Şimdi Ara

No1 F3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar bu akıllı saati internet araştırmalarım sonucu buldum forumda bununla ilgili bir konu bulamayınca bu konuyu açmamın uygun olacağını düşündüm.
    Basit bir saat olmakla birlikte arama mesajlaşma ile ilgili bildirimleri saat üzerinden elde edebiliyor 1 yıla yakın pil ömrü ile şarj sorunu çekmiyorsunuz.
    Özellikle benim gibi telefonu sessizde kullanan arkadaşlar için güzel bir alternatif gibi.
    Araştırmalarıma devam edip saati beğenirsem bu konu üzerinden bir inceleme de çekerim.
    İlk soruyu ben sorayım buradan bu saat whatsapp gibi 3.Parti uygulamarın bildirimlerini bize iletebiliyor mu bilen veya araştırmaları sonucu bilgi edebilen arkadaşlar bu konudan yorumlarını iletebilirse çok güzel olur.
    İyi forumlar...



  • Ben de almayı düşünüyorum da şu çin bayramı araya girdi. Whatsapp ve farklı uygulamaların bildirimlerini gösterdiğini sanmıyorum. Baya bi inceleme videosu izledim youtube'da böyle bir özelliği olsaydı muhakkak belirtilirdi. Ayrıca özelliklerde de yazmıyor.. Gearbest bir ara 16 dolar yaptı da kayıtsız postayla dahi 19 dolara yakın bir fiyattı. Muhtemelen 7 ekim'de aliexpress'te turkey postla yollayan bir satıcı var ondan alacağım. Hatta başka bir satıcıda da çok güzel kayışları var tanesi 3 dolar 22 cm'lik. Saat ile uyum sağlıyor.

    İkisini de paylaşayım belki size de faydalı olur. Tabi eğer saati henüz almadıysanız.

    Yeni Sıcak No. 1 F3 Akıllı İzle IP68 Su Geçirmez Bluetooth 4.0 Pedometre Spor Fitness Soprts Tracker Bluetooth iOS Için Itin/Android

    http://s.aliexpress.com/vy2uAJRR

    (from AliExpress Android)

    22mm Evrensel Silikon Izle bilezik Kayışı kemer Çift-renk Izle bandı için Makibes EX18 G01 G02 Amazfit için İzle Aksesuar

    http://s.aliexpress.com/QbeMJrum

    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bu saati dün itibariyle aldım ve elime geçti ancak Bluetooth bağlantısını yapamadım. Sen alalı yaklaşık 1 yılı geçmiş eğer biliyorsan bağlantı nasıl yapılacağına dair yardımcı olurmusun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.