Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.495
Cevap
103
Favori
880.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun. kazasız belasız binin.
  • yukarda bir arkadaş araç için içeri motor sesi çok geliyor demiş. kesinlikle katılmıyorum. Micra 0-100 km hız arasında gayet sessiz.

    1,2 motor aracın 100-150 km/saat hızlarda bağırması kadar doğal bir şey de olamaz zaten...
  • arkadan gelen seslerle başa çıkma metodları
    1- istepnenin üzerinde duran mdf alınır, bir koltukçuya gidilir, bir yanı komple sünger kaplatılır,
    2- mdf'nin üzerinde duran sert halı döşemenin dört kenarına ve ortasına apı altı süngeri yapıştırılır
    3- kapaj kapağının iç kısımında camın altındaki plastik döşeme çıkartılır. dikkatli çıkarmak gerek, tapalar kırılmasın aman. içine kapı altı süngeri döşenir.
    o da yetmezse inşaat izolasyon köpüği sıkılır
    4- arka koltukar serviste sıkılaştırılır
    5- arka plaka ile kaporta arasına sünger konur.
    6- kriko havlu gibi bir şeye sarılır.

    bunlara rağmen ses geliyorsa bagaj kilidinde sorun var demektir
  • benim ses sıkıntım camlarda yarım acınca olur zatende tam acıkken bile çok fazla tıkırdıyor birde sağ tarafın camı çok yavaş kalkıyor. bu konularda sorunu olan yada çözüm bulan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxaljin

    benim ses sıkıntım camlarda yarım acınca olur zatende tam acıkken bile çok fazla tıkırdıyor birde sağ tarafın camı çok yavaş kalkıyor. bu konularda sorunu olan yada çözüm bulan varmı

    camın içleri kirlenmiştir ve takozları eskimiştir cam takozlarını değiştirin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxaljin

    benim ses sıkıntım camlarda yarım acınca olur zatende tam acıkken bile çok fazla tıkırdıyor birde sağ tarafın camı çok yavaş kalkıyor. bu konularda sorunu olan yada çözüm bulan varmı


    Benimkinin de sağ cam yavaş kapanıyor. yapacak birşey yok. elektrik sistemi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
    camcı bir sorun bulamadı çünkü.
  • K13 Micra tam anlaşılmasada

    http://autosnews.livejournal.com/588419.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesgs


    quote:

    Orijinalden alıntı: maxaljin

    benim ses sıkıntım camlarda yarım acınca olur zatende tam acıkken bile çok fazla tıkırdıyor birde sağ tarafın camı çok yavaş kalkıyor. bu konularda sorunu olan yada çözüm bulan varmı


    Benimkinin de sağ cam yavaş kapanıyor. yapacak birşey yok. elektrik sistemi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
    camcı bir sorun bulamadı çünkü.



    Açılış hızı normalse elektrik sisteminde problem yoktur eğer açılıştada yavaşsa iyi bir ustaya baktırmak gerekli cam motorunun elektrik değerleri ölçülmesi lazım
  • bugun arabaya film çektirdim cam sesine de baktırdım camın oturduğu kızak alttan vidalı yalnız üst tarafı mandallı gibi birşey o yerinden çıkmış. kaportacı söktü sıktı biraz penseyle yerine taktı ses kayboldu. birde sağ ön lastikten taş döşemeli yolda çok ses geliyordu onunda sorunu fren boşluklarındaymış. 1 cm den ince 2 tane mil var balataların takıldığı yerde onu tornacıya verdi düzelttti taktı yerine. bindim arabaya dolaşıp geldim bu sefer sağdan geliyo gibi geldi bana sağı düzeltmişşin ama solu bozmussun dedim

    ayakta durmaktan iflahım kesilmişti. sağ cam yavaş kalkıyor falan demedim kimseye

    başka yaptırdığım birşeyler olursa paylaşırım buradan. selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxaljin -- 27 Şubat 2010; 17:22:49 >




  • Merhaba arkadaşlar benzin aldığım yerdeki çocuk camları silerken arka sileceği kırmış. Acaba nekadar masraf olacak
  • mrb arkadaşlar.benimde niyetim var bu aralar micra almaya.internetten buldum 1.3 gx otomatik vites 2000 model klimalı. 10 bin tl diyor.fiyat nasıl ve acaba avrupa yakasında bu arabayı kime gösterebilirim?bu işi iyi bilen anlayan birileri varmı usta olarak.bi tavsiyede bulunursanız sevinirim.ve bu arabalar şuan şehir içi km ne yakıyor,kullanan var mı içinizde.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Güzel fiyat.Usta olarak üstün oto var ayazağada.Oraya gösterebilirsiniz isimde isterseniz verebilirim.
  • yardımın için teşekkürler sktem.arabayı almak için iilandaki numarayı aradım ama araba satılmış.ve telefondaki kişi bu modelin otomatik olanlarının fabrikasyon hatalı olduğunu ve kesinlikle almamı söyledi.çok sorun çıkarıyor dedi.illa bu modelse düz vites al dedi.doğru mu söyledikleri arkadaşlar.ben 2000 modele kadar bir micra bakıyorum.bu model çok şirin geliyor bana.artık düz vites istiyorum galiba.
  • Ben 1 sene boyunca nissan servisinin bilgisayar sistemlerine baktım.Haliyle servisin içindeydim hergün olmasada.2001 yılında sıfırını almadan önce micranın bir bayanın aracı vardı.Onu 1 hafta kullandım ve geri verdim.Vitesler bildiğin laşka olmuştu.Kullanıma bağlı otomatik cvtler.Hiç sorun olmaz yoksa.Birde şöyle bişey var.Servisteki ustalar eğer cvt otomatik te bir sorun olursa düzeltilmesi çok zormuş onu söylediler.Heleki sıfır oalarak çok büyük paralar.Ben mesela hiç sıkıntı çekmedim.Bu sene daha yeni dedim ki şanzıman yağını değişelim iyi olsun.Düşünün 9 sene olmuş yinede yağı fena değildi tabiki özelliiğini artık kaybetmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysgul

    yardımın için teşekkürler sktem.arabayı almak için iilandaki numarayı aradım ama araba satılmış.ve telefondaki kişi bu modelin otomatik olanlarının fabrikasyon hatalı olduğunu ve kesinlikle almamı söyledi.çok sorun çıkarıyor dedi.illa bu modelse düz vites al dedi.doğru mu söyledikleri arkadaşlar.ben 2000 modele kadar bir micra bakıyorum.bu model çok şirin geliyor bana.artık düz vites istiyorum galiba.

    Fabrikasyon hatalı öyle mi

    CVT şanzuman,klasik otomatiklerden çok farklıdır..Dolayısıyla bu özelliklerini bilmeyen amcam,fabrikasyon hatalı zannetmiş olabilir..Bakınız Nissan yeni micralarda (K 13), tekrardan CVT şanzumana geri döndü..Neden?

    Çünkü sarsıntısız vites geçişinde ve yakıt ekonomisinde çok üstün..

    K 11 lerde ki CVT şanzumanın biraz narin olduğunu,servisten,çıkmacıdan vs. hep duydum..Ben kullanım ile alakalı olduğunu düşünüyorum..Otomatik araç kullanma kaidelerine uyarsanız,sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..
    Bu arada düz vites 2000 model klimalı ve LPG li micra magic arkadasımda var ve araç satılık..Araç Bolu da..




  • nissan micra hastasıyım .yeni kasa micrası olupta izmirde oturan var mı .kendisi ile tanışöak isterim .bende de twingo var . yakında satıp micra almayı düşünüyorum .herkes bayan arabası diyor ama olsun ben çok seviyorum .
  • Aynen katılıyorum kullanımdan kullanıma çok farkediyor.Vites geçişlerini hiç hissetmiyorsunuz ama yakıt ekonomisi konusunda bişey diyemeyeceğim.En fazölla bir depoyla 450 km şehiriçi yaptım.Geneldede 400-450 arası yapıyor.Gerçekten çok az bir km.Yeni 105 bg kango aldık 1 sene oluyor.60 lt deposu.Micrayla aynı fiyata nerrdeyse dodluyor ve onla 1000 km banko yapıyorum:)Böyle oluncada pek gezmiyorum kullanmıyorum.Zaten şu andada 45000 gibi bir km de.Herkes orjinal mi diye soruyor.Gerçekten 2001 model olupta 45000 de araç zor:)
  • merhaba arkadaşlar bende 2004 1.2 visia modeli var, polen filtresini kendim değiştirmek istiyorum torpido gözünün üstüne baktım fakat yerini bulamadım yerini bilen ve daha önce değiştiren varmı acaba..
  • Arkadaşlar selam. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu katılmayı düşünüyorum fakat teknik olarak henüz mümkün değil. Eşiminde kullanması açısından küçük bi araba almay düşünüyorum. 15-20 milyar arası bir araba istiyoruz. Eşim micra da ısrarlı fakat bazı çekincelerim var. Çok küçük olması, bagajının yetersiz olması, tüp için yeterli alaının olmaması, Nissan ın parçası pahalı olur söylentisi, otomatik şanzımanda rastlanabilecek arızalar gibi. Kısacası Micra nasıl bir arabadır. Günde yaklaışık 65-70 km arası kullanmamız gerekecek. Sizlerin bu konularda yardım ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
  • Model olaran hangisini düşünüyorsunuz?Eski kasa mı yeni kasamı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.