Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.495
Cevap
103
Favori
880.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabuleux007

    500km oldu. ortalama 5.5lt/100km
    şehir iç/dış 1/5
    ilk etap için beklediğimden iyi, daha düşeceğini ümit ediyorum.
    içine ses alması durumu var, motorun çekişi illaki biraz zayıf.
    Ama sürümü zevkli karting arabası gibi, yakıt güzel, manevrası gayet başarılı. eşim rahat sürebildi ki alma amacımız buydu. Allah utandırmasın eksilerini bilerek alırsanız memnun kalırsınız.

    hayırlısı olsun.benimki 4 bin km de o kadarda sakin kullanıyorum izmir trafiğinde karışık 6.8 yakıyorum.
    Nasıl beceriyorum bilmiyorum.
  • bu değer şehir dışı ağırlıklı, ş.içinde 6'nın altına düşemeyecek sanırım
  • Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar,2005 model micra 1.2 Tekna aracımı geçtiğimiz aralık ayında aldım kışın soğuk havalarda sorun yoktu ama yaklaşık 2 aydır sıcak havalarda yaklaşık 10 km gittikten sonra gaz yememe gaz kesme sorunu yaşıyorum aracı sağa çekiyorum rolanti çok düşüyor ve araç stop ediyor 5-10 dk kontak kapalı şekilde bekleyip tekrar yola çıktığımda 1-2 km sorunsuz yol aldıktan sonra arıza yine baş göstermeye başlıyor,arıza ışığı yanmıyor hiçbir şekilde,araçta lpg yok boğaz kelebeği temizlendi hava filtresi yeni,bu soruna çözüm bulabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin istanbul maslak oto sanayi de 1-2 ustaya götürdüm bakmak istemiyorlar ortada kaldım :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracım 940km oldu 7.4 gosteriyor. 250kmsi uzun yol kalanı istanbul sehirici. 7nin altına düsse yeter :)
  • 2004 tekna aracımın anteni kırılmış,radyo iyi çekmiyor,önerebileceğiniz satıcı veya ürün/model var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2011 model 60bin kmde manuel 1.2 tekna araç için anlaşmış durumdayım. aracın 10bin tl servis kaydı mevcut. Cuma günü ekspertize sokucam..

    yıllık bakımı var ekstra..

    özellikle dikkat etmem gereken bu araca özel durumlar var mıdır ?
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kaç paraya anlaştınız? Servis kaydı dediğiniz şey, hasar kaydı sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehhalil

    Hayırlı olsun. Kaç paraya anlaştınız? Servis kaydı dediğiniz şey, hasar kaydı sanırım.

    Teşekkür hocam. 28 bin tlye aracı bugün teslim aldım. arac kapılarında boya mevcut. ön ve arkada çarp hasar yok. 60bin kmde.. şasede problem yok.. motor problemsiz. nissan micra 2011 1.2 tekna manuel.. yarında bakımını yaptıcaz inşallah. bakalım hayırlısı..

    Allah 2. el araç arayanların yardımcısı olsun.. millet fena uçuyor rakamlarda.. aynı şekilde ölücülerde çok var..
  • Allah ikinci el araba piyasasına mı el atacak? Birilerine yardım edecekse, açlıktan ölen, tecavüze uğrayan çocuklara yardım etsin.

    Dediğiniz gibi sadece kapılarda boya varsa;
    1- Siz de baya baya ölücülük yapmışsınız, araç sahibi de kaz gibi yoldurmuş kendini.
    2- Dört kapının boya masrafı 10.000 TL tutmaz.

    Bu işte bir iş var gibi

    Neyse, tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehhalil

    Allah ikinci el araba piyasasına mı el atacak? Birilerine yardım edecekse, açlıktan ölen, tecavüze uğrayan çocuklara yardım etsin.

    Dediğiniz gibi sadece kapılarda boya varsa;
    1- Siz de baya baya ölücülük yapmışsınız, araç sahibi de kaz gibi yoldurmuş kendini.
    2- Dört kapının boya masrafı 10.000 TL tutmaz.

    Bu işte bir iş var gibi

    Neyse, tekrar hayırlı olsun.

    öncelikle kim bilir el atarmı atmazmı kime el atar kime el atması gerek kimi tokatlaması lazım kim sahte kim gerçek kim çıkarcı.. anlayamadım burda konu ile alakası olmayan bir mesaj verme kaygısına neden girdiniz.. :)

    araba konusuna gelirsek

    1 :) öncelikle ilan fiyatından indirimli aldım fiyatı. ardından hiç pazarlık yapmadık :) insanlara arada sırada da olsa güvenmelisiniz.. bizim bütçemiz belli karşı tarafın talebi belli her iki taraf içinde pazarlık yapmadan tek fiyat üzerinden anlaştık.. dedimya insanlara güvenmelisiniz herşey para değil.. sizinde dediğiniz gibi dünyada neler var neler..

    2 4 kapı boyalı evet :) tabiki düzeltmede mevcut zaten ilan sahibi bunu ilk görüşmemizde belirtmişti.. 4 kapıya ek olarak ön ve arka tamponlarda boyalı.. ön kaput ve arka bagaj kapağı orjinal.. inanılmaz dimi :) şasesi hatasız işlem görmemiş.. motor iyi durumda.. lastikler geçen sene takılmış 7mm civarında.. işte yarın yağ su falan değişecek ön fren disklerinde sorun var dedi ekzpertiz onlara baktırcam tanıdık servisde.. tahminim 750 falanda o tutar disklerden dolayı bakımla beraber.. baskı balata ii durumda..

    aracın içi krem renk.. koltuklarda lekeler mevcut.. onlarıda bir ara çıkartırım..

    ekpertiz içinde otorapor firmasına soktum aracı.. çok güzel hizmet veriyorlar.. satış yapacak olan araç alacak olan herkese tavsiye ederim..

    bu işte bir iş var demişsiniz ya.. ben size sırrı vereyim iş olmaktan çıksın..

    helal paranın anlamını bilir misin ? 3 kağıt yapmadan haram yemeden hak çalmadan alın teriyle kazanılan ..
    55 yıl boyunca çalışıp bu süre zarfında emekli olduğu halde hala çalışıp 70 yaşında hala emeğiyle fizik gücüyle çalışan bir adamın kazancıyla alındı bu araba.. acele edilmedi..zamanı beklendi.. zamanı bulundu..

    işin özü budur..

    ama senin gibi imzasında Mustafa Kemal Atatürk'ü taşıyıpda minareye kılıf uydurmaya çalışan birisinide ilk defa gördüm.. şaşırdım.. ben sormuşum koskaca micra başlığında nelere dikkat etmem gerekir diye kimse cvp yazmamış 2 gün sonra sen micra aracın olduğu halde şunlara dikkat etsen iyi olur demek yerine oooo çok düşük fiyata almışsın, bu işde bir iş var deyip garipçe bir yorumda bulundun bende tonla şey yazdım..

    nese herkes için hayırlısı olsun..

    bu arada arabanın kliması çok başarılıymış direk soğuk hava üflemeye başlıyor..takdir ettim kendisini..




  • Milletimizin her konuya Allah'ı karıştırma, her işi Allah'a havale etme hastalığı beni rahatsız ediyor. Sizin her yerde bunu yapma hakkınız varsa, benim de kendi fikrimi belirtme hakkım var. Siz duanızı etmeye devam edin, ben de eleştirmeye devam edeyim. Bu, iki tarafın da hakkı değil mi?

    Bana, insanlara ara sıra güvenmem gerektiğini söylemeniz anlamsız. Siz güvendiyseniz, içinize sindiyse benim kuşku duymam sizi rahatsız etmemeliydi.

    Helal para muhabbeti beni ilgilendirmez. Ben şunu çok iyi biliyorum; bu dünyada adalet yok. Uyuşturucu ticaretiyle, dolandırıcılık numaraları ile, rüşvet alarak, yolsuzluk yaparak vs.. para kazananlar da var ve gayet güzel yaşıyorlar (Tabi kimisi enseleniyor, hapis yatıyor, elindekileri kaybedebiliyor falan ama birçoğu da gayet güzel yaşıyor, hepimiz biliyoruz.)
    Siz aracı değerinin altında denk getirip almışsanız, ben bunu helal-haram olayına bağlayamam. Şansınız yaver gitmiş diyebilirim en iyimser yorumla... 55 yıl helaliyle çalışıp emekli ikramiyesini dolandırıcıya/hırsıza kaptıran insanlar da var. Masal anlatmaya gerek yok.

    İmzamdaki Mustafa Kemal Atatürk, sizi rahatsız mı etti bilemiyorum, bunu saçma bir yorumla birleştirmişsiniz.
    Minareye kılıf uydurmak nedir??? "Minareyi çalan, kılıfını hazırlar." derler ama bunun benimle ne ilgisi var? Ben bir şey mi çalmışım ki kılıf uydurmaya çalışıyorum? Ne yazdığınızın bilincinde misiniz?

    Micra başlığına "nelere dikkat etmem gerekir" diye yazmışsınız da 2 gün kimse yanıt vermemiş diye sitem ediyorsunuz ve karşınıza çıkan kişiye laf giydirmek için bunu bile bahane ediyorsunuz.
    Millet, birisi soru sorsa da hemen yanıtlasak diye hazır beklemiyor burada. Kimse size sorduğunuz soruya (hemen) yanıt alacağınızın garantisini vermedi değil mi?
    Diğer yandan ben de bu araca özel dikkat edilmesi gereken bir durum görmediğim için şuna şuna dikkat edin demedim. Olsa söylerdim.




  • Merhaba sevgili kardeşlerim abilerim, bugün kuzenim için 2016 model cvt 25 k km de street donanımlı bir micraya baktık. Sizlere iki tane sorum olacak,

    1 - arkapaları kapanırken sallanıyor resmen iki kapıdada olduğundan kronik bir sorun oldugunu düşündüm. Sizlerdede aynı sorun var mı ?

    2- araç da sarı ünlem işareti yanıyor bilgi işareti gibi geldi

    Fiyat olarakda 47.500 e anlaştık. Nasıl sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mem01990 -- 2 Temmuz 2017; 21:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mem01990 M kullanıcısına yanıt
    Eğer sallanmadan kastettiğiniz şey arabanın sallanmasıysa evet bende de oluyor. Sanırım aracın hafifliğinden kaynaklanıyor.

    Sarı ünlem işareti araçta olmaması gereken bir durum olduğunda (Örneğin emniyet kemerinizi takmadığınızda (yani Airbag'ler devre dışı olduğunda), benzininiz azaldığında, vb.) yanar. Ayrıca araç, o ışığın yanma sebebini de hız kadranının ortasındaki küçük bilgi ekranında bildirir, bir süre sonra eğer o durum hala devam ediyorsa (veya bildirim kapatılmışsa) bilgi ekranındaki yazı gider, sarı ışık o durum bitene kadar yanmaya devam eder.

    Fiyat konusunda ise ben aracı (2016 model 1.2 Street CVT) Şubat 2017'de 0 km olarak (2016 model indirimleri sayesinde) 48000 TL'ye almıştım.
    Fakat şu an birebir aynı aracın 0 km fiyatının 55 küsür bin TL olduğunu düşünürsek (küsür diyorum çünkü Temmuz fiyatları yarın açıklanacak) bence fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 2 Temmuz 2017; 21:20:54 >
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

    Aracın benzini yoktu sarı ünlem ona bağlıydı muhtamelen, kapı sesi ise yanlız arkalarda mevcut idi. Dediğiniz gibi ses Kapıların hafif olmasından kaynaklanıyor sanırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü uyarı durumunda ünlem yanıyor, benzin kemer kapı açık vs
  • bu arada arabaya alışmaya başladım. ankara ereğli arası 300km 75km/h ortalama 5.0 yakıt tüketimi. önceki arabamın nerdeyse yarısı. içe ses alma problemi ve yokuşta bayılma dışında gayet ideal. bir de motor şanzıman arızası çıkaramasın tadından yenmeyecek.
  • https://forum.donanimhaber.com/barzo-sorunu--127324996

    bu sorunu yaşayan bir tek benmi varım acaba
  • executioner92 E kullanıcısına yanıt
    arac kücük olunca sıkıstıran cok oluyor. bir de micra'nın adı çıkmış kadın arabası diye :)
    onceki micra'm da cok fazla yasamadım aslında ama yeni micra'ma cam filmi yaptırdım.
    eşim de kullanırken en azından boyle bir onlem almış olduk. içlerinde şüphe olursa belki yaklaşmazlar
  • Ben kirli sakal bırakırım. bir de koltuğa hafif yan oturup, kolumu da dışarı çıkarırım. sıkıştırma pek olmuyor.
  • merak ediyorumda neden fabrika verilerine ulasamıyoruz.
    Karma 5.4 yakar yazan aracım 6.6 dan asagıya İzmirde nedense yakmıyor.bi ulasamadım.
    aracım 2016 cvt
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.