Şimdi Ara

nisan Ayinin ADsense Kazanclari Guncellenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bi kac aydir youtube b kac video yukleyip para kazaniyom iyi kotu neyse steam den aldigim oyun parasini cikariyom pek ugrasmaiyom ayda 4-5 video anca yukluyom her neyse bu gun ayin 4 adsense gunluk aylik kazancimi guncellemiyor neden boyle acaba daha once hic olmazdi gunde gelen kazanci 2 kere felan guncelliyor su anda hepsie 0 gorunuyor

nisan Ayinin ADsense Kazanclari Guncellenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 5 Nisan 2013; 0:34:46 >

• Usta bende de aynı sorun var baktım ayın 6 sı tıklanma oluyor ama hala aynı duruyor param bilen biri yok mu Allah aşkına
  • Bendede var aynı sorun iyi tıklanma alıyorum ama parada bir artım yok.
  • youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba.
  • sacma yahu daha yeni alismistik adsense ye ne bu simdi analytics dediginiz youtube uzerindekimi oluyor karisik orasi yav gunluk gelir nasil bakcam ordan adsense iyidi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboy

youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba.

merhabalar benimde artık adsense den güncellenmiyor....

ama youtube da hepsi görünüyor? 140 dolarım var nasıl çekeceğim paramı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba.

merhaba kesinleşmiş kazançlar adsense hesabına yansır ordan takip edebilirsiniz ama normalde 7 sinde gözükürdü bu ay gözükmedi ben de beklemedeyim
  • quote:

quote:

quote:

merhaba kesinleşmiş kazançlar adsense hesabına yansır ordan takip edebilirsiniz ama normalde 7 sinde gözükürdü bu ay gözükmedi ben de beklemedeyim

merhabalar youtube da 140 dolar gözüküyor ama adsense de 77 dolar gözüküyor.. nisan ve mayıs ayında hep sıfır gözüktü

• youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan
  • quote:

youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan

teşekkürler... bugün adsense de 113 dolar alınan ödeme olarak gözüküyor ama banka hesabma baktığımda herhangi bir para yatması söz konusu değil.. acaba 1-2 gün mü sürer para transferi?
  • quote:

quote:

youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan

teşekkürler... bugün adsense de 113 dolar alınan ödeme olarak gözüküyor ama banka hesabma baktığımda herhangi bir para yatması söz konusu değil.. acaba 1-2 gün mü sürer para transferi?

3 gün içinde geçiyor hesaba
  • quote:

quote:

quote:

3 gün içinde geçiyor hesaba

çok teşekkürler dostum

edit: 1 gün sonra para hesabıma yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 28 Mayıs 2013; 10:55:26 >

• yahu benim de kazancım adsenseden görünüyor ama youtube da yok . ne yapmalıyım adsense 90 $ youtube ise 6$ bayadır bekledim görünür die ama görünmedi
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.