Şimdi Ara

Nişanlımla ayrıldım fikir ve yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6 senedir beraberdik ve 1 yıl 7 aydır nişanlıyız ben askere gittim ve şuan askerdeyim 2019 temmuz ayında bitiyor askerliğim nişanlım ise 2019 da geldikten 3 4 ay sonra düğün yapalım diyor ben ise 2020 de yapalım iş güç ev eşyaları derken anca böyle yetişir dedim tartışma çıktı. Ailen beni istemiyor etmiyor dan konu büyüdü ve ayrıldık. Annem biraz soğuk nişanlıma ve hep ağırdan alıyor ne yazık ki farkındayım bunun şuan ayrıldık seviyorum oda seviyor eminim ama aileler de konuya katıldı ve iyice karıştı ortalık. Kız tarafı 2019 düğün diyor. Annem ve babam ise ayrıldı beni askerde terk etti diye soğuduk diyor. Karışmıyorlar genede sizce ne yapsam bir fikir lazım.



  • Kız arkadaşınla konuş, anlayışlı davranmasını iste. Sonuçta sen isteyerek 2020 demiyorsun. Maddi anlamda(muhtemelen) evi geçindirecek olan sensin. İş güç ev eşyaları demişsin, bu konuyu kız arkadaşına daha kapsamlı açıklamayı dene. Ayrıca haddim olmadığını biliyorum ancak bu tartışmanızdan konuyu aileye getirdiğine göre ileride her tartışmada konuyu aileye getirme ihtimali var. O yüzden bu konuyu da göz ardı etmeyin.
  • kötü olmuş usta ne iş yapıyon mesleğin var mı ? bende bekarım banada herkes diyor ne zaman evlenecen diye ama maddiyat yüzünen bende evlenemiyorum işte.. :(
  • Hocam 2019 nisanda geliyorsun temmuz ağustosta düğün istiyor. Ama 2020 ye kadar sabredemiyor mu? Seninle evlenmek için 3 5 ay daha sabredemeyen biri yanlış anlama da seninle bir omur yasamaya da sabredemez. Bence bırak gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evli biri olarak yapılan yorumlar ve görüşler sağlıklı değil 6 sene beklemiş ve seni eş olarak kabullenmiş bir insan açısından da düşünmek gerekir. Aslında kız evi naz evi olur fakat naza çeken sen olmuşsun.



    Bizim hayallerimiz veya yaşantımız değilmi körü körüne etkileyen veyahut geçim derdi değilimi bu durumlara sokan.



    Ben ilk evlendiğim de 1200 TL maaş alıyordum ve evim kira idi şimdi ise 6000 alıyorum mühendis filan da değilim hayatın sana ne getireceğini bilemezsin. 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalosi -- 13 Kasım 2018; 13:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o kız biraz bahane aramış.



    Anneyle iletişim kötüymüş ve bu seni bir ömür mahvedecekti.



    Boş ver gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 6 yıllık bir ilişkiyi bitirecek bir sebep yok ortada, sevgilinde zaten bitsin diye böyle konuşmamıştır. Şimdi sen haklı sebeplerle süre istiyorsun, fakat o kız muhtemelen çevresine sen geldikten 3 4 ay sonra evleneceğiniz tarzında izlenim bırakmıştır. Belki ailesi baskı altında bile bırakmış olabilir. O sebeple kafasında fazlaca hayal kurmuş ve heveslenmiş olabilir. Şimdi sen böyle konuştuğun için hayal kırıklığı yaşamıştır.

    Ben basit bir mantık yürüttüm, bambaşka bir sebepte olabilir. Yapılacak en önemli şey, gururu kızgınlığı üzüntüyü kenara bırak ve kız arkadaşınla ciddi ve kapsamlı şekilde bu meseleyi konuş. Neden o şu tarihte istiyor anlatsın neden sen o tarihte yapamazsın düzgünce anlat, böylesine bir mesele anlayış göstermeyen kadın ömrün boyunca hiç bir konuda seninle aynı noktada buluşmaz. Bu bir nevi ilişkinizin testi, o sebeple al karşına ya bir yemek ya sakin bir mekanda uzun uzun konuşun...

    Son olarak araya aracı sokmayın, daha şimdiden aileler üstünden yürümeyin.




  • Askerdesin her şey den uzak en çok sana destek moral olması gereken yerde böyle davranan biri ile daha başka düşünmeniz lazım bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle sizi etkilemek için yazmıyorum bunu. Yalnızca benim şahsi görüşüm. Açıkçası ben askerdeyken beni terk eden birinin yüzüne bakmazdım bir daha. En çok destek olması, moral vermesi gereken dönemde saçma bir sebepten ayrılığın yolunu açıyorsa o iş sağlam temellere dayanmıyor demektir. Tekrarlıyorum; bu şahsi görüşüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalosi kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsunuz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyuta Kalite 3D cmm program ve ölçüm işi savunma Sistemleri ve havacılık üzerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni askerde terkeden bir kadından sana yar olmaz terket arama sorma ararsa açma bile. köpeğin olur kapında yatar bırak işin olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.