Efes Cup 6 Turnuvası'nda birer mağlubiyeti bulunan Galatasaray ve Beşiktaş bu sezon üçüncü kez karşı karşıya geldi. Süper Kupa'da Beşiktaş'ın, ligde ise Galatasaray'ın galibiyeti biten bu sezonki derbi zincirlerinin üçüncü halkasında 90 dakika berabere bitti, penaltılarla gülen Kartal oldu.
birisi daha öncelerinden forumun seviyesinden mi bahsetmişti. hakikaten doğruymuş seviye yerlerde.
Yine mi attı yav?
mesajlar silinmiş hep
dilin kemiği yokki..
fenerli niye buraya geliyorsun
pierden sonra nobre de nikah tazeledi
nobre yırtıcı bir forvettir beyler ama gs defansını kınıyorum adamlar maç boyu tekme atmaktan başka bişey yapmadı
bobo sakatlanabilirdi
Nedir bu Galatasaray'ın Nobre'den çektiği
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
bobo sakatlanabilirdi
katılıyorum delgado daha yeni sakatlıktan çıktı onu bile sakatlıyolardı ayrıca emre aşık'a bir parantez açmak istiyorum eskiden ekmeğini yediği takıma o kol hareketini yapmak adiliktir
diyorumya maç boyu oyuncularımızı tekmelemekten başka bişey yapmadılar ki
quote:
Orjinalden alıntı: emirhanaktas
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
bobo sakatlanabilirdi
katılıyorum delgado daha yeni sakatlıktan çıktı onu bile sakatlıyolardı ayrıca emre aşık'a bir parantez açmak istiyorum eskiden ekmeğini yediği takıma o kol hareketini yapmak adiliktir
quote:
Orjinalden alıntı: sarıların sülo
pierden sonra nobre de nikah tazeledi
eagle_eagle Uzaklaştırılmış 400 gün cezanın 399 günü kaldı.
HOCA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEN NE YAPDIN YA 400GÜN CEZA MOD'U MU DÖVDÜN?
uhhh 400 gün ceza mııı?amannn tanrımmmm
bi fenerlinin yaptığına bakar mısın
o ceza 4 gündü nasıl 400 oldu, 400 gün ne yaa askerlik gibi şafak mı say say bitmez
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
eagle_eagle Uzaklaştırılmış 400 gün cezanın 399 günü kaldı.
HOCA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEN NE YAPDIN YA 400GÜN CEZA MOD'U MU DÖVDÜN?
Dur bakalım,daha neler gelecek başımıza bu modlarla..
400 gün ne yaw dalga mı geçiyorlar, ne yaptı cidden çok merak ediyorum modlardan birini dövmek yetmez bu ceza için