Benim anlamadığım konu Beşiktaş'ın devletle filan alıp veremediği mi var? Hangi gizli güçler var bu işte? Daha düne kadar Sivasspor şampiyon olacaktı, her sezon bu takımın hakemle dertleri oluyor.
Hayır adamlar zaten süper bir kadro mükemmel top oynamıyor ki , bırakın niye kesmek istiyorsunuz adamları. Adamlar iyi oynamıyor diye önünü kesmek te yanlış.
Kötü futbolla şampiyon olacaklarsa demekki onların rakipleri daha kötü top oynuyor:S Alın düz mantık:S
Niye hep Beşiktaş?
Bana birisi bu sorunun cevabını verebilir m,i?
Rakip rakip ama, rakibin de adil yarışmaya hakkı var, ben izlemem o zaman bu ligdeki futbolu.
Nitekim soğudum, yan komşuma gidip Sivas-Fener maçını LCD ekranda izleyebilecekken, oturup Supernatural izliyorum...
Bendeki futbol ateşini söndürdüler kusura bakmasınlar
sebepler belli üstad aslında...herkesde çok iyi biliyor bunu.. Sonunda çekecekler takımı ligden daha adil olacak ozaman ortalık
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Benim anlamadığım konu Beşiktaş'ın devletle filan alıp veremediği mi var? Hangi gizli güçler var bu işte? Daha düne kadar Sivasspor şampiyon olacaktı, her sezon bu takımın hakemle dertleri oluyor.
Hayır adamlar zaten süper bir kadro mükemmel top oynamıyor ki , bırakın niye kesmek istiyorsunuz adamları. Adamlar iyi oynamıyor diye önünü kesmek te yanlış.
Kötü futbolla şampiyon olacaklarsa demekki onların rakipleri daha kötü top oynuyor:S Alın düz mantık:S
Niye hep Beşiktaş?
Bana birisi bu sorunun cevabını verebilir m,i?
Rakip rakip ama, rakibin de adil yarışmaya hakkı var, ben izlemem o zaman bu ligdeki futbolu.
Nitekim soğudum, yan komşuma gidip Sivas-Fener maçını LCD ekranda izleyebilecekken, oturup Supernatural izliyorum...
Bendeki futbol ateşini söndürdüler kusura bakmasınlar
hocam sizi kapalı alta alsak Beşiktaşlılık ruhu görüyorum:)..eleştirine gelirsek biz alıştık saolun atalarımız negüzel demiş "Parayı veren düdüğü çalar" durum net aslında, hadi bizi geç sivas rüysında bile zor görür eskiden 3-5 sene olan periyot antiseba şahıslarla ikiye katladı bizde çaresiz zavallılar gibi izliyoruz neyapalım izlemeyelim soğuyalımmı?
Hayır bi de demezler mi pozisyonuz yok kötü oynadınız diye. Zaten şampiyon olabilmek için kötü oynanan maçlarda da 3 puan alabilmek marifet. Sanki şampiyon olan takımlar her maç iyi oynayarak şampiyon oluyorlar.
@UçanTürk: Ben Çarşıyla maç izledim hem de çok kez:) Ama içimde BJK lilik ruhu yok.
Hatta , Ayağa kalkmayan Fenerli olsun tezahüratlarında, oturan kişi benim :)
Gümüşsuyunda okuduğum için İnönüye birçok kez gittim:)
Futbol severlik böyle birşey, ben Fenerbahçe-BJK maçını İnönü de seyredebilirim BJK liler arasında... Hiç sorun değil...
İspanyada Villareal takımı oyuncuları bir şarkıyı söylemiş, Nihatta söylüyor, ve tüm stadda yayınlıyorlar şarkıyı, maçtan önce taraftarlar izliyor, eşlik ediyor.
En sonunda Nihatın, "Kayıtta mısınız? Kayıttasınız dimi!!!" sözleriyle bitiyor:)
Futbol böyle birşey, eğlence hayatın kendisi, biz böyle şeyler konuşmamız gerekirken, işin spor yönünü, insanlık , barış yönünü konuşmamız gerekirken, olaylara bak...
Hakem hata yapabilir.
Bir daha yapar. Maçı katledebilir. Ama hep aynı takım hep aynı takım emeklere yazık....
Geçen sene hakem hataları olmasa Beşiktaş şampiyondu...
planlı olarak yapıyolar sanki yıllardır avrupada çok başarılılardı da türkiyede önünü kestiler.. yıldızlar topluluğu
Hey allahım sorma ya...Her sene zaten BJK şampiyon olacaktı ama hakemler önlerini kestiler, geçen maça bakarsan Belediye'nin 4 tane net pozisyonu var son dakikada direkten dönen şut da cabası..BJK'nin de eh işte 2-3 tane vardır net sayılabilecek. BJK'liler dışındaki herkese görede pozisyonlar faul, daha tartışmayın artık kötü oynayıp 2 puan bıraktınız kazanabilirdinizde her zamanki balınızla ama bu sefer yemedi.
Birde Beşiktaş Metalist maçında da harika oynadı da 4 golünü ofsayt diye kestiler.Holoskonun attığı golde de hakem hatası yoktu gol nizamiydi
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_kfy
Ulusoy'un babasına armağan edilen Türkiye Kupalarıdır belki cevap? Haybeden gelen 2 Türkiye Şampiyonluğudur belki de. Çarşı kendini kapatmıştır ama ansızın geri döner, Sivas maçına Paf takım çıkacaktır, ama aniden as takım çıkar, Nobre'ye Fener'de oynarken gelinlik giydiren taraftar, Bjk'ye gelince Mert ismini verir,bütün bunları sağlayan Bjk duruşudur belki cevap. Papermoon'da yenen şampiyonluk toplantıları, biz olamazsak gs şampiyon olsun günahkarlığıdır, aynı anda ortaya çıkan "temizlig istiyoruz" pankartlarıdır, güçlüye karşı birleşme güçsüzlüğüdür belki.
bu hafta gollerin hatalı iptal edildiğini iddia eden sadece beşiktaş taraftarı .... yani bence gereksiz bir velvele kopuyor ... ortada yenmiş bir hak yok.... galatasaraya yapılan hakem hatası bize neden yapılmıyorun velvelesi bu ... hakla hukukla adaletle alakası yok ... neden hakem galatasarayın faulünü göremedide bizimkisini gördü problemi ... yoksa kendileride gollerde faul olduğunu biliyor ..... ayrıca belediyenin ofside diye iptal edilen golü ve gol pozisyonu bana göre ofside değil ... beşiktaş şanslı bir şekilde 1 puan aldı ... şükretsin ....
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
bu hafta gollerin hatalı iptal edildiğini iddia eden sadece beşiktaş taraftarı .... yani bence gereksiz bir velvele kopuyor ... ortada yenmiş bir hak yok.... galatasaraya yapılan hakem hatası bize neden yapılmıyorun velvelesi bu ... hakla hukukla adaletle alakası yok ... neden hakem galatasarayın faulünü göremedide bizimkisini gördü problemi ... yoksa kendileride gollerde faul olduğunu biliyor ..... ayrıca belediyenin ofside diye iptal edilen golü ve gol pozisyonu bana göre ofside değil ... beşiktaş şanslı bir şekilde 1 puan aldı ... şükretsin ....
Bir Galatasaraylı olarak katılmıyorum.Bugün NTVSpor' da izledim.Ve Beşiktaş'a buz gibi 2 golün verilmediğini gördüm.İlk pozisyon gol olduktan sonra ayağın kaleciye çarpması.İkinci golde ise temiz bir kayarak topa müdahele.Biraz tarafsız bakmaya çalışın.
@hasanmerto
Söylediklerine aynen katılıyorum...Belediye'nin de bariz pozisyonu ofsayt diye kesildi ma kimse buna birşey demedi...
Salla süper ligi falan...supernatural iyidir
Son bölüm nasıldı ama
Saçmalamayın,buz gibi golmüş.Kaleci tek eliyle bile tutsa topu,gelip vuramazsın.
2.golünüz de bariz faul.Adama çelme attı.
Açın ligtv'yi,Erman hocadan bir şeyler öğrenin.Futboldan anlamadığınız belli.
Hem faulden gol atacaksın,sonra niye iptal edildi diyeceksin,sonra da kalkıp biz bu lig için şerefliyiz vs.. diyeceksin.
Hikaye bunlar hikaye,
Yahu tartışmalı pozisyonlarda bu kadar abartı neden oluyor anlamam. Geçen sene Ankaraspor maçı mıydı neydi Nobre'nin bi golü sayılmamıştı mesela, onun gibi pozisyon olsa amenna.. Ama bu pozisyonlarda öyle tartışmasız gol denilecek pozisyonlar değil.
Bu hafta Milan'ın İnter'i yendiği maçta ilk pozisyonda Kaka ofsayt, devamında Milan golü bulup maçı kazanıyor.. Villereal'in galibiyet golünden önce elle oynama var, ama pozisyon devam ediyor ve Villereal maçı kazanıyor.. Bunları konuşmaktan futbol konuşamıyoruz can sıkıcı konu bu ama ligin daha çok başı Beşiktaş bu puan kaybıyla bu kadar sarsılmamalı ne olursa olsun.
Bende onu düşünüyordum.Niye hep Beşiktaş?
Belkide Beşiktaş fazla büyütüyor olayları ondan hep beşiktaştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme