Şimdi Ara

Nissan NOTE (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
799.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Note nin bence en büyük eksikliği iç mekandaki plastik yapısı itibariyle sert olduğu için özellikle soğuk havada ve bozuk yolda ses yapıyor.Birde dizel motor sesi fazla.Süspansiyon kullandığım diğer araçlara göre sessiz çalışıyor.Kasiste takır tukur vuruntu yapmıyor en azından.Mekanik olarak kronik sorunu olmayan bir araç
  • şu anda focus kullanıyorum. focus da plastik malzeme sebebiyle içeri fazla ses alıyor.
    aslında 2-3 haftadır note inceliyorum. az yakıtı nedeniyle focusu satıp note alsam mı diyordum.avrupada çok tutulan bir araç olduğunu okumuştum bir yerde. fakat yorumlara bakınca çoğu kişinin arabasından memnun olmadığını gördüm. acaba makyaj sonrası nissan note un hataları azalmadı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhana

    şu anda focus kullanıyorum. focus da plastik malzeme sebebiyle içeri fazla ses alıyor.
    aslında 2-3 haftadır note inceliyorum. az yakıtı nedeniyle focusu satıp note alsam mı diyordum.avrupada çok tutulan bir araç olduğunu okumuştum bir yerde. fakat yorumlara bakınca çoğu kişinin arabasından memnun olmadığını gördüm. acaba makyaj sonrası nissan note un hataları azalmadı mı?




    bayiye gidip burada inceleyip bir deneme sürüşü yapmanı özellikle tavsiye ederim,

    şu an kullandığın arabadan sonra nasıl bir araba olduğuna ancak böyle karar verebilirsin. Ben kötü derim başkası iyi der bence sen bize bakma...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07 note

    Note nin bence en büyük eksikliği iç mekandaki plastik yapısı itibariyle sert olduğu için özellikle soğuk havada ve bozuk yolda ses yapıyor.Birde dizel motor sesi fazla.Süspansiyon kullandığım diğer araçlara göre sessiz çalışıyor.Kasiste takır tukur vuruntu yapmıyor en azından.Mekanik olarak kronik sorunu olmayan bir araç



    valla bende iç mekan sesi henüz yok :))

    dış mekan sesini kesmek için ne yapılabilir onu araştırıyorum, ziebart'ın ses yalıtımı olayına baktım ama 500 TL'de fena bir para değil, derdime derman olurmu ona bir inansam düşüneceğim.

    Ses yalıtımı konusunda bir ses de çıkmadı kimseden, fikir veren olsa iyi olurdu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 13 Aralık 2010; 15:28:17 >
  • mrb arkdaslar nissan note almayı düşünüyorum otomatik sizce bu aracı neden almalıyım neden almamalıyım bi kiritigini yapabilirmisiniz otomatik kulllanan arkadslar fiyat olarak en düşük 22.750 ye buldum tekna 2007 model 30.000 küsür km de 19bin lira yada var ama o 75.000km de 2006 model visia fiyatlar nasıl sizce?bilen kullana uzmanlasan arkdaslardan yorum alırsam sevinirim iyi akşamlar herkese
  • merhaba arkadaşlar bizde nissan note 1.5d tekna araç larak aranıza katıldık. 2 tane sorum olacak.
    1-arabada hararet göstergesini göremedim yokmu?
    2-araçta hız sabitleyici yok piyasada varmı taktırmak mümkünmü?
    iyi forumlar.
  • Sn Tifosi41 hararet göstergesi Note'ta mevcut değil.Forumda daha önce gündeme gelen bir konu idi.Hız sabitleyici konusunda bir bilgim yok:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tifosi41

    merhaba arkadaşlar bizde nissan note 1.5d tekna araç larak aranıza katıldık. 2 tane sorum olacak.
    1-arabada hararet göstergesini göremedim yokmu?
    2-araçta hız sabitleyici yok piyasada varmı taktırmak mümkünmü?
    iyi forumlar.


    Hararet göstergesi yerine , arabada dijital hararet lambası mevcut
    Hız sabitleyicide mevcut değil
  • arkadaşlar sebebini bilmiyorum fakat müzik çalar kilitlemiş kendini code in yazıyor varmıdır çaresi.
    teşekkürler.
    araba güzel bu arada tam koşturmalık aile arabası.
  • doğrusu ford focus ile note aynı segment araç değil. 6 aydır kullanıyorum (2010 md. 1,5 tekna) araçta gözle görülür bir yükseklik var, içi son derece ferah, ancak dıştan bakılınca özellikle arkadan küçük gözüküyor. önden ise 2010 modelde çok doyurucu bir estetik göze çarpıyor. bu estetik jazz, C4 veya verso da yok. focusa göre donanım yeterlidir. eğer benzinli bir focustan dizel note'a terfi edeceksen bir kullanıcı olarak öneririm. bu arada kullanınca farkedeceksin, gerçekten tüy gibi yumuşak bir kullanımı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07 note


    quote:

    Orijinalden alıntı: tifosi41

    merhaba arkadaşlar bizde nissan note 1.5d tekna araç larak aranıza katıldık. 2 tane sorum olacak.
    1-arabada hararet göstergesini göremedim yokmu?
    2-araçta hız sabitleyici yok piyasada varmı taktırmak mümkünmü?
    iyi forumlar.


    Hararet göstergesi yerine , arabada dijital hararet lambası mevcut
    Hız sabitleyicide mevcut değil



    Motor soğukken ısınana kadar yanan bir uyarı ışığıda yok, araçtaki hararet lambasının tek işlevi araçta hararet normalin üzerrinde çıktığında yanması.

    Dizel motor için motor sıcaklığı ve ısınmadan devirli kullanmamak çok önemlidir. bu nedenle ben hararet işini bu kadar baside almalarına bir anlam vermedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 15 Aralık 2010; 12:01:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noteman

    doğrusu ford focus ile note aynı segment araç değil. 6 aydır kullanıyorum (2010 md. 1,5 tekna) araçta gözle görülür bir yükseklik var, içi son derece ferah, ancak dıştan bakılınca özellikle arkadan küçük gözüküyor. önden ise 2010 modelde çok doyurucu bir estetik göze çarpıyor. bu estetik jazz, C4 veya verso da yok. focusa göre donanım yeterlidir. eğer benzinli bir focustan dizel note'a terfi edeceksen bir kullanıcı olarak öneririm. bu arada kullanınca farkedeceksin, gerçekten tüy gibi yumuşak bir kullanımı var.

    teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivoo

    öncelikle herkeze merhaba... bende 2011 nissan note tekna 1.5 dci almayı düşünüyorum ancak babamı bir türlü ikna edemedim... babam ısrarla 2009 2010 model 2. el alma taraftarı,ancak 2009 modellerin iç dizaynları bana oldukça eski geliyor(yanılıyor olabilirim) nissan ın sitesinde 2011 modellerin iç dizayn ön panel ile ilgili ayrıntılı bir fotograf göremedim, elinde resim veya resimler olan varsa paylaşabilir mi?



    2010 le 2009 arasında pek fark yok ama alacaksan 2010 model al. en azından estetik olarak daha güzel ön farlar çok dikkat çekici. sahibinden.com da güzel sıfır ayarında 2010 md. arabalar görmüştüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noteman -- 15 Aralık 2010; 15:26:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalyente11

    mrb arkdaslar nissan note almayı düşünüyorum otomatik sizce bu aracı neden almalıyım neden almamalıyım bi kiritigini yapabilirmisiniz otomatik kulllanan arkadslar fiyat olarak en düşük 22.750 ye buldum tekna 2007 model 30.000 küsür km de 19bin lira yada var ama o 75.000km de 2006 model visia fiyatlar nasıl sizce?bilen kullana uzmanlasan arkdaslardan yorum alırsam sevinirim iyi akşamlar herkese

    alırken söylenecek artı ve eksiler çoktur ama, bu MPV tip otomobili herşeyden önce güle güle kullanmak için alınır. zevkli bir araba
  • MERHABA HERKESE,

    NİSSAN TÜRKİYE'NİN SAYFASINDA 2011 DİZEL NOTLAR 90 HP,ŞEHİR DIŞI YAKIT TÜKETİM DEĞERİ İSE 3,7 OLARAK REVİZE EDİLMİŞ.ANCAK BAYİLER BU YENİLİKLERDEN MAALESEFKİ BİHABERLER.MALUMATI OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLARI/YARDIMLARI RİCA.
  • Şehir dışında 3.5litreye kadar düşüş oluyor.Düzeltmeleri doğru olmuş.3.7L ile şuan en iyi verilere sahip otomobillerden biri oldu.

    Ayrıca emisyondada note dci B sınıfında vergi sistemi söylendiği gibi emisyona göre alınırsa en karlı biz oluyoruz.A emisyonda sadece 6 araba var onlarda bazısı elektirikli bazısı kullanılmıyor.B emisyondada çok çeşit diğer arabalardan daha az vergi ödemiş olucaz emisyon vergi sistemine geçilince.Pure drive DCİ :)

  • selamlar
    note 1.6 otomatik aracimi dün 45 bin bakim için servise birakdim

    bugunde akşam teslim ettiler saolsunlar şikayetlerim vardi ön ve arka dan araçda sesler geliyordu çukura düşdüğünde..vurgu sesi gibi...

    bunula ilgili güzel bi çalişma yapmişlar arizalari bulmuşlar gibi gözükmekde şuana kadar o sesleri duymadım.ewe gelene kadar .:)yaklaşik 12 km kullandim bi problem duymadım .


    araç da garanti kapsaminda ön traves leri değiştirmişler 402 Tl + değişim ücreti olarak 96 tl faturada yansimayan miktar olarak gözükmekde.

    yani garanti saolsun yoksa o kadar miktar cepden gidecekdi kullanıcı hatasi var deyipde suçu atabilirlerdi , belki başka araç firmalari yapabilir.

    Nissan i tebrik ederim bu konuda müşteri hizmetleri çok iyi olarak düşünüyorum,Direk yenisiyle değiştirmişler .

    arka dan gelen ses içinde Egzoz da bi kaçak varmiş onu dişarda tamir ettirmişler 40 lira gibi meblaği bana fatura etmişler.

    ama hala arka amorsitör tarafından bi gacirdama yapacakmiş gibi geliyor bana inşallah gelmez duymam ilerleyen zamanlarda.

    duysam ne olur Saolsun nissan die düşünüyorum .



    45 bin bakım ücreti 380 tl den söylüyolar isterseniz hava filtresi ni cam suyunu ve enjektör temizlemeydi sanirsam onlari yaptirmazsaniz 280-250 tl gibi bi rakama çekebilirsiniz. Hava filtresi ni 10 liraya sanayiden alabilirsiniz servisde en az 40 lira hbriniz olsun arkadaşlar .

    araç im hala satilikdir 1 hafta içinde satamazsam bundan sonra pek satmayi düşünmüyorum
    ya araçimi daha şekil hale getirecem yada 1 haftada teklif gelirse satacam kafam daki şey budur.
    neden derseniz vergi ayi gelmekde benim için masraf muayene tarihi yaklaşmakda bu masraflari yaparsam satmayi hiç düşünmüyorum
    eğer satarsam yeni sifir bi model araç almayi düşünüyorum başka sinifda CADDY bakiorum ailemizde zaten olan araç dir 2 adet olmasini istiyoruz işimiz gereği .Olsa da olur olmasada durumu var caddy için acelem yok
  • bu aralar 2007-2009 arası note lar hep satışta sahibinde.
  • sevgili arkadaşlar yaptığınız olumlu yorumlardan sonra bende sonunda 2008 model 37.000 km de Gümüş gri hatasız 1.5 DCİ tekna modeli bin note aldım 10 gündür binmekteyim gerçektende bu arabayı kullananların yaptığı olumlu yorumlar neticesinde aldım 25 yıldır binmediğim marka kalmadı diyebilirim Nissan hariç iyikide almışım diyorum şimdilik çok memnunum teşekkürler dostlar hoşça ve dostça kalın.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.