Şimdi Ara

Nissan qashqai mi yeni sportage mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
38.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nissan qq 1.6 bezinli visia modeli 43.500 tlye, ayrıca 1.6 benzinli sportage göre yakıt tüketimi bayağı düşük, kia uzak doğuda üretiliyor, qq ise ingilterede üretiliyor, avrupada 400 bin üzerinde satılmış, qq malzeme kalitesi çok başarılı ,avrupa kitlesine temsil eden bir model, sportage iç donanım plastik kalitesi çok düşük, sağlamlık dayanıklılık yönünden derseniz nissan bir adım önde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personel -- 18 Ekim 2010; 23:19:36 >
  • Yeni Nissan QQ tabikide
  • Evet bencede QQ.. Öyle herkeste sportage olmasın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: personel

    nissan qq 1.6 bezinli visia modeli 43.500 tlye, ayrıca 1.6 benzinli sportage göre yakıt tüketimi bayağı düşük, kia uzak doğuda üretiliyor, qq ise ingilterede üretiliyor, avrupada 4 milyon üzerinde satılmış, qq malzeme kalitesi çok başarılı ,avrupa kitlesine temsil eden bir model, sportage iç donanım plastik kalitesi çok düşük, sağlamlık dayanıklılık yönünden derseniz nissan bir adım önde


    1. Tüketimi daha düşük olduğunu yaptığınız hangi testte ölçtünüz düşükse ne kadar düşük?
    2. Kianın uzak doğuda üretildiğini nereden uydurdunuz' Slovakyada karpuzmu yetiştiriyorlar? Bilmiyormusunuz Bu araçların avrupa dan geldiğini?
    3. 4 milyonu nereden neye dayanarak UYDURDUNUZ!http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Qashqai bu linki okursan geçen yıl sonuna kadara 500.000 satmayı HEDEFLEDİKLERİNİ açıkça yazıyor. 9 ayda geriye kalan 3.5 milyon aracı avrupadaki bütün üreticiler bir araya gelse üretemez. Kaynağınızı belirtin. Yoksa düşeceğiniz durum sizi bağlar.
    4. Malzeme kalitesi konusunda diyecek birşey bulamıyorum. tek sözüm Sen hiç yeni sportage gördünmü kardeş?
    Cevap vercekseniz lütfen BÜTÜN başlıklara SOMUT+DOĞRU kaynaklar göstererek cevap verin tecrübelerini kendinize saklayın aksi halde dikkate alınmayacaktır..
  • benimde tercihim sportage den yana olurdu iç malzeme kalitesi spo nun daha iyi QQ ilk defa bu hafta sonu test ettim motor zayıf koltuklar rahatsız iç dizaynı hiç sportif değil bence eski modeller gibi yada dacia duster gibi diyelim QQ dan inip 407 me bindiğimde arabamı daha çok sevdim açıkcası sonuç olarak QQ yerine peugeot 3008 alırdım eğer sportage i görmeseydim
  • sportage bence para etmez, QQ yok satıyor, 2. elleri bile O fiyatına gidiyor, sen bildiğin yoldan git kardeşim, sonradan anlarsın, sen git slovak al, dacia'da romanyada üretiliyor onlarda iyidir, Türkiyede üretilse ne olurdu bilmem, durmadan Türkiyede üretilen arabalara kusur buluyorsunuz, ama slovak olunca iyi olur, sen devam et sportage hayırlı olsun.
    Ayrıca internetin vardır buraya yazdığına göre, git kendi sitelerine gir orada bile tüketimleri yazıyor, benzinliler hariç, sportagenin dieselleri bile fazla yakıyor, arazide çalışıyorum maden mühendisiyim elimden geçmeyen araba kalmadı, nissanların sağlamlığı konusunda hyundai yanaşamaz, fordlar da iyidir ama fazla yakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personel -- 18 Ekim 2010; 23:05:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: personel

    sportage bence para etmez, QQ yok satıyor, 2. elleri bile O fiyatına gidiyor, sen bildiğin yoldan git kardeşim, sonradan anlarsın, sen git slovak al, dacia'da romanyada üretiliyor onlarda iyidir, Türkiyede üretilse ne olurdu bilmem, durmadan Türkiyede üretilen arabalara kusur buluyorsunuz, ama slovak olunca iyi olur, sen devam et sportage hayırlı olsun.
    Ayrıca internetin vardır buraya yazdığına göre, git kendi sitelerine gir orada bile tüketimleri yazıyor, benzinliler hariç, sportagenin dieselleri bile fazla yakıyor, arazide çalışıyorum maden mühendisiyim elimden geçmeyen araba kalmadı, nissanların sağlamlığı konusunda hyundai yanaşamaz, fordlar da iyidir ama fazla yakar.



    anlaşıldı. cevabın bana yeter. cevap yazmak hataydı zaten.
  • QQ 5 ay kullandım 10.000 km yaptım Nissan Kayseri inciroğluna gelen 2. aracı aldım. 2007 yılında. 5 ay sonra sattım. İsteyenlere resmini gönderirim. Şimdi Sportage 2011 aldım. Nissan da güzel araç. Ama sportage bir başka aşağıdaki konularda benzinli QQ yi 10 a katlar
    1- Spo nun yol tutuşu ve virajı bir harika. QQ gibi rahatsız etmiyor ve daha güvenli dönüyor. QQ virajda hafif kayma ve gezme yapardı.
    2- Sponun Dönüş yarıçapı daha iyi geldi bana
    3- En önemliisi arada güç farkı var. QQ de her adımda vites değiştiriyorsun vites araları kısa devir yüksek seyrediyor. ayağını gazdan çektiğinde yığılma oluyordu. Spo 6 vites ve vitesler o kadar rahatki otomatiği aratmıyor. Güç ise spoda bariz hissediliyor. QQ yokuşta çok kesilirdi.
    4- Kısa boylular için QQ çok kötü. Koltuk ileri gidince kapı kolundaki kumandalar geride kalıyor.
    5- Güneşliği düz indirirsen QQ de yolu göremezsin ayrıca tavan sürücünün önünü engelliyor. Geri görüş kamerası da yok.
    6- Sponun freni daha etkili ve duruş süresi daha kısa
    7- Arka koltuk spoda daha rahat. QQ de koltuklar arkadakileri daha çok engelliyordu.
    8- QQ nin gaz pedalı yukarda ve uzun yolda ayağı yoruyor. Sportage da yerden çıkma aynı passat pedalı gibi. koltuğu aşaı da indirsen yukarıda kaldırsan ayağın rahat. Pedallar çok yumuşak.
    Donanım farklarını açılır tavan ve cam tavanı, teyp özelliğini, anahtarsız çalıştırmayı anlatmıyorum.
    QQ de ise yakıt 100 km de 1,5 - 2 litre daha düşüktü. Her iki aracıda aldım ve kullandım. Başka kullanan varsa buyursun yazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 18 Ekim 2010; 23:17:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt
    50bine 170'lik jülyeti beğenmeyen birisi punto abarth'a 50K verecek he.
    lütfen biraz ciddi olalım.



    Hiç bu kadar ciddi olmamıştım doğrusu. Jülyet'i o kadar beğendiyseniz, niye siz almıyorsunuz o halde? Abarth SS, hem sportif karakteri, hem de dış dizayn ve iç tasarım olarak Jülyet'i aile arabası sınıfına sokar.


     Nissan qashqai mi yeni sportage mi  Nissan qashqai mi yeni sportage mi

     Nissan qashqai mi yeni sportage mi


    Her neyse, konu benim ne alıp almadığım değil, siz konu başlığında yazan araçlarla ilgili yorum yapın, ne de çok ilgilenen varmış benim araba zevklerimle, gözlerim yaşardı




    50k verilmez buna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt


    quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Hele bir yollarda 3 ay gezin bakalım sportaj ile, ondan sonra övgüleriniz herkes dinler. Ama şu an için havanda su dövülüyor sportajın harika, muhteşem, mükemmel, vb. sıfatlarını söylemekle. Yarın Kia dese; yaptım sportajı 55+ bin TL, sipariş veren ama teslim almayanlar fark verecek, kaç taneniz vazgeçmez?


    Mesele de bu f/p mükemmelliği zaten, ama sen yazında belirtmene rağmen anlayamamışsın.
    önemli olan f/p oranıdır, sen grande puntoyu alır mıydın 5-6 milyar fazla olsa.
    insanlar dizaynı çok sevdi, donanımı çok sevdi, fiyatını da çok sevdi bu sportage'nin.
    kesinlikle sportage.

    f/performans ?

    1.5 dizel diyosun qashqai tork sayesindede gayet randımanlı çalışıyor qashqainin motor daha f/p açısından iyi
  • motor açısından f/p qashqai dizel iyi. Tüm özellikler açısından ise Sportage diyorum..
  • nissan qashqai
  • Trakya team BENCE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE SPORTAGE DERİM,ASLINDA BUNUN KIYASLAMASI BİLE YAPILMAZ. TEK SEBEBİ ŞUKİ; NİSSANIN YOLDA BUKADAR OLMASININ BUNDAN ÖNCE BU SEGMENTTE RAKİBİ OLMAYIŞINDAN KAYNAKLANMASIDIR.50 BİNLİ RAKAMLARI VERİPTE BUKADAR KÖTÜ İŞÇİLİĞE BU KADAR BAŞARISIZ MOTORA SAHİP OLAN BASKA BİR MARKA OLMAMASINA RAĞMEN SIRF YERDEN YÜKSEKLİĞİ OLDUĞU İÇİN SATAN BİR ARAC OLMUSTUR qASHGAİ.HERHANGİ BİR KİA BAYİSİNE GİDİP ARACI GÖRDÜKTEN SORA SADECE NİSSAN İÇİN DEĞİL BAŞKA HİÇBİR MARKAYA GİTMEYE GEREK BİLE DUYMAYACAKSIN ÇÜNKÜ ARAC ŞUAN TÜRKİYEDE YOLLARDA GEZEN EN YAKISIKLI EN BAŞARILI ARAC OLMUŞ,TAM BİR DİZAYN HARİKASI;İŞÇİLİĞİ MALZEMESİ BENZİNLİ VE DİZEL MOTORU Kİ BENZİNLİSİNİ KULLANMA ŞANSIM OLDU BANA GÖRE 10 ÜZERİNDEN 10 (BİRDE ARACIN OKADAR ÇOK ÖZELLİĞİ VARKİ BİRİSİNİN SİZE BU DURUMUN ŞAKA OLDUĞUNU SÖYLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ).... ÖZELLİKLE 1350 KG LIK ARACI 6 İLERİ YAPIP 136 BEYGİR SUNMASI BU KİLODAKİ ARACA AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM GÜVENLİK PAKETLERİNİ KOYMASI VE TORKUNUNDA 165N/M OLMASI BNCE ARACI BU SEGMENTTE TARTIŞMASIZ YAPIYOR... 51700 TL DEĞİL 55.000 TL DE OLSA NİSSANA TİGUANA VERİLEN PARALARA BAKTIĞIMIZDA BU ARABAYA VERİLEN PARAYA DEĞERDE ARTAR DERSİNİZ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyolcu

    qq nun dizeli çok gürültülü ve titreşimli

    Afferinnn sanaa Bende 1.5 dci makyajlı qashqai var.Hiçte bile gürültülü felan degil siz hiç kullandınız mı biliyosunuzda konuşuyosunuz.
  • bence nissan qashqai daha iyi
  • Yeni piyasaya çıkmış bir aracın donanım ve tasarımına göre yorum yapılabilir diye düşünüyorum.Sportage ın arka tasarımı son zamanlarda gördüğüm en etkileyici tasarımlardan.Kia nın son zamanlardaki güzel tasarım anlayışı Audi den transfer ettikleri Peter isimli tasarımcının etkileri.
    Bunun dışında aracın sorunsuzluğu, şanzıman özellikleri güç tork dağılımı, direksiyon netliği, yol tutuş ve konfor dengesi, rüzgar direnci , maksimum yüklü ağırlık, farların performansı, şasinin burulma direnci ve daha bir çok özellik.
    Aslında tartışılması gereken bunlar
    Bana göre öznel olarak Nissan ın arazi aracı üretmedeki deneyimi , Yeni gtr da kullanılan dünyanın ilk dört tekerlekten bağımsız çekiş sistemi gibi teknolojik olarak daha ileride gördüğüm için , kasa olarakta daha sağlam olduğunu düşündüğüm için qashgai
    Sportage yeni bir model.Sorunları olsa bile firma zamanla bunları düzeltme yoluna gidecektir.Bence zaman tanınmalı
    Sorento da klasik merdiven şasiden yeni teknolojik yapıya sahip şasiye geçmeleri de firmanın atılım içinde olduğunu gösteriyor.
  • bende kia sorento vardı satıp Nissan qq aldım vede cok memnunum kia gibi sarsmıyor adamın midesini bulandırmıyor kia yolda beşik gibi sallanıyordu Nissan ise mukemmel hem yol tutusu konforu performansı mukemmel kia sportage surdum memnum kalmdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.