Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
44
Favori
96.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi artık başlıktan only on PlayStation ibaresini kaldırsın.yanıltıcı olabilir.sonuçtq pc de de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Ateş demişlerdi bana , gerçekten çok etkili ve kolay oldu.

Bu silahları + yapmak için bir rehber var mı youtube vs de ?

• Yeni oluşturduğum karakter ile (Tonfa) Way of the Wise zorluğuna ulaştım.
    Plus ücretsiz vermişken Tonfa macerası yaşayayım dedim ama oyun bilgim sağolsun çok basit oldu buraya kadar ulaşmam. Bu zorluğuda geçersem Nioh zorluğuna 4 gün gibi kısa bir sürede ulaşmış olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 26 Kasım 2019; 20:1:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hundred eyes bossu keserek nioh oyununu tamamladım.
    Main mission kalmadı sanırım
    Oyun bence çok güzel olmuş sekiro faciasından sonra ilaç gibi geldi keşke daha önce oynasaydim bu oyunu.
    Oyunda bir çok şeyi sonradan farkettim ne magic kullandım ne ninjitsu belki sırf bunlara abanarak yeniden oynanabilir ayrı bir zevk verir diye tahmin ediyorum.

Nioh 2 artık beklediğim bir oyun oldu.

• Way of the strong u bitirdim.dlc olmadığı için devam edemiyom.varmı pri hak satan dlc li versiyon ?

• Bazı yerlerde 1-2 kılıç kullanımında kılıcın gücü hemen bitiyor ne yapmamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn34

Bazı yerlerde 1-2 kılıç kullanımında kılıcın gücü hemen bitiyor ne yapmamız gerekiyor
    Kılıç kullanımı tabirinizi doğru anladıysam; doğru zamanda Ki Pulse yapın ve level atlarken Ki seviyenizi yükseltin...

• aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Hafif giyinmelisiniz. Üzerinizdeki ağırlık seviyesi "ki" kullanımını birebir etkileyen bir husustur. Ayrıca yüksek tutuş veya ağır silahlardan balta, odachi gibi silahlar da çok fazla stamina harcarlar.

• Teşekkürler hocam

• FoxHound kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• sloty talisman nasıl elde edebiliyoruz?
  • aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Büyü puanları ile alıyorsun. Kilitli ise açmak için dojo yapman lazım.

• Hocam Ki pulse için r1+Üçgen yaparken r1+kare yapmak gibi değil mi
  • Herhangi bir atak yaptıktan sonra mavi ışıkların çıktığı doğru zamanda R1 yapmak diyebiliriz...

• FoxHound kullanıcısına yanıt
    Sağol Hocam
  • Nioh bitti, gerçekten güzel bir oyun olmuş. Zorluk olarak Dark Soul serisi ve Bloodborne'dan kolay geldi bana. Son 5-6 boss'u denemek için girmişken tek seferde kestim. Oynamayı düşünenler değerlendirsin derim...

• Selam arkadaşlar, oyunda 54lvl’im bu levele kadar oyunda Sword ve Dual Sword kullanarak ilerledim. Şimdi Dual Sword yerine Kusarigama silahı kullanıp geliştirmek istiyorum. Level puanlarımı sıfırlamam gerekir mi sizce yoksa buradan devam edebilir miyim? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Gerek yok gibi çünkü skill 16 vermişsiniz. Kusarigama skill puanlarıylada gelişim gösterdiği için sıkıntı olmaz. Oyun boyunca kazanacağınız levelleri dex'e ve azıcık ucundan misali sprit'ide aksatmazsanız güzel bir build ortaya çıkacaktır.

• Çok teşekkür ederim cevabınız için. Böyle devam edeyim öyleyse. Bir de son bi soru olarak, internette baktığım bu sword/kusarigama build yapan birçok kişi Dex ve Skill puanını fullemiş. Sword için Heart’a vermem gerekmez mi bu saatten sonra?

Yoksa dediğiniz gibi Kusarigama ve Sword, Skill puanıyla da gelişim gösterdiği için ona öncelik vermek mi daha doğru oluyor?

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Hayır,siz karakteri sıfırlamama ihtiyaç var mı dediğiniz için skill puanı 16 olduğundan gerek yok dedim. Eğer çifte build yapacaksanız iki silahın aldığı değerler vardır,kusarigama dex'den "B+" alır mesela. Bu değerlere göre ilerlemelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.