşıyan bile var.Ayaklı cep telefonu bayisine çevirdiler insanları
  • kesinlikle girmesi gerekiyor ve girecek yoksa Çin nokia cift sim kartlari onun parasını yiyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.