|
Bildirim

|
Tesla'nın durumu içler acısı. Bir şeyleri yanlış yapıyorlar bu çok belli
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ssangyong'un batarya için 10 yıl ya da 1 milyon km garanti vermesi çok öne çıkarıyor aracı bence. Batarya da byd ortaklığında yapılan lfp batarya. Donanımlar iyi, fiyatı da iyi. Ancak aracın alt yapısının direkt elektrikli olmaması, Ssangyong'un ülke pazarındaki marka algısı ve distribütörün beceriksizliği aracın daha az satmasına sebep oluyor. Musso grand sahibiyim. Şahsuvaroğlu'nun kurumsaldan oldukça uzak, köyündeki eş dostu toplayan bir bayi olduğunu düşünüyorum. Çalışanlarda bilgi yok, kurumsal iletişim yok. Aracı bakıma veriyorsun ne yapıldığı hakkında bilgi veremiyorlar, soru soruyorsun cevap yok. Aracın ruhsatını bile başka araca bırakıyorlar. |
sadece tipi güzel, tasarımı öne çıkarıyor bence. soğuk hava testinde en çok menzil kaybı olan araç torres evx. çok kötü bir enerji tüketimi var. ısı pompası var diye satıldı ama sonra aaa yokmuş dendi ki bu rezalet bile yeterdi tek bir tane satmaması için normalde. siz o marka araç kullandığınız için sempatiniz var belki ama elektriklide alınacak en son araç torres evx maalesef. menzil rezalet bu araçta. |
|
|
Tüketim konusuna katılıyorum. Elimdeki mussoyu elektrikli musso ile değiştirme düşüncesine girip biraz araştırma yapmıştım. Ülkenin ilk ve tek elektrikli pikabı ancak kullanılan alt yapı Torres'in alt yapısı. Dolayısıyla araç pikap heybetinden oldukça uzak, açık kasalı suv gibi. Normal mussoya basamaksız binmek oldukça zorken ev musso da bu oldukça basit. Araç yeterince yüksek değil, arka hacim normale göre çok daha kısıtlı. Üstelik dediğiniz gibi tüketim berbat. Kağıt üzerinde 500 küsür km menzil biçmişler ancak çok zor. Üstelik bireysele kredi de sunmuyor Şahsuvaroğlu. Öyle de olunca ne torrese ne de musso ev'ye yeterli talep gelmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 6 Mayıs 2026; 11:0:33 > |
Stok var ama 1.8 milyona satıldığında sadece botçular alabildiği için insanları küstürdüler. Şimdi fiyat 2.3 milyon oldu ve daha kısılmış özelliklerle geldi. Piyasa şartlarına göre hâlâ Tesla en mantıklısı gibi görünüyor ama Tesla Türkiye ekibi çok hatalar yaptı maalesef. |
| _____________________________ |
|
Teşvik bitti sanıyorum elde kalanları satacaklar sonrasında Avrupa da ki fabrikalarının açılmasını beklerler oradan vergisiz getirir |
|
|