Şimdi Ara

Noctua NF-A14 140mm PWM 3000 - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Noctua NF-A14 140mm PWM 3000 - SATILDI
    Noctua NF-A14 industrialPPC-3000 PWM 140mm 3000Rpm Kasa Fanı
    Ürünler kutulu, vidalari orjinal ambalajlarında sıfırdır. Elimde 4 adet bulunmakta. Tanesi 90 TL dir.
    Ücretsiz Kargo ve taksitli alışveriş içinhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/noctua-nf-a14-140mm-pwm-3000-fan-4-adet-222062761

     Noctua NF-A14 140mm PWM 3000 - SATILDI

    İstanbul içi elden teslim mümkün.
    İlgilenen arkadaşlar benimle PM den iletişime geçsinler en kısa sürede kendilerine geri dönüş yapılacaktır.


    Soğutma performansı ve ileri düzeyde arttınlmış bir koruma gerektiren, endüstriyel ağır uygulamalar için tasarlanan NF-A14 industrialPPC (Korumalı Performans Soğutma), ödüllü perakende modelinin sağlamlaştırılmış yüksek hızlı bir versiyonudur.
    NF-A14 tasarımının üstün aerodinamik verimliliği ve yeni üç fazlı motor kullanımı, industrialPPC sürümüne üstün hava akışı ve basınç kapasitesi sağlar.
    Yapımında Fiber-cam poliamid ile takviye edilmiş ve su ve toz koruması sertifikasıyla NF-A14 industrialPPC nin zorlu ortamlarda çalışmasını uygun hale getirirken, ünlü SSO2 yatak teknolojisi 150.000hrs üzerinde bir MTBF garanti etmektedir.
    NF-A14 industrialPPC üstün hava akış oranları ve mükemmel güvenilirlik gerektiren son derece zorlu uygulamalar için ideal bir seçimdir.

    Ürün Özellikleri
    Fan Ebatı : 140x140x25 mm
    Konnektör : 4-pin PWM
    Bearing : SSO2
    Bıçak Geometri : A-Serisi Akış Hızlanma Kanalları
    Kanat Teknolojisi : AAO (Gelişmiş Akustik Optimizasyonu)
    Dönüş Hızı (+/-%10) : 3000 RPM
    En Düşük Dönüş Hızı (+/-%10) : 800 RPM
    Hava akımı : 269,3 m³/h
    Akustik Gürültü : 41.3 dB(A)
    Statik Basınç : 10,52 mm H2O
    Maks. Giriş Gücü : 6,6 W
    Maks. Giriş Akımı :0,55 A
    Voltaj Aralığı : 12 V
    MTBF : > 150,000 saat
    Sertifika : IP52
    Materyal : Fiber-Glass takviyeli poliamid
    Motor Tipi : Three-phase

    Fiberglassla güçlendirilmiş poliamid yapısı sayesinde hem yapraklar hem de hem de çerçeve, 140 derece sıcaklığa kadar dayanabilir. Düşmeye/darbeye karşı dayanıklıdır.
    Özel vernik kaplaması sayesinde motor ve PCB, IP52 sertifikasına sahiptir. Bu, toza inanılmaz dayanıklı olduğu gibi, su damlamalarına karşı da tam koruma sağlar.
    Noctua'nın gelişmiş akustik optimizasyonuna sahip çerçevesi, içerisinde titreşim emici padler, kademeli hava giriş basamakları ve minyatür delikleri barındırır. Fanın performans/gürültü oranı mükemmel bir noktaya sabitlenir.
    Kanatların emici tarafında yer alan yüzey, girdap sesine neden olur ve düşük hava akımı verimine sahiptir. NF-A9x14'ün efsanesini daha da yüceltmek için industrialPPC serisi kanatları, akım hızlandırıcı kanallara sahiptir. Bu kanallar akımın dağılmasını azaltarak daha da hızlanmasını sağlar. Yüksek derecede akım dağınıklığını önleyerek gürültüyü azaltır, hava akımı verimini yükseltir.
    NF-A14 industrialPPC'ye özel çerçevedeki minyatür delikler, fan yaprakları dönerken türbülansta ara bir hat oluşturarak yaprakların hava emiş gücünde gözle görülür bir artış sağlar. Hem gürültü azalır, hem hava basıncı artar.
    SSO (self-stabilising oil-pressure / kendini dengeleyen yağ basınçlı) bilyalı motorlar, her zaman ödüle doymayan üstün Noctua fanların kalbini oluşturmuştur. Sessizlik arayan ve en uzun ömürlü kullanım isteyenler için, uzun süre test edilmiş ve kalitesi kanıtlanmış bir teknolojidir. Diğer güncel ball, sleeve ya da sıvı bilyalı motorlara göre uzun dönemde denge ve sessizlik bakımından çok daha üstündür.
    SSO2 ise yenilenmiş bir jenerasyon olarak daha iyi optimize edilmiştir. Metal rulman kabuğu ile yeni enjeksiyon kalıbının kullanılmasına imkan tanımıştır. Bu sayede mıknatıs, çark eksenine daha yakın konumlandırılarak ona daha etkili manyetik güç uygulayabilir. Böylece çok daha yüksek denge, hassasiyet ve sağlamlık kazanır.
    NF-A14 industrialPPC'nin bir diğer gelişmiş özelliği kademeli hava girişidir. Fanın girişine türbülans ekleyerek katmanlı havanın türbülanslı havaya dönüştürülmesini kolaylaştırır. Golf toplarında da benzer teknoloji kullanılmaktadır.



    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 90 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün





  • Takip..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane 140 ve 120 yi dediginiz gibi alayim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm block kaldirirsaniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.