Şimdi Ara

nivea 50 ml roll-on çeşitleri 9.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 150 TL ve üstü kargo bedava. tek alırsanız avantajlı değil. toptan alacaklar için fiyat iyi. ben 16 tane aldım. işyerinde arkadaşlarla paylaşırız...

• Deotak varken bu hiçbir işe yaramayan rollonları hâlâ kullananlar var demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Deotak varken bu hiçbir işe yaramayan rollonları hâlâ kullananlar var demek.
    Deotak nedir :) Spreylerden de iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Deotak varken bu hiçbir işe yaramayan rollonları hâlâ kullananlar var demek.
    Zararlı diyorlar ona da hepsi zararlıdır gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driclor,Maxim,Tereson varken Deotak da neymiş?

• ne dediklerinden bile anlamıyorum ,ne cahilim yahu :)
    herhalde bebek ile ilgili ve biz o işi kapatalı yıllar oldu ,ondan mı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Deotak nedir :) Spreylerden de iyi midir ?

Alıntıları Göster
    Şöyle söyleyeyim. Banyo yapıp çıkıp koltuk altınıza 1 kere güzelce sürüyorsunuz. Sonra 4 gün üst üste banyo yapmasanız bile kokmanızı engelliyor. Diğer spreyler gibi her gün sıkmanız falan gerekmiyor, banyodan sonra 1 kere sürmek diğer banyoya kadar etki gösteriyor.

Ben banyodan çıkınca 2-3 saat içinde terlemeye ve kokmaya başlayan biriydim, Deotak benim hayatımı değiştirdi inan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros body pure 5 li corap 9.90
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 gün kokmuyorsa sıkıntı vardır, banyodan çıktığında direkt koltuk altına çimento harcı vur aynı etki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nivea nin tek kötü ürünü bu rollonları olsa gerek. Ertesi gün etkisini yitiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey

4 gün kokmuyorsa sıkıntı vardır, banyodan çıktığında direkt koltuk altına çimento harcı vur aynı etki.
    Değil işte, gözenekleri tıkamıyor. Terliyorsun ama koku yapmıyor. Mesela Dricolor, Tereson gibi ürünlerin zararlı olduğunu düşünüyorum çünkü onlar direkt terletmiyor günlerce. Ama Deotak terletiyor, sadece kokutmuyor.
  • Deotak da fırsat var mı

• 1 ay kadar deotak kullandıktan sonra koltuk altlarımda iltahaplanma oldu, uzun kollu giydiğimde acı çekiyordum düşünün. Geçmesi de zaman aldı ne yazık ki, şimdi hiçbir şey kullanmıyorum, her gün duş alıyorum, dikkatli kullanmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

1 ay kadar deotak kullandıktan sonra koltuk altlarımda iltahaplanma oldu, uzun kollu giydiğimde acı çekiyordum düşünün. Geçmesi de zaman aldı ne yazık ki, şimdi hiçbir şey kullanmıyorum, her gün duş alıyorum, dikkatli kullanmanızı öneririm.
    5 seneyi geçti kullanalı sanırım, istisnasız her hafta en az 2 kere kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım, hassas cildiniz demek ki geçmiş olsun. Hassas ciltlere özel formülü olan modelleri de vardı.

Her gün duş almak bana çözüm değil maalesef. Evden duş alıp çıksam bile yarım saat içinde kokmaya başlayan bir bünyem var. Bazen diyorum belki düzelmişimdir, deotak sürmeyeyim evdeyim zaten. 1 saat geçmeden tekrar duşa girmek zorunda kalıyorum. :D Deotak sürüyorum sonra günlerce rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: stornado

Deotak da fırsat var mı
    Fırsat kovalamadan aldığım tek ürün sanırım. Genelde fırsat olmuyor, aksine her ay fiyatı artıyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Nivea nin tek kötü ürünü bu rollonları olsa gerek. Ertesi gün etkisini yitiriyor.
    Kesinlikle katılıyorum. Yıllarca rexona kullandıktan sonra 1 tane deneyeyim dedim demez olaydım yarım gün gidiyorsa ne ala. 1 gün kesinlikle gitmiyor bence de.

• arkadaşlar ben uzun zamandır nivea ınvısıble kullanıyorum ancak son zamanlarda terleyince ceketin üzerinde leke yapmaya başladı bu sorunu nasıl çözerim kokusu çok güzel ama leke bırakıyor maalesef.
  • alın size deotak
    FarmaSanal
    deotak aramasında bulunan sonuçlar - Farmasanal
    https://www.farmasanal.com/arama/deotak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatxy1

alın size deotak
    https://www.farmasanal.com/arama/deotak
    Bunlardan hangisini kullanmak gerek :)
  • fiyat uygun
  • deotak sebamed firmasının mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.