Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (1308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.195
Cevap
203
Favori
1.800.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef depo marka farların fiyatları bayağı yükselmiş. 7-8 ay evvel sizin dediğiniz fiyatlardaydı.

Aslında farı söküp sizin yaptığınız gibi merceklerle değiştirsek mükemmel olurdu. Keşke youtube ye video koysaydınız. O zaman belki bizede cesaret gelirdi. Elinize sağlık güzel olmuş.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Jaqa hocam farlar çok iyi olmuş.

Maalesef depo marka farların fiyatları bayağı yükselmiş. 7-8 ay evvel sizin dediğiniz fiyatlardaydı.

Aslında farı söküp sizin yaptığınız gibi merceklerle değiştirsek mükemmel olurdu. Keşke youtube ye video koysaydınız. O zaman belki bizede cesaret gelirdi. Elinize sağlık güzel olmuş.

uygulamayı ben henüz yapmadım. parçaların siparişini geçen ay verdim. hala gelmedi, geldiğinde boş bir vaktimi bu işlere harcayıp, değerlendireceğim, kısmetse.. hatta mercekleri, xenon ampülerini de değiştireceğim. bu uygulamaları ruslar yapmışlar. kafamda zaten vardı, beni de gazladılar..
    uygulamaları yaptığımda detaylı paylaşırım. şu an benimkiler de proje aşamasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jaqa1903 kullanıcısına yanıt
    Dün biraz araştırma yaptım motor silk yağ kaçağını giderdiğini söylüyor önümüzdeki yağ değişiminde motor silk de eklemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olucak

Su devirdaimi değiştirenlerden biraz bilgi almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: msalih28

Dün biraz araştırma yaptım motor silk yağ kaçağını giderdiğini söylüyor önümüzdeki yağ değişiminde motor silk de eklemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olucak

açıklamalarında baya bir etkili olduğunu iddia ediyor. tabi kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.
    bende kafamda ki sıralamayı şu şekilde yaptım.
    -motora carbon clean
    -kaliteli yağ değişimi (castrol magnetec 5-30)
    - yağ filtresi değişimi
    -motorsilk yağ katkısı (lpg'li araçlar için olandan)

artık motora dışarıdan müdahale ve bakım bu kadar olabilir. hala eksiltirse, kendi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: volverin33

Çok güzel olmuş.Eline,emeğine sağlık.siparişler ne kadar sürede geldi acaba?
    Su devirdaimi yenilemeliyim.Araç sık sık su eksiltmeye başladı.
    Su devirdaimi değiştirenlerden biraz bilgi almak istiyorum.

Teşekkürler ama daha henüz uygulamayı yapmadım.
    kafamda ki projeyi oluşturup, ona göre malzemelerin siparişini geçtim. 20-25 gün kadar oldu. beklmedeyim.
    bu şekilde farlarında iyileştirme ve güzelleştirme yapılmış onlarca araç var. tabi yurtdışı sitelerde bunlar. bizler bu konuda yine baya gerideyiz..
    insanın önünde yapılmış bir örnek olmayınca, hangi sonuçlarla karşılaşacağını bilemiyor. ben yapılmış örneklerden, sizler için paylaştım. böyle bir düşünce içine giren arkadaşlara, belki faydası olur diye
    devirdaim konusunda ise bir bilgim malesef yok arkadaşım.

• jaqa1903 kullanıcısına yanıt
    Aynı yolun yolcularıyız:)) 5w30ince olmaz mı hocam 10w40 koysan bari, ben mobil 10w60 koyucam. Bu arada hangi şehirdesiniz? Motor silk'in lpg li araçlar için ayrı olduğunu bilmiyodum bak

Siz nerden almayı düşünüyosunuz? Ben internette baktım 56 dan başlıyo 70 liraya kadar hepsi de aynı ürün. Motorsilk'in kendi sitesine girdim orda online başka bi siteye yönlendiriyor orda da 45 lira anlamadım gitti 😳

Orijinalden alıntı: msalih28

Siz nerden almayı düşünüyosunuz? Ben internette baktım 56 dan başlıyo 70 liraya kadar hepsi de aynı ürün. Motorsilk'in kendi sitesine girdim orda online başka bi siteye yönlendiriyor orda da 45 lira anlamadım gitti 😳

ben çok fazla fiyat araştırması yapmadım.
    sepete atıyorum, 8-10 ürün olunca, kartla taksitle alıyorum. en azından ücretsiz kargo olmuş oluyor.

MotorSilk LPG HighWay LPG li Motorlara Özel Bor Yağ Katkısı 09m041
    http://www.hepsiburada.com/motorsilk-lpg-highway-lpg-li-motorlara-ozel-bor-yag-katkisi-09m041-p-OTM09M041

• İyi bir lgp ustasına öğlen arası gittim.
    3 gündür lgpye geçmeyen almeram dükkana yaklaşmadan lpgye geçti. Usta arıza sinyal verirken gel öyle bakalım deyince Sanayide dolaştım biraz hata versin de baktırayım diye. Ama arıza vermedi akşam iş çıkışı da o arızayı tekrar verdi
    Regülatör değiştiğim yere gittim adam dükkanı kapatacaktı tam, kaputu açtım baktı lpg valfi arızalı gibi duruyor dedi. Kaç para dedim 80 tl başka birgün sabahtan bırak bakayım dedi.

Orijinalden alıntı: ispirizm

İyi bir lgp ustasına öğlen arası gittim.
    3 gündür lgpye geçmeyen almeram dükkana yaklaşmadan lpgye geçti. Usta arıza sinyal verirken gel öyle bakalım deyince Sanayide dolaştım biraz hata versin de baktırayım diye. Ama arıza vermedi akşam iş çıkışı da o arızayı tekrar verdi
    Regülatör değiştiğim yere gittim adam dükkanı kapatacaktı tam, kaputu açtım baktı lpg valfi arızalı gibi duruyor dedi. Kaç para dedim 80 tl başka birgün sabahtan bırak bakayım dedi.

Lpg valfi dediği kesicidir. 20tl. İnternetten alıp + 10tl kargo 30tl gelir ki lpg iç filtreside içinde yeni olur.

Yani lpg iç filtre bakımından kurtulmuş olursunuz.

Tabi gerçekten kesici arızalıysa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yönetim sorunu çözmeden paylaşımlarımı durdurma kararı aldım.

Hepinizden kendi adıma özür dilerim

Duyurulur.

• ARISOYSOFT kullanıcısına yanıt
    Merkez kaza Çumra kardeşim

Çok sağolasın Allah razı olsun...

Orijinalden alıntı: caglarcan42

Merkez kaza Çumra kardeşim

Karaman yolu üzerindeki yere yakın mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yönetim sorunu çözmeden paylaşımlarımı durdurma kararı aldım.

Hepinizden kendi adıma özür dilerim

Duyurulur.
  • Bu aracın ne kadar enteresan bir piyasası var. Bir kere çok uçuk fiyatlar var malum sitede. 35.000 isteyen bile var.
    Diri durmayan kmsi yüksek olanlar, temiz-düzgün kmsi düşüklerden daha fazla para istiyor.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Almera 1.5daha güncel ve guzel geliyor fakat 1.8 almera otomatik de mantıklı gibj ne dersiniz kullanan arkadaşlar.1.8 114 hp sanırım bu mazda 323 de de kullanılan motor çünkü o da aynı yıllar da bu hacım ve beygirde

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bu aracın ne kadar enteresan bir piyasası var. Bir kere çok uçuk fiyatlar var malum sitede. 35.000 isteyen bile var.
    Diri durmayan kmsi yüksek olanlar, temiz-düzgün kmsi düşüklerden daha fazla para istiyor.

2005 honda civiclere 45.000
    1996 şahinlere 15-18.000.
    1998 corollaşara 23-25.000 lira yazılan bir ülkede, almeralarda ki fiyat farklılıkları çokta normal değil.
    benim aracı görüp, piyasası ne kadar diye soranlara; 15'e de var, 35'e de var diye saçma sapan bir cevap veriyorum.

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Almera 1.5daha güncel ve guzel geliyor fakat 1.8 almera otomatik de mantıklı gibj ne dersiniz kullanan arkadaşlar.1.8 114 hp sanırım bu mazda 323 de de kullanılan motor çünkü o da aynı yıllar da bu hacım ve beygirde

1993-97 corollalarda da kullanılan motor ve şekli itibariyle, nissan 1,5 motor aynı..
    konumlandırmaları da hemen hemen aynı.
    japon araçların, özellikle eski teknoloji olanların motorları ve dizaynları, nerdeyse çoğu aynı gibi..

• Anladım hocam ben de baya benzerlik görüyorum gerçekten o konuda benzerler. Zwten motoru tutup baştan sona kendi ureten firma az. Yaygın motorlar oluyor 3 5 tane o kullanılıyor. Fark ağırlığında vs oluyor yakıt a ordan etki ediyor. Motor olayı zahmetli dökme işi pistonu fqlan aracın dışı gibj değil. Bizim.ülkede orjinal motor yapacak bi usta vardı motor kalıbı dökecek sanayi olmadigindan yapamıyorum demişti demir çelik sanayisi bir ülkenin geldiği noktayı gösteriyor gerçekten

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.