Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
22
Favori
30.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • No Man's Sky Yapımcısı Genişliyor

    Geçtiğimiz senenin sonunda düzenlenen VGX etkinliğinde duyurdukları oyunla dikkatleri üzerine çeken Hello Games ekibi, No Man's Sky ile birlikte büyük merakla bekleniyor. Normalde dört kişiden oluşan küçük ekip, No Man's Sky ile genişliyor.

    Birkaç ay önce sel baskınıyla sarsılan Hello Games ekibi, No Man's Sky'ın yapımı için iki farklı iş ilanı verdi. Verilen iş ilanlarında ekip, No Man's Sky'ın gelişimi için iki yeni programcı arıyor. Bu, oyunu bekleyenler için oldukça sevindirici bir haber. Zira böylelikle oyunun gelişim süresi de normale göre epey hızlanacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Sky_Yapimcisi_Genisliyor-52042.htm




  • No Man's Sky İçin Sanal Gerçeklik Teknolojileri Araştırılıyor

    Geçtiğimiz senenin sonunda VGX etkinliğinde gördüğümüz No Man's Sky'ın gelişiim süreci, yapımcı ekibin yaşadığı sel baskınıyla şanssız bir şekilde başlamıştı. Küçük bir stüdyo olmasına rağmen hızlı toparlanan Hello Games, oyunu geliştirmeye devam ediyor.

    Twitter üzerinden gelen yeni haberlerde, No Man's Sky'ın yapımcılarının sanal gerçeklik cihazlarını araştırdığı görüldü. Belirtilenlere göre geliştirici ekibe Oculus Rift'in geliştirici kitleri yollanmış. Yapımcı ekip de Oculus Rift'i alır almaz laptopu bir sırt çantasına koyup, No Man's Sky'ı tamamen yaşamaya başlamış. İlk test süreçlerinden kısa Vine'ı aşağıdan izleyebilirsiniz.

    https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/9F48C1602F1063492543385354240_1fff28cce3b.4.8.620993765458085203.mp4?versionId=cpevqWfv3y.OU5fPFSrrZ41ll7tViZaF

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Sky_icin_Sanal_Gerceklik_Teknolojileri_Arastiriliyor-53874.htm




  • Şu oyunu şiddetle bekliyorum.Herhangi bir çıkış tarihi belli oldumu ?
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Pek bir bilgi yok şu an için, belki önümüzdeki hafta olacak E3 e katılabilirler ama ufak bir firma olarak kaynak ayırmamış olabilrler ona tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Pek bir bilgi yok şu an için, belki önümüzdeki hafta olacak E3 e katılabilirler ama ufak bir firma olarak kaynak ayırmamış olabilrler ona tekrar.

    Böyle güzel projeler hep bağımsız yapımcılardan çıkıyor.Bu EA,Ubisoft,Activision fln o kdar bütçeleriyle çöp oyunlara imza atıyorlar.Şaşmamak elde değil.
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki olay gerçekleşiyor artık genel olarak, oyundan çok sinematik tecrübeye yaşatmaya çalışıyorlar. Bütün para grafiktir, seslendirmedir, ara sahnedir, şişirme kampanyalarıdır gibi şeylere gidince içine oyun koymayı unutuyorlar ve genel olarak birbirinin aynı, tekdüze, sığ, çerezlik oyunlar ile karşılaşıyoruz.
    İşin kötü kısmı bunların bir kısmı milyonlar satıyor, yani hafif arz talep meselesi. Oyuncular göz kapalı aldıkları sürece böyle devam eder bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    İmzamdaki olay gerçekleşiyor artık genel olarak, oyundan çok sinematik tecrübeye yaşatmaya çalışıyorlar. Bütün para grafiktir, seslendirmedir, ara sahnedir, şişirme kampanyalarıdır gibi şeylere gidince içine oyun koymayı unutuyorlar ve genel olarak birbirinin aynı, tekdüze, sığ, çerezlik oyunlar ile karşılaşıyoruz.
    İşin kötü kısmı bunların bir kısmı milyonlar satıyor, yani hafif arz talep meselesi. Oyuncular göz kapalı aldıkları sürece böyle devam eder bu.

    O zaman bağımsız yapımcılara çok teşekkür etmeliyiz
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Çok, ne yazık ki pek anlaşımlıyor değerleri. Arada bir kaç tanesi çoşuyor gerçi, mesela Minecraft'ın önüne geçilemiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Çok, ne yazık ki pek anlaşımlıyor değerleri. Arada bir kaç tanesi çoşuyor gerçi, mesela Minecraft'ın önüne geçilemiyor :)

    İlerde içlerinden daha fazlası sıyrılırda şu büyük şirketlerin tekeli kırılmış olur inş. :)
  • oyunun cok basarılı olacagı bellı ancak oyundakı hersey canlı olacagı ıcın nasıl bır sıstem ısteyecek cok merak edıyorum ve tabıkı oyunun boyutu devasa bır oyun gelıyor beklemedeyız.
  • No Man's Sky'ın E3 Videosu Yayınlandı

    Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru VGX etkinliğinde duyurusu gerçekleştirilen No Man's Sky, oldukça küçük bir yapımcı tarafından geliştiriliyor. Hello Games'in yapımcılığını yaptığı No Man's Sky, Sony'nin E3 konferansında kendini yeniden gösterdi. Bununla birlikte oyunun konsol cephesinde PS4'e de çıkacağı kesinleşmiş oldu. Diğer platformlar henüz tam olarak belli değil.

    İlk duyurudan sonra sel baskını gibi zor günler geçiren Hello Games'in yeni yayınladığı videoda normal oynanışı da, gemi oynanışını da görüyoruz. Oyunun tanıtımı için sahne alan yetkilinin belirttiklerine göre No Man's Sky'da bütün oyuncular farklı gezegenlerde başlayacak. Bütün gezegenler ise tamamen eşsiz olacak. Yaptığı açıklamada oyunun geliştiricisi, "O gezegenlerde tam olarak nelerin bulunduğunu biz bile bilmiyoruz." cümlesini söylüyor. Gerçekten heyecan verici...



    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Skyin_E3_Videosu_Yayinlandi-60463.htm




  • Hadi bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsin gelsin oyun çok iyi duruyor
  • Merhabalar. Oyun ps4 ex. oldu sanıyorum. Yapımcı pc'ye gelmesi hakkında bir şeyler demişti lakin Xone hakkında hiçbir şey demedi. Keza gt'de yapılan son programlarda dahi ps4 ex diye geçiyor, diyebilirim. E3 sonrası edindiğim bu bilgide yanlışlık varsa lütfen düzeltin.
  • No Man's Sky Xbox One İçin Çıkmayacak Gibi Duruyor

    Son dönemlerin dikkat çeken oyunları arasında yerini alan No Man's Sky, oyunculara vâd ettikleriyle birlikte merakla bekleniyor. Çıkacağı platformlar henüz net olarak açıklanmayan No Man's Sky, Xbox One için çıkmayacak gibi duruyor.

    Resmi Xbox dergisinin internet sitesine bir açıklama yapan Hello Games yapımcısı, "Şu an için No Man's Sky'ın Xbox One sürümüyle ilgili konuşmak istemiyoruz. No Man's Sky, konsollarda sadece PS4 için çıkacak." sözlerini söyledi.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Sky_Xbox_One_icin_Cikmayacak_Gibi_Duruyor-61747.htm




  • PC versiyonunu akıllarından silmemişler ama PS4 için daha erken çıkabilir diyor yapımcı.

    Kaynak:http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-25-how-no-mans-sky-stole-the-show-at-e3

    Birde ek olarak şu 4 kişi tarafından yapılıyor olayının pazarlama taktiği olduğu ortaya çıktı. Yine koca bir takım yokta meğer oyunun üstünde 7 kişi çalışmış. Diğer çalışanlardan bahsetmemeleri hiç hoşuma gitmedi.
  • Hello Games, No Man's Sky'ın PC Sürümüne Sıcak Bakıyor

    Daha önce pek denenmemiş, hatta belki de hiç denenmemiş yapısıyla son dönemin dikkat çekici oyunları arasında yer alan No Man's Sky'ın adı, bildiğiniz gibi en çok PlayStation 4 ile anılıyor. Her zaman Sony konferanslarında karşımıza çıkan bağımsız yapımın, Xbox One sürümü olmayacak gibi görünse de, Hello Games, oyunun PC sürümünü er ya da geç çıkartmayı düşünüyor.

    Doğru ifadenin, "oyunun 'konsol' çıkışının PS4 üzerinden gerçekleşecek olması" olduğunu söyleyen Sean Murray, PC sürümü için şunları söylüyor:

    "Dürüst olmak gerekirse, biz şu anda sessiz kalmak istiyoruz. Oyun kesinlikle PlayStation 4 için geliyor. Ben PC sürümünün çıkmasını da istiyorum. Aynı gün olabilir de, olmayabilir de. Biz küçük bir ekibiz."

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hello_Games_No_Mans_Skyin_PC_Surumune_Sicak_Bakiyor-61865.htm




  • No Man's Sky ile sınırsız bir evren

    Hello Games, geliştirdikleri No Man's Sky için yeni bir video yayımladı.

    Yayımlanan video, Hello Games çalışanı Sean Murray tarafından anlatılmakta. Sean Murray'ın belirttiklerine göre oyuncular, No Man's Sky'da bulunan ırklardan veya gruplardan birine saldırırlarsa, o grup veya ırk, oyuncuya düşman kesilecekler.

    Murray, bu durumlar için oyunda bir HUD ekranı bulunmayacağını, olayların rastgele bir şekilde gerçekleşeceklerini ve ırkların bize düşman olduklarını, onlarla karşılaştığımızda fark edeceğimizi sözlerine ekledi. Tabii Murray, bu durumun aksinin de No Man's Sky'da bulunduğunu, bir ırka yardım ettiğimizde oyunun ilerleyen safhalarında onların da bize yardım edebileceklerini açıkladı. Son olarak Murray, No Man's Sky'da uzay polisi gibi bir birimin de bulunacağını dile getirdi.

    Herkese, iyi seyirler.



    http://www.merlininkazani.com/No_Mans_Sky_ile_sinirsiz_bir_evren_Video-haber-76369p1.html

    "No Man's Sky'ın Tüm Gezegenlerini Keşfetmek 5 Milyar Yılınızı Alır"

    Eşsiz evreni ve sunacağı farklı oynanış ile No Man's Sky, oyuncuların merakla beklediği yapımlar arasında. Oyunu geliştiren ekip Hello Games'in kurucusu Sean Murray, verdiği bir röportajda oyun evreninin büyüklüğüne değindi.

    Murray, oyunun geliştirilme sürecinin başlarında ekibin 32 bit hesaplama sistemini kullandığını söyledi. Tüm gezegenlerin oluşumunu hesaplayan bu sistem o zaman için ekibe yeterli görünmüş. Murray, bu sistemle oluşturulan gezegenlerin hepsini keşfetmenin ,her bir gezegende bir saniye kalınsa bile, dört bin veya beş bin yıl alacağını belirtti.

    Murray, ekibin daha sonra bu rakamla yetinmeyip hesaplamaları 64 bit ile yapmaya karar verdiğini paylaştı. Belirtilene göre bu sistemle yine her gezegende bir saniye kalınsa bile tüm gezegenleri görmek yaklaşık beş milyar yıl sürecek.

    Yapımcı No Man's Sky'ın evreninin sınırsız olmasının mümkün olmadığını teknolojinin de sınırlarının olduğunu söyledi. Yani oyunun evreni sınırsız değil fakat oyunun hepsini keşfetmeniz biraz uzun sürebilir (!)

    Vaad ettikleriyle pek çok oyununun hayalini süsleyen No Man's Sky için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Üstelik yapımcı oyununun Gamescom'da yer alamamasına rağmen yakında oyun hakkında yeni bilgiler vereceklerini belirtiyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Skyin_Tum_Gezegenlerini_Kesfetmek_5_Milyar_Yilinizi_Alir-67222.htm




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.