Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.495
Cevap
103
Favori
880.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Düz vites hocam

    Hatta ilan numarasıda bu hocam 517488059



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 8 Ocak 2018; 18:0:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sevgili M.Şah
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Bende 2005 model otomatik lpg li kullanıyorum .Daha 8000 km oldu bir sorun yaşamadım ama yaş itibari ile araç motoru güçsüzleşiyor bir de lpg performansı iyice düşürüyor. Yokuşu çok olan bir yolda hiç tavsiye etmem ama düz yolda 60-80 km hızla bir sıkıntı olmuyor yakıt olarak da ben 25 km'lik çok dur kalkı olmayan akıcı trafikte 60-70 kmlik hızla 260-280 krş arası yakıyor.İlk çalıştığı zaman yakılan benzini de eklersen ortalama 300krş olarak düşünebilirsin.Benzinden edeceğiniz kar tüpün maliyetini ve 30 binde bir conta yakma arızası masraflarını karşılıyor mu hesaplamak lazım .Her 30 binde conta yakacak diye bir şey yok ama araç zaten eski motor da arıza verme ihtimali yüksek lpg de bunu artırabilir.Motor olarak özel bir lpg ye uyumsuzluk yok renault da araçlarında yıllardır kullanılan atmosferik motor.15 yaşında ki araç isterse hiç lpg takılmasın motor arızası verebilir.Çok çok ihtiyacınız yoksa benzinli orjinal binmek her zaman daha iyidir .Lpg birde fazla yağ yakıyor ekstradan 2-3 ayda bir yağıda kontrol etmeniz lazım vs vs...




  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    bende 97 model 3 kapı vardı çok seviyordum 2004 satıp yeni micra aldım yenisinden bu kasadan aldığım zevki alamadım. ilana baktım araba çok temiz. hemen al tek eksiği klima olsa iyiydi. yeni kasadan daha sağlam daha seri daha az yakar, kullanımı ve tamir bakımı daha pratik. bence 90 modellerde b sınıfında ilk tercih. düz viteslerde herhangi kronik sorunu yok. otomatiklerde cvt de sorun oluyor.
  • 2009 nissan micram var arkadasim donuslerde birseyin surttugunu soyledi lastiklere baktik.kapida 175/60/15 olmasi gerektigi yaziyor.aracimda 185/60/15 kislik lastik var.bununla ilgili olabilir mi bu problem yaratir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem Murat A kullanıcısına yanıt
    Lastikle alakası yok bende aynı ebadı kullandım. Büyük bir ihtimal balatalardan ses geliyor dönüşlerde hafiften frene basarak dönün bakalım aynı sesi yapacak mı. Micra'nın balata sesi problemi kronik, dönüşte disk biraz esneme yaptığı için balataya sürtüyor olabilir.
  • Balata sesi ilk basta geliyor biraz zaman geçince kesiliyor ona alıştım artık.bugun baktık da direksiyonu tam çevirdiğimde sürtüyor izide var.lastik bide kışlık olunca 185 buyuk geliyor demek.yardiminiz için tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem Murat A kullanıcısına yanıt
    Aynı ebat bende sıkıntı olmadı hem jantım ofsetli olmasına rağmen, lastiğin kışlık olması diş deseninden başka bir fark yaratmaz iki lastik arasında, acaba rot ayarında sıkıntı olabilir mi belki direksiyonun merkez ayarı bozuktur. Misal sol tarafa 30 derce dönüyorsa sağ tarafa 40 derece dönüyordur.
  • Evet çok mantıklı olabilir tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  NİSSAN MICRA CLUB


    orta panele tablet ekran konumalandırmak istiyorum önerileriniz nedir?
  • Arkadaşlar selamlar. ben askerdeyken bizimkiler 2005 model 1.2 cvt micra almışlar. aracı satın aldıkları adam piyasada yok, ne bakımını ne zaman yaptılar herhangi bi bilgide yok. 12lt yakıyor araç şehir içi. korkunç bi rakam. biraz bütçe denkleştirip 2bin kilometre sonra 90bin bakımına sokacağım aracı ama öncesinde yakıtla alakalı sorunu biran önce çözsem iyi olacak.akü de zayıf herhalde biraz sabahları zor çalışıyor. komple bakımı beklemeden acil olarak nereyi kontrol edebiliriz yakıtla alakalı var mı tavsiyesi olan?

    birde bursa' da helal süt emmiş nissan veya micra ustası var mı tanıdığınız?
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Önce hayırlısı olsun. Sizin araç tam otomatik şanzımana sahip CVT değil, yakıtla alakalı eğer ekranda O/D off işareti yanıyorsa yakıt o yüzden yüksek, şanzıman yağını kontrol edin kendin bile yapabilirsin yalnız seviye çubuğu çift taraflı ölçüm yapıyor sıcak ve soğuk olarak o yüzden yağ sıcaksa HOT tarafına bakman gerekiyor. Bunun dışında herhangi bir arıza işareti yoksa bujileri değiştirebilirsin bir de iyi bir motor yağ kullanırsan sıkıntı olmaz, ama ş.içi normale genel yakıt ortalaması 8-9 lt civarı olur. İzmir'de olsaydın bakımı hallederdik.
  • Arkadaşlar merhaba 2005 model Mikra sahibiyim iki sorum olucak birisi ps arızası bu konu ile birçok bilgi var kafa karıştırıyor bir arkadaş role den yapıyor 150 tl ye halledilir demiş ama rolenin yerini belirtmemiş diğeri 500-1000tl arası tanır edilir ama tamire güvenmeyin demiş birisi çıkma parça kullanın 2000 tl demiş biri yenisini al 4000-5000 tl arası demiş basına gelen varmı veya İzmir’de nereye götüre bilirim ayrıca. Bu noktanın cam suyu nereden koyuluyor utanarak soruyorum bulamadım 😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Merhaba PS sorunu Yasıyorum Bende Izmırde Bıldıgınız Bı Yer Varmı güvenilir
  • BiGGaRa kullanıcısına yanıt
    umarım çözersin arkadaşım, ben bu sorun yüzünden arabayı satmıştım.
    2 sene önce 2 kere tamir ettirdim, 1.250 Tl vermiştim. sattığımda da sorun devam ediyordu.

    orjinalini alıp taktırsan bile bu sorunun birdaha yaşanmama garantisi yok.
    elektrikli direksiyonların bize attığı en büyük kazık bu.
  • BiGGaRa kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Röle kontrolü için aracı stop edince bir kaç sn sonra çıt diye bir ses geliyor eğer o ses yoksa sorun röle olabilir, onun dışında değişimden başka bir şansınız yok, tekrar sorun yaşamamak için direksiyonu tam tur yapınca sona dayanıp o şekilde tutmamak gerekiyor hafif bir boşluk bırakmak lazım. Silecek suyu en önde sol tarafta mavi kapak.
  • Denemedim Ama Deniyecegım Kesınlıkle Bu Role Tam olrak Nerede ? Bılıyormusun
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Satmayı Düşünüyorum Zaten
  • 2. el hakkında bilgi almak isterseniz mesajlarınıza destek verebilirim.
  • BiGGaRa kullanıcısına yanıt
    İstanbul da bu sorunu kesin olarak çözen bir usta tanıyorum.( 1500 - 2000 civarında )
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.