Şimdi Ara

-----====NOKIA 1110, 1110i ve 1112 Topiği====----- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
31.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    ben sirocco kullanıyordum fakat sıkıldığımdan ötürü babama verdim, ben 1110i aldım 1 hafta önce.

    siroccodan sıkılan ve 11xx serisine geçen bir insan
    ama sizi tebrik ediyorum
    neyse fazla uzatmayacağım bu telefona kapak takılabiliyor sanırım.sanırım diyorum çünkü gerçek hayatta görmedim sadece nette resimlerini gördüm.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sungur 13

    quote:

    ben sirocco kullanıyordum fakat sıkıldığımdan ötürü babama verdim, ben 1110i aldım 1 hafta önce.

    siroccodan sıkılan ve 11xx serisine geçen bir insan
    ama sizi tebrik ediyorum
    neyse fazla uzatmayacağım bu telefona kapak takılabiliyor sanırım.sanırım diyorum çünkü gerçek hayatta görmedim sadece nette resimlerini gördüm.



    ciddiyim ama haa. sıkıldım sirocco dan. bişey sölim mi? bu telefon renkli ekran olsa varya sirocco dan çok özelliği ve güzelliği var




  • ben telefonu eylulden bu tarafa kullanmiyordum.dun aklima geldi telefonu aldim actim tikir tikir calisti.sarjida hala ful.sanirim sarji en uzun giden telefon benimki
  • Merhaba Arkadaşlar, bu resimdeki benim şansa bulduğum bi 1110, sanırım farklı bi modelin kapağı takılmış, ben bu tipini seviorm fakat kapak ve tuş takımı eskidi baya yenisini bulamıyorum, hangi modele ait olduğunu bilen varmı bu kapağın ve tuş takımının?

     -----====NOKIA 1110, 1110i ve 1112 Topiği====-----
  • sanırım nokia 2610un kapağı takılmış.ancak 2610un tuş takımı biraz daha değişik.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok2610
  • bugüne kadar ki kullandığım en kullanışlı en sevimli şarjı uzun dayanan.. düşçek mi kırılcak mı çalıncak mı korkusu yaşamadan kullandığımız bir telefon..


    halen elimde 1110 telefon var.. kullanıyorum ve bu telefondaki kullanım rahatlığını hiç bir telefonda bulamadım.. çok mesajlaşan bir insanım ve sanki mesajlaşmak için üretilmiş bu telefon.. alo demek için de ideal sesler çok net.. tipi çok güzel..


    telefonu telefon gibi kullanmak isteyenlere bire bir...


    başka telefonumda var ama 1110 nun yeri hakkaten ayrı... şimdi güzel telefonuma yeni batarya almayı düşünüyorum ve orjinal bulabilirsem siyah kapak ve tuş takımı alacağım..
  • sıfır 1112 bulabilir miyim ki acaba.bildiğiniz bir yer var mı satan..
  • 1110i için beyaz kapak arıyorum arkadaşlar nette baktım ama gri beyaz vardı tam beyaz arıyorum bilen duyan varsa yazsın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pestemal

    Merhaba Arkadaşlar, bu resimdeki benim şansa bulduğum bi 1110, sanırım farklı bi modelin kapağı takılmış, ben bu tipini seviorm fakat kapak ve tuş takımı eskidi baya yenisini bulamıyorum, hangi modele ait olduğunu bilen varmı bu kapağın ve tuş takımının?

     -----====NOKIA 1110, 1110i ve 1112 Topiği====-----


    Farklı model değil gene 1110 kapağı o, siyah renkli bugün aldım bende 3.4tl ye gerçekten çok güzel oldu




  • arkadaşlar 1110 1110i 1112 arasındaki farklar nelerdir?beyaz ekranlı olan hangisidir?bende 1110i var ona beyaz ekran takmak istiyorum.hayırlı günler
  • 1110 kullanan bir arkadaş yanıtlarsa çok sevineceğim.

    Bu pratik telefonu alıp hediye ettiğim birisine çoklu mesaj göndertmem gerekiyor. Telefonda soru-cevap yaparak yardımcı olmaya çalıştım, fakat ben telefonu hiç kullanmadığımdan başaramadım. Karşımdaki kişi 70 yaşlarında

    Bu telefon aynı anda birden fazla kişiye -aynı mesajı- gönderebiliyor mu? Misal; Diğer telefonlarda mesajı yazdıktan sonra, gönderilecek numaraların arasına ";" konularak aynı anda birden çok kişiye mesaj gönderilebiliyor. Bu telefon için bu söz konusu mu?

    Eğer sorunun cevabı "evet" ise nasıl olduğunu adım adım hangi tuşlara basılacağını anlatacak arkadaşa minnettar olacağım.

    Şimdiden teşekkür ederim.




  • Cevap için çok teşekkür ederim.

    Sanırım birden fazla kişiye rehbere kayıtlı olmaları halinde mesaj gönderilebiliyor. Numara bölümüne birden fazla numarayı yazarak değil. Doğru mu anladım ?
  • benimde bir 1110um var en güzel şey tuşları bence
  • belki inanmayanlar olabilir ama benim 4 telim vardı bu 5 oldu sadece 2sini biz aldık gerisi hediye vs.nokia 6131,e250,gd92 vardı nokia 6131 1. teldi .şimdi 1110 1. telim oldu görüntüsü çok hoş.siyah kapaklı olanıda süper duruyor.bir arkadaşımda nokia 1110.1110.,1112var 3tane oda hastasıdır. herkese iyi günler.
  • arkdşlar bende 1101 var, güvenlik kodu sorup duruyor, ne zaman koyduğumu,, ne koyduğumu hatırlamıyorum.
    yahu başka sim kart da tanımıyor falan.
    bu alete nasıl format atarız bir bilen varsa süper olur?
  • Beyler anneannemde 1110i telefon var. Ancak kendisi telefonuna İlahi melodisi istiyor.

    Önceden telefona notaları felan kaydeder, kendi müziğimizi yapardık, onu nasıl yapıyorduk unuttum, bi yardımcı olunda sevinsin kadıncağız.

    Tabi notaları felanda lazım onu nasıl bulacam o ayrı mesele.
  • Selamu Aleykum Arkadaşlar
    Benim 1110i telefonum var bunun sesi kaybolldu birden hiç ses yok gerisi normal yardım edebilecek varmı arkadaşlar hemen cevaplarınızı beklyorum
  • topik ölmesin bende yeni katıldım aranıza. 2x 1110i user.
  • Bu telefon da tarihin tozlu sayfalarında artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.