Şimdi Ara

Nissan NAVARA NP300 Kullanıcıları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
13
Favori
44.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DCI 4x4 Platinum için baz fiyatı, KDV miktarı, tescil vs. tutarını gösteren tabloya nasıl ulaşabilirim? WEB sitesinde ayrıntılı tablo yok.
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Evet şu anda hiç indirim yok, ellerinde bolca stok olduğunu düşünüyorum zira her bayi her rengi sayıyor sorunca. Bu ay 50.000 TL sıfır faiz kampanyasını 70.000 TL olarak güncellemişler, demek ki çok satılmıyor da.
  • albemus kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, benim için model yılından çok km önemli zaten. Ancak 2. el durgun olduğu halde fiyatlar artış göstermeye başladı, hala ikilemdeyim dolayısıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SergeantAngua

    Ben malum sitelerden bakıyorum ancak 125'e hiç öyle düşük km'lisini göremedim, bildiğiniz bir yer var mıdır?

    Şu an ÖTV indirimi sebebiyle ikinci el piyasası durmasına rağmen fiyatlar bayağı yüksek.
    Malum sitede 5000 km de var bir tane 125 e alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan navara 4x2 visia 107950 hicbir yerde bulamadım var mı bilen duyan alan ?
  • iskancavardiya kullanıcısına yanıt
    Sağolun, dediğiniz aracın sahibiyle de görüştüm ama sonra 2016 model, garantisi devam eden 10.000 km bir araç bulup onu aldım. Artık ben de bir Navara sahibiyim. :)
  • Arkadaşlar sürgülü kapak için gerçekten su-toz sızdırmayan bir ürün duydunuz mu hiç? Benimkisinde şu an orijinal cam kabin var ama hem işçiliği rezalet ötesi, hem de aracın görüntüsünü basitleştiriyor. Satıp sürgülü kapak taktırmak istiyorum. Bunların da fiyatları 3.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor gördüğüm kadarıyla, 12.000'lik kapağı asla düşünmem ama çok kalitesiz bir şey de almak istemiyorum. Yük taşımıyorum, separatör de ekleyip binek araç bagajı gibi kullanmak istiyordum aslında, hatta bagaj halısı falan koymak gibi safça hayallerim vardı ama anladığım kadarıyla tamamen su sızdırmaz olmayacak hiçbir kapak. :/
  • bende çoğu insan gibi serviste taktırdım ve su toz alıyor. 2 seçenek var.

    1- mountain top roll , bu anladığım kadarıyla işçilik iyi olursa almıyor.
    2. serviste normal yaptırıp bide extra izalasyon yaptırtacaksınız, ama şüpheli yine de. bagaj kapağının kendisi de kenarlardan su alıyor aslında.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    İşte birinci seçenek 12.000 TL olan, onu da hayatta gözüm yemez. :) Bugün ben de servisten fiyat aldım. Işıklı roll bar için 1700 TL, sürgülü kapak için 4300 TL dediler. İşin garip kısmı sürgülü kapak için su geçirmezlik garantisi verdiklerini söylediler ama ben sizin de dediğiniz gibi ister istemez su ve toz aldığını duymuştum hep. Bir iki yer ile daha görüşeceğim ama şu an serviste yaptırma fikri ağır basıyor, en azından sorun olursa garanti verdiniz diye gidip başlarını ağrıtabilirim diye düşünüyorum.
  • SergeantAngua S kullanıcısına yanıt
    rollback kasa kapama kullanıyorum.ancak ne servisin nede özel firmaların sözlerine itibar etmeyin.toz toprak ve su almasını engellemek mümkün değil.görüştüğüm firmalar başka firmayı kötülemekten başka bişey yapmıyor.kesinlikle su ve toz alma konusunda garanti verirmisiniz dediğimde sesleri çıkmıyor.ithal marka olan ürününde bu kadar başarılı olmadığını kullanıcılardan duydum.ne kadar izolasyonda yapsam fitil vs ile başarı oranı kötü.servis nasıl su ve toza garanti vermiş onuda anlamış değilim.
  • falconnt F kullanıcısına yanıt
    Sağolun uyarı için. Ranger sahibi bir arkadaşımız var, o da aynısını söyledi. Servis garanti vermiş ancak gene de su alıyormuş. Sanırım artık iyi kötü bir kapakla kapatıp separatör + kasa içi kutu gibi bir şeyle çözeceğim bagaj sorununu. Aslında düz plastik kapaklar %100 olmasa da oldukça iyiymiş sürgülülere göre, ancak NP300 için piyasada düzgün görünen sport lid tarzı bir kapak göremedim daha. Oysa Amarok ve Hilux için çok güzel görünen kapaklar var. İlgilenenler için kapakların türlerine göre su sızdırmazlık seviyeleri:https://www.realtruck.com/blog/are-tonneau-covers-waterproof/




  • Başlığı baştan sona okudum ; arka havuz + sürgü + barlar için son zamanlarda nereyi tavsiye edersiniz. Çok uzağım kendimce önüme gelenler , ta**** ve pe** firmaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cankapın sürgülü kapağı iyi, hem et kalınlığı fazla, hemde su olukları daha geniş... Ama o kapak her türlü su ve toz alacak, hiç olmadı belli bi süre sonra yağlamak gerekiyo... Artı bendeki gibi voyager kapak bi süre sonra ortadan sehim yaptı misal... Bende öyle bagaj gibi kullanırım gibi fantezilerim vardı hatta kenarlara ahşap oturak+dolap tarzı şeyler yaptırayım diyodum da hepsi hikaye oldu... koydum iki tane büyük boy alet çantası, herşey onun içinde...
  • Silecek değişen varmı. Ölçüleri garip sanırım 600 425 piyasada yok.



    Rollback kapak güzel duruyor ama bide kapladığı alan ve hacim daralması var oda başka mesele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albemus kullanıcısına yanıt
    Hocam alet çantalarını nasıl sabitlediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, mutlu yıllar.

    29 kasimda bodrumda yasanan selde 2017 navara aracimla selin ortasinda kaldim. Arac sularin yukselmesiyle icine ve motoruna su aldi, stop etti ve sonrasinda da calistirmak mumkun olmadi. En yakin yetkili servis fethiye kocatepe ye cekildi. Ben antalyada yasiyorum. Burada basliyor sacmaliklar daniskasi. Aracim kaskolu ve tabiki sigortali.

    O gun aracimi en yakin servise cekebileceklerini soyleyerek fethiyeye cektiler, antalyaya talep ettigimde 2400 lira fark istediler. Tabi bunu kabul etmeyince yine fethiyeye cekildi.

    Aracin ici kapilar kapali olmasina ragmen koltuk hizasina kadar su aldi. Bu anlamadigim bir baska konu. Ama esas olaylar soyle basliyor, aracla alakali eksper islemler yapildiktan sonra (tabi kaskodan arac talep ettigimizde) 4 gunluk bir sure belirlendigi bu surec icin arac alabilecegim soylendi. Fakat bu sure sadece aracin tamir suresi icin gecerliymis, aracin yedek parcalarinin gelme suresinin bunun icinde olmadigini, bu surece arac verilemeyecegini ogrendim. Velasil servisle gorustugumde de ilk basta bana 10-15 gun surecegi soylendi. Ben de 15 gune 4 gunluk arac gerekmedigi icin almadim ve aracimi beklemeye karar verdim. Bu esnafa nissan garanti servisiyle gorustum. Vatandaslar serviste yatan arac icin 30 is gunu surelerinin oldugunu, bu surecten sonra ancak ikame arac verdiklerini soylediler. E bu bana cok sacma geldi cunku zaten 15 gun deniyor, e sonra biraz daha uzadi mevzu, bana kalkipta 31. İs gununde parca gelecekse ve bana sadece bir gunluk arac verilecekse cok sacma 30 is gunu boyunca (45 gun) aracsiz kalip sure doldugunda verdiklerinde ve ertesi gun arac geldiginde ben napiyim o bir gunluk araci?

    Velasil, aracin ic dosemeleriyle alakali degisen ve degisecek parcalar belirlendikten sonra ve 25 is gunu gecmis oldugu zamanda ogreniyorum ki aracin taban halisi ve bir parcasi icin yurtdisindan 2019 un 2. Ayinin sonunda ancak oradan cikisini saglanacakmis. Kisacasi parcanin gelis suresi mart 2019. Bana 30. İs gunu doldugu zaman yani ocak 10 da arac vereceklerini, az kaldigini piskin bir sekilde iletiyorlar.

    Bir parcanin 4 ayda gelmesine mi yanayim, aracin 4 ay sel hasarindan sonra calismadan yatip korozyona ugramasinami yanayim, bunca surede kaskonun sadece 4 gun arac vermesine mi güleyim, nissan merkezin rezilliginemi uzuleyim, 30 is gunu daniskasina siginip kendilerini hakli gormelerine mi sinirleneyim, 25. İs gununden sonra aracin parcasinin gelmesinin cok surecegini ogrenip sonrasinda yinede ikame arac vermeyip ocak 10 unu bekleyecegimizi ve az kaldigini piskin piskin soyleyen nissan gulumseme hatti gulistan hanima mi kizayim, bu surecte pick up alip islerimde kullaniyo olupta yasadigim ticari kayibami yanayim, başta nissan aldigima mi yanayim? Yandigim, sinirlendigim ve kizdigim cok sey var ve hala sonuc alamiyorum. Sizlere tavsiyem. Dikkatli olun nissan rezilliktir. (Ha arabamdan asiri memnunum o ayri)

    Sevgiyle kalin. Allah sizi nissan in eline dusurmesin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • stasdemir07 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. en azından 1 lira bile ödemeden aracınızı geri alabilecekseniz buda iyidir. Merak ettiğim su yüksekliği ne kadardı. Su alma olayına gelince zaten her araç içine kabine su alır, ona yönelik bi yalıtım olmaz araçlarda. motorun hava girişide kaput seviyesinde kaputu geçti sanırım su.
  • stasdemir07 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, 4 ay nasıl bir saçmalıktır anlayamadım. Japonya'ya yazmayı deneyebilirsiniz, bazen ana firma distribütörün kulağını çekebiliyormuş duyduğuma göre.



    Ek olarak aracımla gelen kabini satıyorum arkadaşlar, ilgilenen çıkarsa mesaj atabilir:



    https://forum.donanimhaber.com/orijinal-nissan-navara-np300-ithal-kabin--136595116

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthal araçlarda parça bekleme ne yazıkki oluyor 2014 de ceed aracım vardı 3 ay emniyet kemeri klipsi beklemiştik. Ancak nissanın müşteri hizmetleri berbat ona katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    Bildiğin şu bagaj sabitleme lastikleriyle yau :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.