Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
44
Favori
95.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hahaha ona hiç değinme bir kere radarlarına girdin mi geliyorlar zaten agresif sesleri sen onları görmesende onların seni fark ettiklerini anlıyorsun artı düşman yanında birden bitince gelen ses efekti ve o an yuvarlak haritada ki ani kırmızılık uyarı konusunda çok başarılı olmuş onun hakkını yiyemem, hayat kurtarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Ağustos 2016; 23:06:54 >
  • Tıkandık zaten şimdi gene bu yeni mekanda bir tane hatun boss var geçilmiyor arkadas co-op falan adam çağırdım hikaye jilet gibi kesiyor bizi.



    Uyarı iyi olmuşta zaten uyarıyı görünce yanında bitmeleri an meselesi oluyor. Valla bence zorluga biraz daha ayar çekmeleri lazım. Hayır problem şu ki can şişesi için bile farm yapman gerekiyor. 3-4 şişe iksir ile ilerleyemiyorsun. Ayrıca parry ve dodge yaparken fazla stamina gidiyor bunların hepsine buff gelmeli..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-op akar bu oyun baya iyi, item fazla dusuyor, stamina yerinde, grafikler iyilestirilmis, dusmanlar biraz daha yavaslamis guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihi şubat 2017

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla demoyu komple bitirdim. Gemideki boss en kolayıydı. Sondaki samurayın mantığı anlayınca o da kolay geliyo ama bi 60-70 kere denedim sanırım. Şu vampir kadın inanılmazz zor 3 kişi zar zor kestik o da kaç denemeden sonra. Full sürümü bekliyorum ben fiyatı uygun olursa alınır
  • Vampir kadın bayağı zordu hakikaten bende yardımcı cagırarak kestım. ondada öyle bır kestimki son ucu ucuna canım kalmıstı boss unda öyle ilk ben vurdum öyle götürdüm. Full sürümde böyle bosslar olursa fena

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nioh | PSX 2016 Gameplay Trailer | PS4

  • Ön sipariş açıldı 179₺ güzel ps4 exclusive oyun zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nioh - New PS4 Pro Gameplay - Ogress Boss Battle!

  • Oyun turkce mi gelecek arkadaslar ps4e ozel oyun turkce gelirse cok iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

    Oyun turkce mi gelecek arkadaslar ps4e ozel oyun turkce gelirse cok iyi olur

    Gravity Rush 2 Türkçe olursa bu oyunda Türkçe olur. Bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olsa keşke harbiden
  • Sony nin kendi studyolarının oyunları türkçe oluyor genelde ben zannetmiyorum tr olacagını. zaten beta ve alpha dada türkçe yoktu. Varsın olmasın oyun fena geliyor soulsborne sevenler için ideal..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba zorluk seçimi var mı very easy varsa alacağım :)
  • Adamlar Onimusha ve Dark Souls oyunlarını güzel harmanlamış, her yeni video da daha çok beğeniyorum.
  • Sony , yanlış hatırlamıyorsam exc çıkacak bütün oyunlar Türkçe olacak demişti. Ayrıca oyun için hazırladığım yazıyı buraya ekleyeyim çıkmadan biraz yardımı dokunur belki.

    NIOH

    William Adams'ı Tanıyalım

    Nioh'daki ana karakter, gerçek hayatta olan bir figüre, William Adams adında bir denizciye dayanıyor. O, 1598'de Hollanda Doğu Hindistan Şirketi için bir gemi'de yelken açarken,Japonya'da bir adaya düşen ilk gelen İngiliz olmuştur. İngiltere'ye geri dönemeyen Adams, Japonya'ya yerleşerek ilk kez bir "Batı Samurai" olmuştur.
    Onun ilginç geçmişi ve ön bilgisinden dolayı William, Japonya için ilk batı filosunun inşasında yardımcı olan ve diğer Asya ve Avrupa ülkeleri ile yabancılar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardım eden, şogun Tokugawa Ieyasu'nun danışmanlığını yapmıştır.

    Amrita

    Nioh'daki Amrita, düşmanları öldürmekten ve çeşitli etkinlikler yapmaktan toplamakta olduğunuz enerji / para birimidir. Amrita'yı kullanarak yeni şeyler satın alabilir veya Tapınakta seviyeye çıkabilirsiniz.
    Amrita düşmanları yenerek, kavanozları tahrip ederek elde edilir. Ölerseniz, dua ettiğiniz son tapınakta tekrar canlanırsınız ve 0 Amrita'ya sahip olursunuz, ancak öldüğünüz yere geri giderek Guardian Spirit'inizi alabilir ve kaybettiğiniz Amrita'yı geri alabilirsiniz.
    Not: Amrita'nızı ruhunuzun korunduğu yerden geri getirme yolunda ölürseniz, yolda kazanılan Amrita'nın yanı sıra ilk ölümünüzde elde ettiğiniz Amrita'yı da kaybedersiniz ve Guardian Spirit'e geri dönersiniz.

    Status Effects

    Fire
    * Zamanla hasar verir.

    Lightning
    * Saldırı hızını ve hareketi / stil şansını yavaşlatır.

    Earth
    * Ki maliyetini arttırır.

    Water
    * Fiziksel Savunmaları azaltır ve elementel birikim yığını yapar.

    Wind
    * Zehirler, Zamanla hasar, Ki'yi ve hareketleri etkiler.

    Poison
    * Zamanla hızlı hasar.

    Paralysis
    * Etkisi aşıncaya, bir öğe kullanılıncaya veya çarpı vurulana kadar eylem önlenir.


    Weapon Information - Silah Bilgisi

    Familiarity
    Bir öğeyi ne kadar çok kullandığınızı gösterir. Familiarity ne kadar yüksekse, Smith Amrita'yı sökerken de bulma şansı o kadar iyi.

    Proficiency
    Belli bir silah sınıfıyla yeterliliğinizin arttırılması size yeni Beceri puan kazandırır.

    Attack
    Silahınızın düşmanlarda ne kadar hasar oluşturduğunu etkiler.

    Status Effects
    Maddeye ek olarak bonus verebilecek ek durum etkileri.

    Attack Multiplier
    Saldırı gücünden etkilenir.

    Change to Attack
    "Change to Attack (Stat adı)" aslında silah / maddenin statik ölçeklendirmesidir. Adlandırılmış statin saldırıyı ne derecede etkilediği derecedir.

    Break
    Düşmanın muhafızlarının ne kadar ciddi bir şekilde kırıldığını etkiliyor. Rakam ne kadar yüksek olursa, düşmanların bloklarını kırma şansı da artar.

    Parry
    Bir düşmanı bloke ederken Ki'nin (stamina) ne kadar kaybolacağınıı etkiler.


    Silah Kategorileri

    Katana
    Dual Katana
    Spears
    Axes
    Hammers
    Bows
    Guns
    Cannons


    Armor Information - Zırh Bilgisi

    Oyuncuların zırhı tahsis edebilecekleri 5 yuva vardır: Head Armor, Torso Armor, Arm Guards, Leg Guards and Foot Guards. Ekipmanın her bir parçası, ekipmanın uygulayabileceği ek durum etkileri dışında bir seviye, ağırlık, dayanıklılık ve kendisine atanmış çarpanı içerir. Zırh nadir olarak renklerle kodlanır: Common, Uncommon, Rare, One of a Kind.

    Zırh parçasını etkili bir şekilde donatmak, belirli İstatistiklerde minimum bir değeri gerektirir. Amrita'yı Tapınaklar'da geçirerek minimum gereksinimi karşılayacak istatistikleri seviyelendirebilirsiniz. Zırhınızı donattığınızda, savunma özelliklerii için asgari gereklilikleri karşılamıyorsanız taktıklarınız pasif olacaktır.


    Zırh Setleri

    Head Armor
    Torso Armor
    Arm Guards
    Leg Guards
    Foot Guards


    Blacksmith Information - Demirci Bilgisi

    Buy & Sell
    Soul Match
    Re-Forge Equipment
    Style Swap - Stil Değiştirme: Bir maddenin görünümünü diğerine yapıştırın. İstatistikler etkilenmez.


    Accessories

    Nioh'daki aksesuarlar, oyuncuya saldırı, savunma, düşüş oranları vb. Için pasif bonuslar sağlar. Bunlar kaliteyle değişir ve düşmanlardan rasgele düşerler. Bir seferde en fazla 2 Aksesuara sahip olunabilir.


    Items

    Nioh'daki itemler, istenen efekti elde etmek için bir kez kullanabileceğiniz sarf malzemeleridir.


    Guardian Spirits

    Nioh'daki Guardian Spirits, oyuncuyu pasif menfaatler sağlar, oyuncuya benzersiz Yaşam Silahları sağlar ve oyuncunun Amrita'sı öldüğünde korurLiving Weapon, sayaç dolu olduğunda △ + O tuşlarına basarak kullanılır.


    Guardian Spirits'ler

    Kato
    "Ateş elementi, efsaneye göre, gebeliğin ilk ayında bir atış yıldızının çarptığı bir kurt, bir Kato doğuracak ve bu yangın köpeklerinin yıldırım çarpması sonucu ortaya çıkan orman yangınlarına neden olduğu söyleniyor. Ev yangınları ve diğer talihsizlikler, Kato Ateş Tanrısının hizmetkârı olarak saygı görüyor."

    Isonade
    "Su elementi, EE-soh NAH-day "ismi," denizi okşadı "anlamına gelir.İsonade, avının aranması için yüzeyin hemen altında, kuzey deniz kanadından sonra yüzüyor ve mağdurları dolaştırmak için güçlü kuyruğunu kullanıyor dalgaların altında ... En ufak bir rüzgâr hissettiğiniz zaman, çok geç. "Kaba denizlerin karıştırılmasından sorumlu olduğuna inanan yerel denizciler, Isonade'ye sakin denizcilik için dua teklif ediyorlar."

    Daiba - Washi
    "Rüzgar elementi" DIE-bah WAH-shee "ismi" at arabası şahidi "anlamına gelir.Bu yüzden de rüzgarın kırbaçlandığı ve atların aniden öldüğü gizemli bir fenomen çağırılır Gözlemciler, onu etrafındaki parlayan iğnelerin kıvrımları olarak tanımlarlar Hayal kırıklığına uğramış hayvanı atın önündeki havayı bir kılıçla kıvırarak saptırır Diğer taraftan bazıları da Daiba-Washi'yi saygı görürler ve bu özelliklerin tehlikeden korunduğuna inanırlar."

    Raiken
    Yıldırım elementi, kutsal yere yıldırım çarpmasıyla vurulan tresspassers aslında bu canlılar tarafından cezalandırılıyor. , Nadiren de olsa insanlarla arkadaş olduklarında efendilerine sadıklar Normal köpekler gök gürültüsünden korkarlar, ancak Raiken aktif olarak ustalarını korumak için onu düzenler.Her Raiken'in bir arkadaşı vardır ve onların gerçek gücü, eşleştiklerinde ortaya çıkar.

    Fuse - Ushi
    "Fuse-Ushi, müminleri talihsizliğe karşı koruyan bir boğa ruhu ... Sığırlar uzun süredir insanları yanında görev yapıyor ve tarımdaki gücünü tarımda ve diğer yollarla hayatımızı destekleyecek şekilde sağlıyor Bu nedenle, bazı medeniyetler aslında et tüketimini yasaklıyor ve onlara saygı duyuyor.

    Mizuchi
    Belli bir açıklama olmadığı için boş bırakılmıştır.


    Onmyo Magic

    Onmyo Magic, Talismans gibi elemental ve manevi temelli sanatlardır ve her bireysel beceri bir Jutsu olarak bilinir. Her Jutsu'nun Onmyo kapasitesine giden maliyeti vardır. Ninjutsu kapasitesinden daha düşük veya daha düşük toplam maliyeti olan jutsusları donatabilirsiniz.


    Ninjustu

    Nioh'daki Ninjutsu oyunu boyunca kullanabileceğiniz ve Dexterity'den etkilenen Ninja Becerilerini etkiliyor.
    Ninjutsu, Shuriken ve Powders gibi silah temelli sanatlardır ve her bireysel beceri bir Jutsu olarak bilinir. Her Jutsu'nun maliyeti Ninjutsu kapasitesine doğru gidiyor. Ninjutsu kapasitesinden daha düşük veya daha düşük toplam maliyeti olan jutsusları donatabilirsiniz.


    Çevrimiçi Bilgisi

    Bloody Grave
    Diğer oyuncuların cesetleri dünyada görünecek ve onlara meydan okuyabilir , yağma ve deneyim için onlar ile dövüşeilirsiniz. Başka bir oyuncunun cesedi, kanlı bir mezar olarak adlandırılan ve etrafında dönen kırmızı bir duman / ateş ile çevrili katana şeklinde görünecektir. Bunu, oyuncunun seviyesini, oyuncunun kimliğini, nasıl öldüğünü inceleyebilirsiniz.

    Co-Op
    Herhangi bir Tapınakta size yardımcı olması için başka bir oyuncu çağırabilirsiniz. "Summon Visitor" seçeneğini seçin ve bir Ochoko önerin. Hiçbir oyuncu çağırılmazsa Ochoko'yu kaybetmezsiniz, ancak başka bir oyuncuya olmadan çağıramazsınız. Bunu yaptıktan sonra, otomatik olarak çağrı toplama işlemi devam ederken oynamaya devam edebilirsiniz.

    PvP
    Team Ninja, diğer oyuncuların intikamına karşı savaşa ek olarak, küçük bir alanda doğrudan PvP'yi dahil etmeyi düşünüyor.


    Yönetmen Fumihiko Yasuda'nın verdiği röportaja göre, William'ı ana karakter olarak kullanma kararı aşağıdaki gibidir:

    1600'lü yılların başlarında Japonya'ya gelen ve sonunda tarih boyunca çok nadir bir olay olan bir Samuray olarak eğitilen İngiltere'den bir korsan olan William Adams adında bir gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Hikayesinden etkilendiği için NIOH hikayesinde ana karakterimiz olarak kullanmak istedik. Oyun bu kadar hikayeye dayandığından özel bir karakter yaratmamaya karar verdik.
    Gelecekte göz önüne alacağımız bir şey, çevrimiçi oyun için yüz özelleştirmesidir. Zırh özelleştirmesine zaten sahibiz, bu nedenle şu an online oyuncular arasında çeşitlilik sağlamalıyız. "

    Not : Eksik bir şey varsa full oyun çıktığında düzeltirim şuan için wiki'den çeviri yaparak hazırladım.
    Kaynak :
    http://nioh.wiki.fextralife.com/Nioh+Wiki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Aralık 2016; 16:29:44 >




  • Çevrimiçi seçeneklerde de hiç düşünmeye tenezzül etmemişler, direk Dark Souls'daki sistemi alıp koymuşlar. Tamam iyi olan bir şeyi kullanmak da sıkıntı yok, fakat komple mevcut olanı kullanıp yapımcının bir şey katmaması da hoş olmamış.
  • Aceba Capcom Souls serisi, Nioh vs gibi oyunları görüp bu işte kar var hadi bizde bir deneyelim diyerek yeni bir Onimusha yapar mı hasret kaldık yeni Onimusha'ya.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Bu yazinizi ilk sayfaya ekleyebilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wikipedia'daydi galiba bizim bu William bi ara Sir Francis Drake'in emrinde de çalışmış. Uncharted hayranları için ekstra güzel bir bilgi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.