Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.185
Cevap
201
Favori
1.718.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Radyo dinlerken arada parazitlenme duymaya başlayıp sonrada bir anda radyonun kendiliğinden kapanmasıyla ekranda "PI SEARCH" yazısını gören var mı aranızda.

    yaklaşık 8 sn. sonra radyo tekrar çalmaya başlıyor ve bu süreç kendini tekrarlıyor..
  • ARKADAŞLAR ÇÖY KARDEŞİMİZDEN BAŞKA ALMERAYA CARBON CLEAN YAPTIRAN ARKADAŞ VARMI ACABA BİRAZ FORUMLARI KARIŞTIRDIM, KİMİSİ YARARLI DİYOR, KİMİSİ AKSİNE ZARARLI OLDUĞUNU MOTOR İÇERİSİNDEKİ YARARLI KURUMLARINIDA ATTIĞINI SÖYLÜYOR ARACIM 80,000 KM DE TÜPLÜ, 77,000 KMDE ÜST KAPAK YAPTIRDIM, DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM, SAYGILAR,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çirkin ördek yavrusu


    quote:

    Orijinalden alıntı: keseremin

    Herkese merhabalar. 1 ay kadar önce 96 model astramı satıp 2003 megane almıştım. 1 hafta kadar önce ustam aradı ve 2002 model almeraya bakmamaı istedi.. bakış o bakış megane gitti almera geldi:) umarım kazasız belasız bineriz cümlemizle beraber... ilk intibalarım şöyle: 1. araç kalkışta ve yokuşta eksik gibi durmasına rağmen, uzayan vites aralarıyla harika bir sürüş keyfi veriyor. 2. süspansiyonlar sanırım sert. lastikleri bugün değiştirdim ve içeri gelen ses azaldı ama yok olmadı.. 3. uzun süre kullanacağım için yarın sabah ustaya verip ağır bakım yaptıracağım.. araç zaten 106000de... bu arada araç bana 14.650 tlye mal oldu. 480 tlde lastiklere verdim. araca tak çıkar perde yaptırmayı düşünüyorum fikri olan varsa cevabını bekliyorum. tüm almera kullancılarına kazasız sürüşler temenni ederim.


    aramıza hoşgeldin...tak çıkar karizmayı çiziyor.2 numaralı film çok yakışıyor almeraya.ben cezamın resetlenmesini bekliyorum .cam filmi için.şimdilik yanlara perde yaptırdım ama film gibi olmuyor.100 tl film 105 tl yakalanırsan ve erken ödeme indiriminden yararlanırsan 5 tl söktürme derken 210 tl gözden çıkaracaksın filme.zaten almerayı film çevirmek için aldım kursağımda kaldı hevesim anasını satiimm.muayenede hafif kusur diye geçiyor.
    kazalarda camların dağılıp insanın bir yerine batmasını engelliyor,güneş ışığından koruyor hala yasak anlamış değilim.kaç defa mail attım yukarıya çalışmalar devam ediyor diye cevap geliyor.çok çalıştıklarından film sanatına sıra gelmiyor demekki.
    megane ile almerayı kıyaslar mısın.teşekkürler.


    bu arada aracım 1.5 comfort onu yazmayı unutmuşum. çöy kardeş, almeralar için 2001-2005 arası perde buldum netten ama tatile çıkacağım için zaman yetmedi alamadım. diğerlerinden daha iyi duruyor gibi. megane-almera kıyaslaması yaparsam; megane 1.4 16 V 98 hp idi.. benzer yönleri sadece yokuşta eksiklikleri.. diğer tüm özellikleriyle almeram megane'a samimi söylüyorum 10 basar... megane kullanırken size gerçekten güven vermiyor. benim 96 astra bile meganedan daha iyi yol tutuşu vardı. megane marka arabamı 15.500 tlye alıp 600 tl masraf sonrası, 17.000 tlye sattım.. ilanı verdim akşamına gitti:) bu ülkede şahine 10-12 bin lira verip bir de almera mı aldın diye dudak biükenler nasıl oluyor hala anlamış değilim.. megane sadece adı çıkmış.. gerçekten almeraya ilk gördüğüm andan itibaren hasta oldum:)) yoksa 62.000 km.de hiç masrafsız 3 haftalık arabasını satana rahatsız derler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismayil007

    ARKADAŞLAR ÇÖY KARDEŞİMİZDEN BAŞKA ALMERAYA CARBON CLEAN YAPTIRAN ARKADAŞ VARMI ACABA BİRAZ FORUMLARI KARIŞTIRDIM, KİMİSİ YARARLI DİYOR, KİMİSİ AKSİNE ZARARLI OLDUĞUNU MOTOR İÇERİSİNDEKİ YARARLI KURUMLARINIDA ATTIĞINI SÖYLÜYOR ARACIM 80,000 KM DE TÜPLÜ, 77,000 KMDE ÜST KAPAK YAPTIRDIM, DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM, SAYGILAR,


    senin motor ayna gibidir.almeranın ihtiyacı yoktur.bazı formenler,duayenler,virtüözler olmaz diyor bazı kişiler olur diyor.carbon clear sonrası motor silkte tavsiye ediyorum.hatay nissandaki formen olmaz diyor ;mersindeki olur diyor.tam bir anlaşma sağlanamadı henüz.imanın yarısı temizliktir.temizlikten zarar gelmez.ancak katalitiği arızalı olana tavsiye etmiyorum.




  • selam arkadaşlar.
    bende 2007 sedan almera var geçende talihsiz bir kaza geçirdim ve arabam sağ yanına yattı.
    şimdi yaptırmam gerekiyor parçalarını bulmakta sıkıntı çekiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.servise götürdüm sadece parçalarına 8000 tl istediler.
    sağ ön kapı çıkma bulabilirmiyim işlem görmemiş olması lazım dolu hali tercihimdir cam çıtaları kapı kilidi vs.
    sağ ön kapı iç döşeme
    sağ ön cam krikosu
    sağ ön cam
    sağ arka cam çıtaları
    sağ aks başı
    sağ rotil ve rotil kolu
    sağ ön cant (orjinal)
  • arkadaşlar bu parçaları bulabileceğim yerler varmı yardımlarınızı bekliyorum.çok acil ihtiyacım var
    şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çirkin ördek yavrusu


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismayil007

    ARKADAŞLAR ÇÖY KARDEŞİMİZDEN BAŞKA ALMERAYA CARBON CLEAN YAPTIRAN ARKADAŞ VARMI ACABA BİRAZ FORUMLARI KARIŞTIRDIM, KİMİSİ YARARLI DİYOR, KİMİSİ AKSİNE ZARARLI OLDUĞUNU MOTOR İÇERİSİNDEKİ YARARLI KURUMLARINIDA ATTIĞINI SÖYLÜYOR ARACIM 80,000 KM DE TÜPLÜ, 77,000 KMDE ÜST KAPAK YAPTIRDIM, DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM, SAYGILAR,


    senin motor ayna gibidir.almeranın ihtiyacı yoktur.bazı formenler,duayenler,virtüözler olmaz diyor bazı kişiler olur diyor.carbon clear sonrası motor silkte tavsiye ediyorum.hatay nissandaki formen olmaz diyor ;mersindeki olur diyor.tam bir anlaşma sağlanamadı henüz.imanın yarısı temizliktir.temizlikten zarar gelmez.ancak katalitiği arızalı olana tavsiye etmiyorum.


    Bende yaptırdım. Enjeksyon yapan iğneler çok küçük ve illaki benzindeki pislikler orda birikiyor. CC'nin amacı bunları temzilemek. Bir kere yaptırmak lazım mutlaka.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: israfiliz

    arkadaşlar bu parçaları bulabileceğim yerler varmı yardımlarınızı bekliyorum.çok acil ihtiyacım var
    şimdiden teşekkür ederim.



    arkadaşım geçmiş olsun. aradığın parçaların çoğunu sahibinden.com da ki çıkmacıları arayarak bulabilirsin.
    sağ aks başı, sağ rotil ve rotil kolu. bunları ise sıfır almanı tavsiye ederim. tabiki servisten değil. istanbulda isen aksarayda bulma ihtimalin %90



    nissanbulent (7)
    Ad
    Kurdoglu
    Soyad
    Murat
    Telefon (Cep)
    +90-507-3039631

    Ad
    osman nuri
    Soyad
    nari
    Telefon (İş)
    +90-212-2765806
    Telefon (Cep)
    +90-541-4788787

    bunlar japon parça satan bir kaç çıkmacı


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-nissan-almera-cikma-parca-cavusoglu-japon-oto-03123850702-nissan-48115949/detay/?


    http://kaanotocikmaparca.sahibinden.com/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-inal-oto-center-cikma-yedek-parca-nissan-almera-parcalari-42497571/detay/?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-nissan-almera-yedek-parca-konya-nissan-48166558/detay/?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-nissan-nissan-almera-almera-tekna-1-5-2005/detay/?



    bir kaç örnek link ekledim, arama kutusunu farklı alternatiflerle denemelisin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 19 Temmuz 2011; 14:44:59 >




  • sayın metin ilginize çok teşekkür ederim.çok makbule geçti sağolun
  • ARKADAŞLAR BU GÜN LASTİKÇİYE GİTTİM, LASTİKLERİMİN DEĞİŞİM ZAMANININ GELDİĞİNİ SÖYLEDİ, NEYSE FİYATLARA BAKTIK, MİCHELİNE 300 KÜSÜR DEDİ, GOOD YEAR A 300 TL DEDİ, BİRDE KUMHO DİYE BİR LASTİK SÖYLEDİ ONADA 150 TL DEDİ, ADAM KUMHO GÜZEL FELAN DEDİ, AMA BİLMİYORUM, NİYE BU KADAR PARA FARKI VAR ARALARINDA, BU KONU ÖNCEDEN FORUMDA BAYA TARTIŞILMIŞ, AMA BİRDE BEN SORUYUM DEDİM, İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPTIM BİRAZ KUMHO HAKKINDA KİMİ GÜZEL DİYOR KİMEDE ÇOK SERT DİYOR, BİRDE BU LASTİKLERDE BAZI TERİMLER VAR 87V 87H 92 H FELAN DİYOR AYNI MARKANIN AYNI EBATTA BİR KAÇ DEĞİŞİK MODELİ OLUYOR, BUNLARDA NEYE DİKKAT ETMEK LAZIM ACABA TEŞEKKÜRLER,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismayil007 -- 19 Temmuz 2011; 17:38:25 >
  • arkadaslar bir soru soracagım,
    lpg taktırdıktan sonra motor koruma icin ozel yapılacak bir sey var mi?mesela ben 5-40 yag koydurmustum.bunu ozel lpg icin uretilmis yag ile degistirmelimiyim?ayrıca bor katkısı yada 444 cinsi yan katkı maddesi ekletmelimiyim?sonucta lpg nin olasi zararlarını en aza indirmek istiyorum..
  • merhaba,
    6 gün oluyor,ne bir cekiş kaybı ne de arıza ışıgı,bu gibi şeylerle karşılaşmadım.hatta benzinde hiç çıkmadıgım hızlara(140-150km) bile cıktım ve problem yasamadım.ancak bir kac sey var kafama takılan bunlar:
    1)lpg ye gecis ısısı 30 der.e ayarlı ama motor hararet gostergesi yarıya gelse bile lpg ye gecmediği oluyor.arada bir devri 3000-4000e cıkarıp bekliyorum gececek mi diye ama gecmiyor.yola cıkıyorum sonra bir bakıyorum ki lpg ye gecmis ve ben hissetmemisim bile.
    2)motor sıcak ve lpg de iken kontağı kapıyorum ve 5 dakka bile olmadan motoru calıstırdıgımda bana denilen 15sn den cok sonra lpg ye geciyor.ama diğer durumdan daha hızlı geciyor.(bana 15sn de lpg ye gecer dendi)
    3)41 lt lik simit tüp taktırdım ancak yolun egimine gore seviye ısıkları degisiyor ve buda tedirginlik yaratıyor.sanırım km sayacından kontrollu gitmeye alısacagım..birde seviye ısıgı kırmızı yanarken sehirici kac km daha gidebilirim?
    4)bujilerimi degistirmedim 2000km once motor 90bin bakımımı yapmıs 5-40 yag koymustum.ancak motor yagimi lpg ye ozel olanlarla degistirmeli ve bor katkısı yada 444 gibi katkılar eklemelimiyim?lpg nin motora verecegi olası deformasyonu en aza indirmek icin...?
    5)normal bir kullanımda sehir ici lpg sarfiyatı ve sehir disi uzun yolda sabit 90-110km hız ile lpg sarfiyatı ne kadar olur?

    sevgi ve saygılarımla.




  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün bir nissan almera tekna araç için pazarlık yapıp anlaştık.aracı perşembe günü teslim alacağım yanlız iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.araç 2004 model 76000 km de boya ve değişen çıkmadı yetkili servis bakımlı kısaca içi dışı tertemiz fiyat:17500 olarak anlaştık.araç benim çok hoşuma gitti.3-5 senede satmayı düşünmüyorum.arkadaşlar arasında araç konusunda 2 eli çok zayıf ve parçaların pahalı olduğu hakkında yorumlar yapıldı satmayı düşünmüyorum ama olurda sıkışık bir durum anında elden kolay çıkarabilirmiyim.acaba hatamı ettim en yetkili ağız bence sizlersiniz bilgi verirseniz çok sevinirim.birde fiyatı sizce uygunmudur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meceki

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün bir nissan almera tekna araç için pazarlık yapıp anlaştık.aracı perşembe günü teslim alacağım yanlız iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.araç 2004 model 76000 km de boya ve değişen çıkmadı yetkili servis bakımlı kısaca içi dışı tertemiz fiyat:17500 olarak anlaştık.araç benim çok hoşuma gitti.3-5 senede satmayı düşünmüyorum.arkadaşlar arasında araç konusunda 2 eli çok zayıf ve parçaların pahalı olduğu hakkında yorumlar yapıldı satmayı düşünmüyorum ama olurda sıkışık bir durum anında elden kolay çıkarabilirmiyim.acaba hatamı ettim en yetkili ağız bence sizlersiniz bilgi verirseniz çok sevinirim.birde fiyatı sizce uygunmudur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler


    Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    boyasız değişensiz bu kilometrede tekna, bence fiyat gayet iyi,çok değil en iyisini yapmışsın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forbidden_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: meceki

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün bir nissan almera tekna araç için pazarlık yapıp anlaştık.aracı perşembe günü teslim alacağım yanlız iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.araç 2004 model 76000 km de boya ve değişen çıkmadı yetkili servis bakımlı kısaca içi dışı tertemiz fiyat:17500 olarak anlaştık.araç benim çok hoşuma gitti.3-5 senede satmayı düşünmüyorum.arkadaşlar arasında araç konusunda 2 eli çok zayıf ve parçaların pahalı olduğu hakkında yorumlar yapıldı satmayı düşünmüyorum ama olurda sıkışık bir durum anında elden kolay çıkarabilirmiyim.acaba hatamı ettim en yetkili ağız bence sizlersiniz bilgi verirseniz çok sevinirim.birde fiyatı sizce uygunmudur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler


    Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    boyasız değişensiz bu kilometrede tekna, bence fiyat gayet iyi,çok değil en iyisini yapmışsın


    verdiğiniz cevap için çok teşekür ederim çoğu insan arabayı kullanmadan ve bilgisi olmadan kötülüyor buda insanın kafasında ister istemez soru işareti oluşturuyor kullanan kişilerden bilgi almak inanın insanı rahatlatıyor o zaman bir aksilik olmazsa perşembe günü nissanımız hayırlı olur inşallah.herkese kazasız belasız sürüşler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zyozkan

    merhaba,
    6 gün oluyor,ne bir cekiş kaybı ne de arıza ışıgı,bu gibi şeylerle karşılaşmadım.hatta benzinde hiç çıkmadıgım hızlara(140-150km) bile cıktım ve problem yasamadım.ancak bir kac sey var kafama takılan bunlar:
    1)lpg ye gecis ısısı 30 der.e ayarlı ama motor hararet gostergesi yarıya gelse bile lpg ye gecmediği oluyor.arada bir devri 3000-4000e cıkarıp bekliyorum gececek mi diye ama gecmiyor.yola cıkıyorum sonra bir bakıyorum ki lpg ye gecmis ve ben hissetmemisim bile.
    2)motor sıcak ve lpg de iken kontağı kapıyorum ve 5 dakka bile olmadan motoru calıstırdıgımda bana denilen 15sn den cok sonra lpg ye geciyor.ama diğer durumdan daha hızlı geciyor.(bana 15sn de lpg ye gecer dendi)
    3)41 lt lik simit tüp taktırdım ancak yolun egimine gore seviye ısıkları degisiyor ve buda tedirginlik yaratıyor.sanırım km sayacından kontrollu gitmeye alısacagım..birde seviye ısıgı kırmızı yanarken sehirici kac km daha gidebilirim?
    4)bujilerimi degistirmedim 2000km once motor 90bin bakımımı yapmıs 5-40 yag koymustum.ancak motor yagimi lpg ye ozel olanlarla degistirmeli ve bor katkısı yada 444 gibi katkılar eklemelimiyim?lpg nin motora verecegi olası deformasyonu en aza indirmek icin...?
    5)normal bir kullanımda sehir ici lpg sarfiyatı ve sehir disi uzun yolda sabit 90-110km hız ile lpg sarfiyatı ne kadar olur?

    sevgi ve saygılarımla.


    seviye ışıkları genelde çok sağlıklı olmaz,km sayacına göre bakman daha mantıklı.yağ konusundada değiştirmene gerek yok zaten 10-40 yada 5-40 oluyor. ben şehir içinde çok sakin yada çok devirli kullanmadan 225 kuruş yakıyorum, şehir dışında tabiki 90-110 aralığında 180 kadar düşer diye tahmin ediyorum,gerci ben yüksek hızda ve devirli bir şekilde sehir dışındada 225 kuruş gibi yaktım ama dediğin gibi 90-110 km aralığında düşer. Diğer konularda zaten bilgili arkadaşlar aydınlatıcaktır bizi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meceki


    quote:

    Orijinalden alıntı: forbidden_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: meceki

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün bir nissan almera tekna araç için pazarlık yapıp anlaştık.aracı perşembe günü teslim alacağım yanlız iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.araç 2004 model 76000 km de boya ve değişen çıkmadı yetkili servis bakımlı kısaca içi dışı tertemiz fiyat:17500 olarak anlaştık.araç benim çok hoşuma gitti.3-5 senede satmayı düşünmüyorum.arkadaşlar arasında araç konusunda 2 eli çok zayıf ve parçaların pahalı olduğu hakkında yorumlar yapıldı satmayı düşünmüyorum ama olurda sıkışık bir durum anında elden kolay çıkarabilirmiyim.acaba hatamı ettim en yetkili ağız bence sizlersiniz bilgi verirseniz çok sevinirim.birde fiyatı sizce uygunmudur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler


    Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    boyasız değişensiz bu kilometrede tekna, bence fiyat gayet iyi,çok değil en iyisini yapmışsın


    verdiğiniz cevap için çok teşekür ederim çoğu insan arabayı kullanmadan ve bilgisi olmadan kötülüyor buda insanın kafasında ister istemez soru işareti oluşturuyor kullanan kişilerden bilgi almak inanın insanı rahatlatıyor o zaman bir aksilik olmazsa perşembe günü nissanımız hayırlı olur inşallah.herkese kazasız belasız sürüşler.



    rica ederim, zaten bizim toplumun en iyi bildiği şeylerden biri ,binmedi araba hakkında bile herşeyi bildiğini zannetmesidir. Bende cok eski Almera kullanıcısı değilim ama tercih ettiğin araba gerçekten güzel,zaten uzun süredir kullananlarda görünce yorum yapıcaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forbidden_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: meceki


    quote:

    Orijinalden alıntı: forbidden_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: meceki

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün bir nissan almera tekna araç için pazarlık yapıp anlaştık.aracı perşembe günü teslim alacağım yanlız iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.araç 2004 model 76000 km de boya ve değişen çıkmadı yetkili servis bakımlı kısaca içi dışı tertemiz fiyat:17500 olarak anlaştık.araç benim çok hoşuma gitti.3-5 senede satmayı düşünmüyorum.arkadaşlar arasında araç konusunda 2 eli çok zayıf ve parçaların pahalı olduğu hakkında yorumlar yapıldı satmayı düşünmüyorum ama olurda sıkışık bir durum anında elden kolay çıkarabilirmiyim.acaba hatamı ettim en yetkili ağız bence sizlersiniz bilgi verirseniz çok sevinirim.birde fiyatı sizce uygunmudur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler


    Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    boyasız değişensiz bu kilometrede tekna, bence fiyat gayet iyi,çok değil en iyisini yapmışsın


    verdiğiniz cevap için çok teşekür ederim çoğu insan arabayı kullanmadan ve bilgisi olmadan kötülüyor buda insanın kafasında ister istemez soru işareti oluşturuyor kullanan kişilerden bilgi almak inanın insanı rahatlatıyor o zaman bir aksilik olmazsa perşembe günü nissanımız hayırlı olur inşallah.herkese kazasız belasız sürüşler.



    rica ederim, zaten bizim toplumun en iyi bildiği şeylerden biri ,binmedi araba hakkında bile herşeyi bildiğini zannetmesidir. Bende cok eski Almera kullanıcısı değilim ama tercih ettiğin araba gerçekten güzel,zaten uzun süredir kullananlarda görünce yorum yapıcaktır.


    yorumunuz için teşekkürler forumu geriden başlayarak okumaya başladım her ne kadar sıkıntılar olmuşsada forum içinden büyük çoğunluğu çözülmüş.bu da bu arabayı almak için başka bir sebep daha doğuruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celtic_frost

    Radyo dinlerken arada parazitlenme duymaya başlayıp sonrada bir anda radyonun kendiliğinden kapanmasıyla ekranda "PI SEARCH" yazısını gören var mı aranızda.

    yaklaşık 8 sn. sonra radyo tekrar çalmaya başlıyor ve bu süreç kendini tekrarlıyor..


    pi tuşuna basarak iptal edersen bir daha arama yapmaz.
  • arkadaşlar, arabanın hızına bağlı olarak (tekerleklerden geliyor diye tahmin ediyorum) " pıt pıt pıt pıt pıt pıt " diye ses geliyor. başka arabalarda da duydum. sebebini bilen var mıdır acaba? arabanın hızı arttıkça pıt pıt sesi de hızlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.