Bildirim
nisan Ayinin ADsense Kazanclari Guncellenmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Usta bende de aynı sorun var baktım ayın 6 sı tıklanma oluyor ama hala aynı duruyor param bilen biri yok mu Allah aşkına -
Bendede var aynı sorun iyi tıklanma alıyorum ama parada bir artım yok. -
youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba. -
sacma yahu daha yeni alismistik adsense ye ne bu simdi analytics dediginiz youtube uzerindekimi oluyor karisik orasi yav gunluk gelir nasil bakcam ordan adsense iyidi yav -
quote:
Orijinalden alıntı: freeboy
youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba.
merhabalar benimde artık adsense den güncellenmiyor....
ama youtube da hepsi görünüyor? 140 dolarım var nasıl çekeceğim paramı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
youtube dan gelen adsense gelirleri artık youtube analytics kısmından görünecek.adsense de uyarı var okumadınız galiba.
ama youtube da hepsi görünüyor? 140 dolarım var nasıl çekeceğim paramı ?
merhaba kesinleşmiş kazançlar adsense hesabına yansır ordan takip edebilirsiniz ama normalde 7 sinde gözükürdü bu ay gözükmedi ben de beklemedeyim -
quote:
quote:
quote:
ama youtube da hepsi görünüyor? 140 dolarım var nasıl çekeceğim paramı ?
merhaba kesinleşmiş kazançlar adsense hesabına yansır ordan takip edebilirsiniz ama normalde 7 sinde gözükürdü bu ay gözükmedi ben de beklemedeyim
merhabalar youtube da 140 dolar gözüküyor ama adsense de 77 dolar gözüküyor.. nisan ve mayıs ayında hep sıfır gözüktü
-
youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan -
quote:
youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan
teşekkürler... bugün adsense de 113 dolar alınan ödeme olarak gözüküyor ama banka hesabma baktığımda herhangi bir para yatması söz konusu değil.. acaba 1-2 gün mü sürer para transferi? -
quote:
quote:
youtube kazançları kesinleştikten sonra adsense hesabına yansır aradaki fark ondan
teşekkürler... bugün adsense de 113 dolar alınan ödeme olarak gözüküyor ama banka hesabma baktığımda herhangi bir para yatması söz konusu değil.. acaba 1-2 gün mü sürer para transferi?
3 gün içinde geçiyor hesaba -
quote:
quote:
quote:
teşekkürler... bugün adsense de 113 dolar alınan ödeme olarak gözüküyor ama banka hesabma baktığımda herhangi bir para yatması söz konusu değil.. acaba 1-2 gün mü sürer para transferi?
3 gün içinde geçiyor hesaba
çok teşekkürler dostum
edit: 1 gün sonra para hesabıma yattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 28 Mayıs 2013; 10:55:26 >
-
yahu benim de kazancım adsenseden görünüyor ama youtube da yok . ne yapmalıyım adsense 90 $ youtube ise 6$ bayadır bekledim görünür die ama görünmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X