Şimdi Ara

Nişasta bazlı şekerin yerini alacak doğal şeker otu: Stevia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gıdayı kontrol eden insanlığı kontrol eder. Bu söz bana ait değildir. Tarım ülkesi diye bilinen ülkemizde sanayi yoktur tarım yoktur üretim yoktur sürekli ithalat vardır ve buna bağlı olarak tüketim toplumu oluşturulmuş embesil nesiller yetiştirilmektedir, en kötüsü de ne idüğü belirsiz ürünler ülke sınırından kolayca içeri sokuluyor bu şirketlerin birçoğunun ortağı kurucusu veya sahibinin çevresi biraz araştırıldı mı adrese teslim ihale misali gerçekler ortaya çıkıyor ancak sonuç yine hüsran yine hüsran. Ülkede bir konuya salt yasak getirmek yeterli değil takibi yapılmayan uygulanmayan / uygulanamayan yasaların geçerliliği kağıt üstünde olmaktan öteye gitmez. Çok komplocuyum yapacak hayata olumlu bakacak yerim kalmadı.

  • Rizede bu bitkiyi ekmeyi düşünüyorşar doğal olarak uyymluymuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90 lı yılların sonu idi bu bitki ülkemizde yeni tanınmaya başlamıştı. Hatta (ismi şimdilerde terör örgütü ile anılan) İstanbulda büyük bir tatlı üreticisi şeker hastaları için bu bitkiyi kullanarak tatlı yapmaya başlamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam çok yoğun bir tadı var. Şekere göre kat be kat daha fazla bir tat veriyor. Bilgilendirme kısmını geçersek, teknoloji kısmı ile herhalde akademik kesimi veya işletmecileri şekerin zararlarının konuşulduğu bir ortamda daha sağlıklı çalışmalar yapmaya teşvik olsa gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

    Walter white derim susarım🤘
    Goodbye lydia

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlış bir haber bu! Böyle bir habercilik olmaz. Bilimsel araştırmaları daha yapılıp yanlışlanmamış. Uzun süreli, denekler üzerinde inan ve hayvan denekler üzerinde deneyleri yapılıp salık etkisi gözlemlenmemiş bir şeyi ''SAĞLIKLI'' diye nitelemeniz çok yanlış!

    ŞEKER İNSAN METABOLİZMASINDA BAŞTA KANSER OLMAK ÜZERE DEJENERATİF HASTALIKLARA NEDEN OLUYIOR! ŞEKERİN SAĞLIKLISI DİYE BİR ŞEY YOK! BUNU BİLİM DERGİLERİ BİLE YAZDIĞINZIZ GİBİ SAĞLIKLI OLARAK NİTELENDİRİLMİYOR!...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kutluyorum. Yazdıklarınıza çoğunlukla katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Bu milleti anlamak imkansız. Ekmek yeme kültürünün nirvanasına olan bir milletin şeker zararlıdır fetişizmi yaşaması nasıl bir paradokstur. Ekmek yeme kültürünün olmadığı hiç bir ülkede böyle ateşli şeker zararlıdır tartışması olmuyor.



    Normal yaşarsan hiç bir sorun olmaz. Mesele normal yaşayıp, normal yeme davranışımızın olmaması.
    Nişasta bazlı şeker ölümcüldür,zararlı olan basit şekerler ve işlenmiş şekerlerdir.
    Yediğimiz her gıdada şeker vardır.
    Selam ve dua ile
  • 3 senedir şeker yerine kullanırım tadı güzel, yapay tadı gelmiyor. Sağlıklı olduğu söyleniyorda bilemezsin tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.