Şimdi Ara

NoFap'çilerle Derdiniz Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NoFap'çi değilim baştan belirteyim. Haftada 1'cilerdenim. Ne zaman nofap'le alakalı konu açılsa "ya bunlar yalan" "asıl gitsin ileride işlevini unutursun" "5 gün mast. yapmadım şimdi gözümden alev çıkarıyorum" diye adamları alaya alıyorsunuz ne gerek var? Adamlar masturbasyon yapınca sizin elinize ne geçiyor da teşvik etmeye çalışıyorsunuz? NoFap adamlara manevi anlamda olumlu bir etki yapıyorsa bunun zararı ne ki? Bizim millet öyle ki 50 tanesini kafese tık bir tanesi kaçmanın yolunu bulsun diğerleri kaçmasın diye onu aşağı çeker, acayip valla.



  • fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.
  • Haklısın nofab diye bişi var 468 gündür yapıyorum keskin zeka en büyük ödül oldu. Bugün sabah rahmetli Cahit Arf'ın non-commutative class fields yaklaşımını 1 saat gibi kısa bir sürede kavradıktan sonra rölativite ve arf inveryatını nasıl birleştirebilirim düşüncesi zihnimde vuku buldu.
  • yesfap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararı yoktur demiyorum ama nofapçilerin zannettiği kadar da efsane bir şey değil bence. Aslında adamların boş umutlarını yüzlerine vurarak yardım ediyorlar.
  • diğer tüm aptallarla derdimiz neyse o. cahilliğin yayılmasını engelliyoruz
  • Bu yazacaklarım için kimse üzerine alınmasın.
    Cinselliği zorno ve mast. ile yaşayan, ama bununla da içten içe belli bir pişmanlık veya vicdan azabı duyan bazı insanlar, bu ikisine karşı savaş açanlara kızabiliyor ve onları da kendilerinden yapmaya çalışabiliyorlar. Bir çeşit savunma mekanizması. O vicdan azabının yarattığı aşağılık duygusunu tatmin edebilmek için kişi belli bir kitleden destek almak istiyor. Ve istekleri yerine de geliyor, yakınlarının çoğu zorno ve mast. ile ilgileniyor çünkü. Bu konuda çoğunluktan taraf olduğu için, kişi azınlık olan nofapçi gruba karşı yine bu konuda güç üstünlüğü elde ettiğini düşünüyor. Bu konuda tehdit olarak gördüğü azınlık nofapçilere yüklenip ezmek isteyebiliyor kişi.
    Yani aslen kötü olduğunu düşündüğü bir şeyi, başkalarının da sürekli yaptığını görerek rahatlamak istiyor. Falan filan bu yazdıklarım da sadece forumda değil gerçek hayattaki bir çok yakından tanıdığım arkadaşlarım üzerinde yaptığım gözlemlerin sonucudur. Yazdıklarımın hepsinin kesin doğru olduğunu iddia etmiyorum ama çoğu tespitin doğru olduğuna garanti veririm.
    Tabii bunlar herkes için değil sadece bazı insanlar için geçerli.
    Not: Nofapçi değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 13 Haziran 2017; 3:56:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.