Şimdi Ara

NİSSAN qashqai NAVİGASYON SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
52.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sahibinden.com üzerinden ürünü satın aldım. Satıcı çok ilgiliydi ve ürünü hemen kargoladı. Ürünü deneyip buraya yorumlarımı yazarım. Ama bence inanılmaz detaylı bir harita olmasına gerek yok. Sokak isimleri yasın yeter. Beni kabaca gitmek istediğim yere götürsün ben zaten esnafa sorup tam adresi bulurum :)
  • bende alacaktım ama bekliyim dedim
    senden yorum bekliyorum
    yorumların karar vermem için çok faydalı olacak bende sahibinden sitesinde 130 tl ye görmüştüm bi ilan
    ama kararsız kalmıstım insallah çabuk yazarsın izlenimlerini
    hayırlı olsun burada sd cardın
  • Arabamın sol arka kapısına biri açrptığı için arabam şu an serviste. Yorumumu ancak haftasonu yazabilirim haberin olsun.
  • Evet, dün akşam arabamı servisten aldım ve hemen Nissan Connect Map Data SD Kartımı arabama taktım. Öncelikle GPS çok hızlı çalışıyor, bunu belirtmem şart ve yerimi hatasız gösteriyor. Ama maalesef Avrupa Haritası yüklü olduğu için ben İstanbul haritasını çok da yeterli bulmadım. Ana arterler, bulvarlar, caddeler tamamen yüklü, fakat sokak isimlerinde çok fazla eksiklikler var. Arabadaki navigasyonu dün akşam Beşiktaş ve Etiler civarında bu sabah ise Ümraniye'de kullandım. Navigasyon beni girdiğim adresin en yakınındaki caddeye sorunsuz bir şekilde getirmeyi başardı. Zaten bu SD karti alirken benim de beklentim buydu. Gitmek istediğim adresin en yakınındaki caddeye bile gidebilsem benim için yeterli. Bu yorumlarım umarım almka isteyen arkadaşlara yardımcı olur. Eğer bütün fonksiyonlarıyla çalışan dört dörtlük bir navigasyon istiyorsanız gidin bir teknoloji mağazasından harici bir cihaz alın; fakat arabanın estetiğini bozmadan bazı eksikliklerine razı olarak kullanılacak bir navigasyon size yeterliyse kesinlikle bu kart size yeterlidir. Bu kartı satın almak isteyen olursa PM atarak bana ulaşabilir. Benim aldığım kişinin elinde bir adet daha kart vardı, tabii 1 hafta içinde satılmadıysa...




  • sağolun gercekten cok acıklayıcı bir yazı olmus tesekkur ederim kafamda bazı soru işaretleri vardı ama sizin yazınızla bunlar tamamen kayboldu

    bende almak istiyorum ingiltereden nasıl sipariş veriliyor e-mail ile mi bilen varmı arkadaslar
  • Eğer İngiltere'de yaşayan veya oraya seyehate giden bir tanıdığınız varsa herhangi bir Nissan Bayiisi'nde ve Servisi'nden bu kartı temin edebilir. 2. seçenek olarak bu kartı online alışveriş sitelerinden alabilirsiniz. Mesela ben yurtdışı fiyatına göre biraz daha fazla ödeyip bu ürünü sahibinden üzerinden satın aldım. İnternette arama yaparken "Nissan Connect" şeklinde aratırsanız bu SD kartı satanları rahatça listeliyebilirsiniz.

    İyi günler
  • Son durum nedir bilmiyorum ama bir ara araba almak için bayi gezerken bu durum ile ilgili bir muhabbet ettim.
    Satış sorumlusu bayan yakın zamanda sorunu çözeceklerini haritalar için gerekli yasal işlemlere başladıklarını ve kartlara yüklemeleri yapıp eski müşterileri de tek tek arayarak dağıtacakalrını söyledi.
    Bunun üzerinden 1-1,5 ay geçti. Yasal işlemlerin Türkiye'de uzun sürdüğünü düşünerek normal geledebilir sadece geleceğe ait güzel br düşünce de olabilir bilemiyorum.
    Ama yine de sormanızda fayda var...
  • Nissana sordum bugun gelen cevap aynen asagidaki gibidir
    quote:

    Öncelikle navigasyon beklentiniz için de yurt dışı ile görüşmelerimizin yoğun şekilde sürdüğünü belirtmek isteriz. Aracınızda bulunan Nissan Connect cihazını her ne kadar mp3 çalar, USB bağlantısı, geri görüş kamerası, jack girişi ve dokunmatik ekran içerikli multi medya sistemi olarak tanıtmış ve satmış olsak da sizlerde oluşan beklentiyi en kısa sürede karşılamak üzere çalışmaktayız.

    Navigasyon cihazlarinda kullanilan haritalar ile ilgili süreci sizinle paylaşmak isteriz.

    1. Tüm haritaların Harita Genel Komutanlığı'ndan onaylı olması gerekmektedir. Nissan olarak bu onayı almış bulunmaktayız.
    2. Onay alınan haritanın yedek parça olarak üretilmesi sürecinin başlatılması, ki Nissan olarak bu süreci de başlattık. Fakat şu anda konu ile ilgili bir tarih veremiyoruz.
    3. Haritalarda en küçük değişikliğin dahi Komutanlığa onay icin tekrar gitmesi gerekmektedir. Marka olarak bu süreci önemsiyor ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları, isim konusundaki hassasiyetine istinaden tüm onay sürecimizi titizlikle yürütüyoruz. Diğer markaların durumları hakkında yorum yapamayacagiz.

    Sonuç olarak, henüz navigasyon için tarih veremiyoruz, ancak temin edildiğinde, bayilerimize gönderimi sağlanacaktır.

    Saygılarımızla,




  • konu eskide kaldi ama sonucu bildireyim. kart gelince ucretsiz olarak teslim ettiler. su anki modellerde kart uzerinde geliyor zaten
  • konu eskimiş ama tekrar sormak istedim nissan qashqai ye üzerindeki navigasyon haricinde başka bir program (igo gibi) yüklemeyi başaran var mı?
  • arkadaşlar netten navigasyon haritasının nasıl güncellenebileceğini ararken şöyle bir site buldum. Gerçek midir acaba, deneyen oldu mu daha önce? Harita fiyatı 159 euro, emin olmadan almak da anlamsız.

    http://www.navigation.com/Qashqai_2012/nissan-eu/catalog/en_GB/EUR/

    Güncellemenin nasıl yükleneceğini de şöyle anlatılıyor bir başka sitede:

    http://www.ehow.com/how_7344294_update-navigation-system-nissan.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_of_terror -- 1 Kasım 2012; 23:39:14 >




  • Konuyu özellikle hortlatmak istedim de :)

    http://www.navigation.com/Qashqai-2011/Europe-NISSAN-Connect-2012-2013/nissan-eu/product/T1000-19641/en_GB/EUR/

    sitede TÜrkiye için de 2012 / 2013 versiyonu çıkmış bu SD CARD dosyasının. Arkadaşlar hala mı güncelleyemiyoruz yolları bu haritada :(
  • Yakın zamanda çıkacağını söyleyebilirim.
    Türkiye de satışa sunulacak olan haritanın Harita Genel Komutanlığı tarafından onaylanması ve sadece Türkiye haritası olması şartları nedeniyle biraz gecikmeli geliyor sonuçlar.
    Fakat biz Navteq olarak araç içi navigasyon sistemlerini güncellenmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz bütün üreticilere...
  • 2013-12-31 00:09, hasanalitonyali@hotmail.com yazmış:
    > 2010 model nissan qashqai navigasyonu ile ilgili olarak Türkiye
    > güncellemesi yapabiliyormusunuz...esen kalınız
    >
    > Telefon:05357171778

    --

    Merhaba,

    Cihazınızın güncellemesi için eğer İstanbul'da iseniz ofisimize
    uğramanız daha iyi olur.
    Nissan Qashqai araçlarda iki tip navigasyon mevcut. Sizdeki ekranın
    yanındaki kartlı olan model ise güncelleme verebiliriz.

    Saygılarımızla

    www.navigasyonburada.com
    Tel . : 0.216.418 79 26
    Mobil : 0.533.650 12 82


    ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ MESAJI YENİ ALDIM..İSTANBUL TARAFINDA OTURANLAR BU FİRMAYLA KONTAK KURACAK OLURLARSA BİZLERİDE HABERDAR EDERMİSİNİZ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alize1 -- 1 Ocak 2014; 23:47:23 >




  • foreversenna F kullanıcısına yanıt
    nisan servisler 350 tl verirseniz yeni kart satıyorlar.
    her güncellemeye 350 tl vereceksek 1000-1500 tl yeni multimedia taktırmak daha akıllıca ömürboyu güncelleme garantili @foreversenna @foreversenna
  • Arkadaşlar herkese iyi günler.Bugün itibari ile nissan qashqai 1.5 dci connect glasroof multimedia sistemli arac aldım yalnız bir sorunum var.Üzerinde gelen dokunmatik ekranlı teybin sd kart navigasyon kartı yok.Servis biraz pahalıya temin edecegini söyledi.Acaba bu ürünün daha uygun fiyatlısını nereden temin edebilirim.Şimdiden teşekkürler
  • Elimde Connect2 LCN2 orjinal 2013 sd kart var.İsteyen olursa 200 TL ye verebilirim.
    Bursadan elden teslim edebilirim.
    Önemli : sd cart connect2 sistemlerde çalışır.
  • Müjde!!!
    Qashqailer için 2913-2014 güncel harita içeren sd kartlar 118 TL kampanya yapmışlar.
    Nissan servisinden bugün aldım.
  • luminesol L kullanıcısına yanıt
    Arabaya onbinlerce para ver,navigasyon paket için ayrı para ver bir harita için ayrı para ver neyse en azından iyi bir haber.
  • Selamlar,
    En son nissan connect 3 navigasyon güncellemesi nedir?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.