Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
20
Favori
51.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • churchy kullanıcısına yanıt
    Kılavuzda yazıyorsa sorun yaşamamanız lazım,
    Zira Tüv'e göre klavuzdaki ebatlarda geçerli.
    Yalnız bir şeye dikkat edin 205 ebat lastiğin yük endeksi kılavuzda ne yazıyorsa onu alın.
    Lastikçim, tüvde yük endeksine baktıklarını söylemişti, ama burası Türkiye
    Bir Tüv istasyonundan diğerine bile farklı uygulama olabiliyor.
  • peki park sensörüyle ilgili tavsiyesi olan var mıdır?

    Şu an takılı olanlarda sıkıntı var. Hatalı uyarı veriyor.

    Geri görüş kameralı sistem taktıran oldu mu? Ya da fikri olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: churchy

    peki park sensörüyle ilgili tavsiyesi olan var mıdır?

    Şu an takılı olanlarda sıkıntı var. Hatalı uyarı veriyor.

    Geri görüş kameralı sistem taktıran oldu mu? Ya da fikri olan var mı?
    Mevcut sensörlerin yuvasına direkt uyacak olan bir sensör takımı almak daha iyi olur, delikleri büyütmekle yada küçültmekle uğraşmazsınız.
    Ortalama bir kalitede set işinizi görecektir. Çok ucuz olanlarında uzak durmakta fayda var.
    Bende android ayna var. Geri görüş kamerası ona bağlı. Aliexpress den plaka ışığı kamera tutucu alıp öyle yaptım montajını.Orjinal gibi duruyor. Tavsiyem gerigörüş kamerası taktıracaksanız o aparattan alıp taktırmanız olur. Ekranlı teyp alacaktım, dolar zıplayınca fiyatı uçtu,
    bir ihtimal düşerse (hiç umudum yok) teybi alıp,kamerayı ona bağlayacağım.




  • drk_m kullanıcısına yanıt
    resimlerini veya linklerini paylaşabilir misiniz bu donanımların.

    kamera ve sensörler için marka veya tedarikçi tavsiyeniz var mıdır?
  • churchy kullanıcısına yanıt
    Kameradan önce görüntüyü alacak olan cihazı belirlemek lazım. Ya android teyp yada android ayna lazım, harici monitörlü gerigörüş kameralarının ekranını koyacak yer bulmak sıkıntı oluyor. Aşağıya android aynanın linkini(benim aldığım satıcı ürünü artık satmıyor benzer ürünün linkini veriyorum) ve kamera yuvasını ekliyorum. Teybi alıp takmadığımdan paylaşmak istemiyorum(uyumsuz felan olur diye)Ama bakalım neymiş derseniz onun da linki paylaşırım.

    plaka ışığı kamera yuvası
    Android ayna




  • android ayna hoşuma gitmedi

    multimedya navigasyon sistemi daha iyi olur. ama incelediğim kadarıyla birebir uyumlu pek alternatif yok. Android ve Apple destekli sony ve jvc marka bir iki şey buldum ama çok pahalılar.
  • churchy kullanıcısına yanıt
    Sakın o panelli android multimedyaları almayın, bizim teyp paneliyle uyumsuz onlar. Bizde hava kanalı açma kapama dış kenarlarda,
    o baktığınız ürünlerde ortada. O nedenle uymuyor. Bende kararsızım aliexpressden almaya bakalım alacak olursam paylaşırım buradan.
  • Merhaba, 2016 1.2 cvt Tekna alarak aranıza katıldım. Pulsar Funclub'a beni de eklerseniz sevinirim. Yaklaşık 2 aydır aracı kullanıyorum. izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. bu arada 47 yaşındayım ve Pulsar 16. arabam. şahin, corsa, astra, vectra, suzuki swift, Hyundai matrix, Alfa Romeo 145-156, Kia ceed, Peugeot 308,508 ve insignia sahip olduğum arabalar. Fiyat performans ve memnuniyet anlamında en sevdiğim arabam diyebilirim. Kullanımı gayet rahat, cvt şanzıman tam bana göre, performans tutkum olmadığı için konfora önem veriyorum. Konfor anlamında çok başarılı. sessizlik ve yol tutuş sınıf standartlarında. Genişlik muazzam seviyede, arka diz mesafesi D segmenti arabalardan bile daha iyi. Donanım olarak daha güçlü olabilirdi. Yakıt muadili 1.2 motor arabalar ile aynı. Özetlemek gerekirse arabamı seviyorum, gerisi boş...
  • irfankaptan İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
  • @irfankaptan aramıza hoş geldin

    ben de gerçekten arabamı severek kullanıyorum. uzun yola çıkmak için sabırsızlanıyorum. eminim keyifli olacaktır.

    şu ekran işini de çözsek daha keyifli bir araba olacak :)

    birde bazen vitesi P den çıkarırken çok sert hareket ediyor. Nedendir acaba?

    park ederken arabanın yükünü viteste bırakınca mı oluyor acaba?
  • churchy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    park etme sıralaması şu şekilde olursa şanzumana yük binmez ve "P" den çıkarken zzorlanmaz;
    Fren basılı > vites "N" > El freni çek > Freni bırak > frene bas ve vitesi "P" ye al.
  • Merhaba, 205 55 16 lastiklerle araç muayenesinden geçen oldu mu? Olduysa ayrıca lastiğinizin hız ve yük ölçüsü neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nurit N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kitpçıkta kullanılabilecek ebat olarak 205/55/16 verilmiş fakat hız ve yük endeksi belirtilmemiş.
    Benim rot balansçım, lastik yük endeksi aracın ağırlığını 4e bölünce lastik başına düşenden daha düşük olmayacak demişti.
    Onun yalancısıyım. Konu hakkında sanırım kimsenin kesin bir bilgisi yok. TüvTürk sitesinde araç kitapçığında verilen ebatlar kullanılabilir ibaresi var. Benim bildiklerim bunlar.
  • Kapıda yazan 17 jant için 89 V verilmiş, bu durumda pulsar'ın yük endeksi 89'a kadar inebiliyorsa 205 55 16 91 h, v..gibi endekslerde muayenede sorun olmaz diye düşünmüstüm. Yine de 205 55 16 ile muayeneden geçen olduysa bizi bilgilendirirse seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchy kullanıcısına yanıt
    Merhaba yokus asagi ya da yukari sekilde şamzumana yuk bindirdikten sonra el frenini cekmişsinizdir. drk_m nin de yazdigi gibi yaparsaniz sadece bizim araclara degil otomatik şanzumanli araclarda şanzumani korumak icin siz elinizden geleni yapmis olursunuz. Eger dayanabiliyorsaniz klimayi da biraz hareket ettikten sonra motor isinmaya baslayip cam acik ortam sicakligi azaldiktan sonra durup çalistirirsaniz yakit tuketiminin, marşla birlikte klima calistirmaya gore bariz fark edecegini goreceksiniz. Bu sene onu cok net gozlemledim ben nacizane önerim. Eco mod da hafiften destek atiyor tuketime.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamün Aleyküm.Arkadaşlar Geçen sene Nissan pulsar 1.2 Manuel Visia alarak aranıza katılma fırsat ve ninemitini yakaladım çok şükür!Gerçekten Segmentinde emsallerine göre fiyat/performans arabası.En son ilçeden Konya'ya 200 kilometre 5 kişi(450kg.Maksimum taşıma kap) 140-90km hızla 33 KURUŞ yaktı.Harika ötesi...Şu an 7250 km'de ilk bakımını 4000 km'de yaptırdım,ikinci yıl bakımı geldi ama 15000 km'yi henüz doldurmadım.Sizce ne yapmalıyım.Tecrübelerinizde ilham almak isterim.Herkese kazası belasız sürüşler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi pulsar ın alt motor muhafazası yok. Bu konuda araştırma yapan veya taktıran varmıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • obaser78 O kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi bayramlar. Hocam forumda bununla ilgili bir konu vardi galiba motor alt korumasi dediginiz karter korumasi olarak dusunuyorum. Kimine gore gerekli kimine gore riskli bir durum diye hatirliyorum. Servise ya da guvendiginiz bir yere danışın derim. Karter korumasi varken önden ciddi bir kazada motor kendini aşağı salamiyor ve yolcu kabinine yöneliyor diye okumustum bazi mecralarda. Konuya hakim bir yere danisin bence. Kazasiz belasız sürüşler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x-tronic X kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar. Evet karter korumasını kastetmiştim. Yanıt için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracına kil temizligi yapan oldu mu? Olduysa memnun kaldigi kil markasini yazabilirseniz sevinirim. Meguiars ve orjinal 3m in killeri çok övülmüş. Valet pro, soft 99 un killeri onlara nazaran daha uygun fiyatli eger arac uzerine yapisan kahverengi endustriyel lekeler ve pütürlu noktaciklara karşi iyi iş çikariyorsa uygun fiyatli onlardan tercih edeyim. Bir de aracina lastikler icin hava pompasi alip kullanan var mi? Onerebilecegi marka? Son 2000 km de güncel yakit tuketimi ortalama; 6.3 ( 300 km si uzun yol. Yaz mevsimi ve agirlikli kisa mesafeye göre iyi bence. Uzun yol orani biraz daha fazla olsaydi 5.9-6 civarina çok rahat düserdi. Not: 1.2 benzinli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.