Şimdi Ara

NİSSAN JUKE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
308.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar araclar neye göre jeep oluyor juke jeep olarak mı gecıyor küçük jeep olarak okudumda. 4*4 olması mı gerekıyor jepp olması ıcın mesela subarular suzukı swhıft lerde de 4*4 olan var yukseklıge goremı acıklarsanız sevınırım. ben geriden geliyorum kusura bakmayın :))
  • NİSSANCUK


  •  NİSSAN JUKE


     NİSSAN JUKE
  • Üstteki resimler Juke Nismo , Nissan led far kullanmış ölsem de gam yemem artık ...
  • JUKE : FARKLI bir TASARIM
  • Sanırsam Ben bu arabaya takılı kaldım eşimle ben çalışıyoruz tüm sınırları zorlayıp bu arabadan almayı planlıyorum .Test sürüşü için kaydımı yaptırdım .Peki bu aracın bakımlarının fiyatı nedir vergi miktarı nedir bunlarla ilgili bilgiye rastlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz®



    Sanırsam Ben bu arabaya takılı kaldım eşimle ben çalışıyoruz tüm sınırları zorlayıp bu arabadan almayı planlıyorum .Test sürüşü için kaydımı yaptırdım .Peki bu aracın bakımlarının fiyatı nedir vergi miktarı nedir bunlarla ilgili bilgiye rastlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

    Selamlar,

    Mayıs ayında 1,5 DCi Tekna modeli Altunizade Gülan otomotiv'de 20bin bakımını yaptırdım, standard periyodik bakım, ekstrası yok, 523 TL tuttu, biraz tuzlu gibi...

    bi de hediye fener verdiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonathanDoyle

    quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz®



    Sanırsam Ben bu arabaya takılı kaldım eşimle ben çalışıyoruz tüm sınırları zorlayıp bu arabadan almayı planlıyorum .Test sürüşü için kaydımı yaptırdım .Peki bu aracın bakımlarının fiyatı nedir vergi miktarı nedir bunlarla ilgili bilgiye rastlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

    Selamlar,

    Mayıs ayında 1,5 DCi Tekna modeli Altunizade Gülan otomotiv'de 20bin bakımını yaptırdım, standard periyodik bakım, ekstrası yok, 523 TL tuttu, biraz tuzlu gibi...

    bi de hediye fener verdiler





    iyiymiş ustaaa




  • gecen serviste bu ön ve arka pleytlerden sordm bana 1200 tl olduğu söylendi boyama ve takma işlemleri dahil fiyat yüksek gibi geldi ama juke cok yakışıyor
     NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE




  • Merhaba arkadaşlar;

    Ben de ilk Juke sahiplerinden biriyim ve bu forumu bu kadar geç bulduğum için çok üzüldüm. Öncelikle tüm forumu okumaya çalışıyorum ama bildiğiniz gibi baya biriken konular var. Ben foruma katılıp katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Özellikle, göğüs kısmından gelen ve soğuk havalarda artan gıcırtı sorununu çözen spreyi öneren arkadaşlara da teşekkür ederim.


    Herkese kazasız sürüşler...
  • Arkadaşlar 2011 model 1.5 DCI Sport Pack aracı yeni aldım + ve - lerini yazıyorum ,

    1. Aracın arkası ve bagajı küçük deniyor . Bagajı pek büyük değil ama 2 katlı fazlalık eşyalarınızı alt kata koyup , üst katına büyük eşyaları koyabiliyorsunuz , bunun yanı sıra zaten kamyon almıyoruz. örnegin bebek arabası sığıyor . bunun yanı sıra piyasada satılan çoğu araç hb ve bu araçların bagajları daha da ufak . Örneğin 1 tane corsamız var bagajına herhangi bir şey koyma şansınız yok ama zaten yük taşımak için değil şehir için kısa mesafeler için üretilmiş bir araç , İç hacmine gelince 4 kişi çok rahat biniyor . 5. kişide ise sıkışma oluyor ama zaten her arabada aynı şey oluyor . Buna ek olarak aracın genel kullanımında %95 yalnız kullanıyoruz %3 yanınızda biri oluyor kalan %2 de ise araçta fazla insan bulunuyor . bu sebepten bence büyük araç ne için lazım bu konudaki tartışmaları pek anlamadım .
    2. Yakıtı çok ekonomik agresif sürüşle şu an ortalama 30 kuruş yakıyor.
    3. Gerçekten süspansiyonları iyi değil ama bunun sebebi de araç yerden çok yüksek diğer binekler gibi değil bu sebepten çok fazla sarsıntıyı hissettiriyor.
    4. izolasyonu pek iyi sayılmaz ama rahatsız etmiyor , sonuçta bu araç vw değil bu fiyatlara alınacak bu özellikte her araç aynı rahatsızlığı veriyor.
    5. Tasarım kişiye göre değişiyor , ben beğenirim siz beğenmezsiniz göreceli birşey :) Ama radikal bir araç olduğu kesin
    6. Performansı çok iyi 1.5 dizel bir araçtan bu performansı almak pek beklenesi bişi değil.
    7. Aracın arka camı küçük ama geri görüşü problemsiz , Camları çok büyük her alanı çok rahat görüyorsunuz ve artık park sensörleri 50 tl ye takılıyor . Ön görüş açısı ise harika farklı bir araca bindiğinizi hissettiriyor.
    8.Aracın hoparlörleri pek kaliteli değil bu yüzden fazla sesi açamıyorsunuz , fakat USB ve Blueetoth özelliği çok kaliteli yapılmış hiç bir problem çıkarmadan çalışıyorlar . Çoğu araç kitinde yüksek sesle konuşmak gerekirken Juke'ta standart olan bluetoth kitinde sesinizi yükseltmenize gerek kalmıyor.
    9. Yol tutuşu tatmin edici , otomobil kullanmaya alışan arkadaşları tedirgin etmesi normal çünkü savuracakmış hissi veriyor yerden yüksek olduğundan ötürü ama savrulmuyorsunuz . Tabi bu kadar yüksek bir araçla viraj dönerken biraz dikkat etmek gerek
    10. Sürüş zevki çok iyi , yüksekten ve güvenle gidiyorsunuz.
    11. En ciddi eksileri engebeli alanda çok sarsıyor ve izolasyonu pek iyi değil ama 200 km hızla giderken hiçte tedirgin etmiyor.
    12. Verilen parayı hak ediyor.




  • Merhaba Arkadaşlar, Nissan Juke 1.6 Platinum 2011 model aracım var. 2010 Aralık sonu aldım. 3.5 yıldır kullanıyorum. Maazallah hiç bir sorun yaşamadım. Geçenlerde servise başka bir konu için gittiğimde LED gündüz farlarını gördüm. Servis fiyatına 600 TL dediğinde resmen kazık olduğu için taktırmadım ve internetten araştırmaya başladım. Sonunda Alibabadan LED gün düz farını ve Aliexpressten de arka led farları buldum ve satın aldım. Son halini ekte görebilirsiniz. Mükemmel oldular.
     NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE NİSSAN JUKE




  • Ekrem36 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar..bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum.led ler için link atabilir misinin?ayrıca montajı nasıl oldu.xenon far olarak ne almamı tavsiye edersiniz? Cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Forumda çok aktif olmasam da zaman zaman takip ediyordum forumu.2011 model Sport Pack 1.5 dci Juke sahibiydim.Aralık ayının ortalarında kaza yaptım ve arabam perte çıktı.Bu arada gerçekten çok sağlam bi araba gönül rahatlığıyla binebilirsiniz :DD .Şuan yeni araba bakıyorum ancak Juke'a bindikten sonra kutu gibi birbirinin aynısı tasarımdaki araçlara binmek istemiyorum.Şuan bütçem doğrultusunda ya 2. el Guilietta ya da makyajlanmış 0 Juke düşünüyorum yine.Guilietta hem yenilik hem de gerçekten premium bir araba ama Juke'ta bildiğim memnun kaldığım bir araba ve 0 olucak sonuçta.Ayrıca makyajlı halini de gerçekten çok beğendim.Bunun yanında da bir arkadaşım 2014 Platinium 3500km'de Juke teklif etti çok uygun bi fiyata ama makyajsız kasa.Fikirleriniz nelerdir?Şimdiden çok teşekkür ederim herkese
  • Arkadaslar benim juke 1.5 dci visia model aracim var.benim su sekilde bir calismam oldu bu modelde foksiyonel direksiyon yok. Bende airbagi fonsoyonel ile degistirdim. Ardindan airbag sargisinida fonksiyonel ile degistirdim. Simdi benim su sekilde bir sorum olacak beyine giden cruze kontrol kablolarinin semasina veya bilgisine ihtiyacim var. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Nissan'ın dizel araçlar için 10 bin km periyodik bakımını 15 bin km. ye çıkarması için bir imza kampanyası başlattık. Sizlerinde katılımınızı ve kampanyayı sosyal medyada yayılması adına yardımlarınızı beklerim. İmza için link aşağıdadır. Teşekkürler.


    https://www.change.org/p/nissan-otomotiv-a-%C5%9F-nissan-dizel-ara%C3%A7lar%C4%B1n-periyodik-bak%C4%B1m-s%C3%BCrelerini-15-000-km-ye-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1n?recruiter=232798211&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink




  • Arkadaşlar dizel mi yoksa benzinli lpg limi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sifir visia da sanruf varmidir arkadaslar tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan juke'un farklı farklı türleri var, bunların birbiriyle farkı nedir bilen varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.