Şimdi Ara

NİSSAN QASHQAİ KIŞ/YAZ LASTİKLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ADAC veya benzeri testleri yapan firmaların 2016 kış testinde 215/60 R17 test sonucunu bulamadım. Yardımınız olur mu acaba?

    Burada tyretest in sonucu var.http://www.tyretests.co...otorsport-215-60-R17-SUV
    Burada ise 4 mevsim sonuçları varhttp://www.tyrereviews....All-Season-Tyre-Test.htm

    Bununla ilgili ise yorumlarınızı beklerim. 216/60 R17 ebadlı lastikler içinde piyasanın en kazık/ en iyi lastiği bu olsa gerek
    http://www.continental-...ntercontact-ts-850-p-suv

    Bugün için TS 850 lastiği bulamadım. Bayilerde kalmamış. Onun yerine 215x60 R17 için hangi marka ve modeli önerirsiniz?







  • ALINTI

    Orijinalden alıntı: gOkO

    Alıntıları Gizle
    quote:

    Orijinalden alıntı: taydin66


    quote:

    Orijinalden alıntı: gOkO

    Geçen sene uzun araştırmalar sonucu ts850 aldım.Oldukça memnun kaldım.Kuru asfaltta sessizliği, kar performansı, yanal tutunma ve karda frenleme konusunda oldukça başarılı ve konforlu bir lastik.Zaten sınıfında Yol gürültüsünde ve yakıt tüketiminde "c" sınıfı olan nadir lastiklerden.Önceki lastiklerim hankook i pike idi ve 5 sene kullandım.Görevim gereği dağ köyündeydim ve i pike beni hiç yolda bırakmadı.Gel gelelim konfor ve yakıt tüketimi çok kötüydü.Kaymak asfaltta bilyesi bozulmuş araç gibi ses alıyor ve sert yanaklardan dolayı darbeleri çok hissettiriyordu.Ayrıca yağmurda tehlike oluşturacak şekilde güvensizdi.Ts 850 kar disiplininde çivisiz kullanımda(ki ts 850 de çivi opsiyonu yok, i pike de kullanmıştım) i pike iile yarıştığı hatta onu geçtiği alanlar olduğunu söyleyebilirim.Artı olarak ise konforu, yakıt tüketimi ve yağmur performansı konusunda 2 gömlek üstün olduğunu da belirtmek isterim.

    Bir çok kış lastiğini kar yağdığında yayla yolunda denedik ve içlerinde en başarısızı starmax(petlas ile aynı desen) ve sonrasında petlas olduğunu gördük.Denediğimiz lasitikler arasında alpine a5 ve bridgestone ug8 de vardı ve ts 850 nin çıkabildiği mesafeye yakın yerdeytdiler.ug8 alpine den daha iyi tırmanıyor ama 3 lastik arasında çok fazla fark yok.

    Bakalım bu sene de bir deneme yapacağız , video ve fotolarla burada yayınlarım sanırım.Tabi önce kar yağmalı :)

    Değerli yorumunuz için teşekkürler, Sizin lastik ebadınız nedir?
    Benim lastikler 215x60 R17 için TS 850 yi bulamadım gitti. Bunu bulamaz isem ne tavsiye edersiniz?

    Hocam merhaba, geçen sene yazmışım cevabı.Bu sene halen ts850 leri sıkıntısız kullanmaktayım.Lastik testlerine bakmadım ama yeni model ts860 alabilirsiniz veya nokian da bakabilirsiniz.

    Cevabınız için teşekkürler, Benim lastiğin boyut XLarge sınıfına girdiği için (215x60 R17) olduğu için maalesef yeni model olan TS 860 da üretimi yok. Bu sebeple TS 850 almaya karar verdim. Genel olarak TS 850 den herkes memnun. Olumsuz bir yorum ile karşılaşmadım. Ancak merak ettiğim şu var ki TS 850 ile TS 830 arasında ne fark var? Bilen olursa anlatırsa sevinirim.




  • Arkadaşlar, Qashqai araçlarınızda yaz kış ayrı lastik kullabmak istemiyorsanız.



    Bu sene aldığım dört mevsim BF Goodrich Urban Terrain lastiklersen alabilirsiniz.



    Kar testini 2 gün önce yaptım. Gayet basarılı buldum.



  • Nihayet Conti TS 850 yi aldım. Ne Ankara'da ne İstanbul'da 50 ye yakın bayide maalesef lastiği bulamadım.
    Bir kaç kişi karın yağmadığı şehirlerde daha kolay bulursunuz deyince lastiği İzmir'de buldum ve aldım. Tanesi 575 TL. Ve bugün Ankara'ya yağan karda deneme fırsatım oldu. İlk olarak fren tutma mesafesi çok başarılı. Ses seviyesi 72 db olduğu için pek bir gürültü farklılığı hissetmedim. Lastikde ABS neredeyse hiç devreye girmedi. Özellikle kazık fren yaptım ABS devreye girsin diye. Abs devrede iken de durma mesafesi çok iyi. İlk kalkışta ise sert kalkmama rağmen patinaja düşmeden iyi hızlanıyor.
  • Ben geçen sene WR4 almıştım ama performasını deneyemeim, izmire talınma durumunda kaldım. Gelecek hafta ankaraya araçla gideceğim. Bende performasını merak ediyorum, Sizleride sonraısnda bilgilendiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.