Şimdi Ara

Nintendo Switch Türkiye'de Resmi Olarak Satışa Sunuldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo gibi gereksiz bir cihaz üstelik böyle fahiş fiyatlardan gelecekse resmi olarak hiç gelmese daha iyi olurdu..Müptelası zaten ilk çıktığında yurt dışından aldı bitirdi işi. Diğer almak isteyenlerde zaten konsolculardan alıyordu. Bunların dışında zaten sıradan bir ps4 fifa cısının vay efendim nintendo gelmiş gidip alayım diyecek hali yok...

Umarım satışları kötü giderde (zaten kötü gidecek kanyon avmdeki overgame ferrari ile gelen 3-5 gereksize satar ancak) en kısa zamanda giderler buradan ülkemizde nintendoya hiç ama hiç ihtiyaç yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Temmuz 2018; 22:27:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Nintendo gibi gereksiz bir cihaz üstelik böyle fahiş fiyatlardan gelecekse resmi olarak hiç gelmese daha iyi olurdu..Müptelası zaten ilk çıktığında yurt dışından aldı bitirdi işi. Diğer almak isteyenlerde zaten konsolculardan alıyordu. Bunların dışında zaten sıradan bir ps4 fifa cısının vay efendim nintendo gelmiş gidip alayım diyecek hali yok...

Umarım satışları kötü giderde (zaten kötü gidecek kanyon avmdeki overgame ferrari ile gelen 3-5 gereksize satar ancak) en kısa zamanda giderler buradan ülkemizde nintendoya hiç ama hiç ihtiyaç yok...
    Fiyat eleştirilir, izlenen politika eleştirilir ama bir şirketin batmasını istemek çok güzel kafaymis gerçekten

Annen, baban, kardeşin veya sen o şirkette çalışan olsan böyle bir yorum yapabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne nefret kusmuşsunuz be. Zamanında çinli'ye benziyor diye uygur dövenler gibisiniz valla. :D Nintendo ürünlerini getirenler kar yapmak istemiş. Fiyatlandırmadan memnun değilsen almazsın da bari hedefi şaşırma. Bunun suçlusu nintendo değil ki.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Switch henüz almadım fakat Switch dışında Nintendo konsollarına sahip biri olarak ilk başta 'aa resmi olarak gelmiş' sonunda dedim fakat fiyatları gördüğüm gibi hüsran oldu. Bu zamana kadar yurt dışından getirtiyorduk ama bazen oyuncu olarak biliyorsunuz hemen gelsin istiyoruz. Böyle olunca internette zaten az sayıda satan kişi ya da takas eden kişi var. Onları kaydedip aramızda oyun paylaşımı yapıyorduk. Koleksiyonda dursun istersek zaten baya bir parayı gözden çıkarıyorduk. Hep 'işte resmi olarak yok ne yapacaksın mecbur' diyorduk ama Türkiye'ye resmi olarak gelmesi hiç bir fark yaratmamış. Benim 'paya bir parayı' gözden çıkarıyorduk dediğim fiyatlardan bile fazla bu fiyatlar. Bir de Türkiye'de oyun sektöründe çalışan firmalar şirket değil bakkal mantığı ile çalışıyor. Ellerinde daha büyük bir sermaye olduğu için almışlar hakkını, getirtmişler. Yurt dışını geçtim şu an Gittigidiyor tarzı sitelerden tanımadığım kişiden almak ile bu sözde 'resmi satıcı'dan almak arasında fark göremiyorum. Ayrıca eminim bir sorun yaşasam yine aynı şekilde uğraşacağım. Bu büyük ihtimalle 'abi böyle bir alet var az hayranı var Türkiye'de az ama biz sömürelim az da olsa takarız bunlara fiyatı' mantığıyla getirilmiş ürünler.

Nintendo oyunları bulmak hep bir sıkıntı ve hala sıkıntı olacağına eminim. Direk firmaya laf atanlar olmuş ama Nintendo için Türkiye haritada bile yoktur. Zaten her zaman kendine has bir kitlesi oldu, Türkiye'de bu sayı oldukça azdır. Zaten yorumlardan da görüyoruz grafiklere bakıyor 'aaa çocuk oyunu' diyor çünkü biliyorsunuz bölüm başına 85 kişiyi vurduğunuz oyunda kan çıkıyorsa 'abi oyun olmuş, hardcore abi' diyen bir kitle var.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Hayir yani bu fiyata ne bekliyor cd media ve nintendo benim ps4um var detroit alamiyoruz 280 liraya bunlar 330 tlye mario ile zeldami satcak yok ya zaten konsol 100 dolar gibi bi maliyeti var burda istiyorlarsa basarili olmak 1200 tl olcak konsol yada 1500 tl oyunda max 180 200 tl yoksa totomu yerler anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAN DEMIRCI -- 28 Temmuz 2018; 6:56:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben cok onceden demistim Turkiyeye gelse dahi fiyatlar dusmez diye, al iste :)) Turk Lirasi degeri dusuk o deger yukselmedikce bu fiyatlar asla degismez, hayirli olsun!
    300 euroluk ps4 slim 1700 tlye satılırken, 280 euroluk switchi 2400 tlye satmaya çalışırsan bunun adı ticaret falan olmaz. Türk parasıyla da ilgisi yok durumun.

Nintendo Türkiye temsili

Nintendo Switch Türkiye'de Resmi Olarak Satışa Sunuldu

• Oyun fiyatları maalesef böyle ve böyle kalmaya devam eder. Nintendo genel olarak oyunlarında indirim yapmaz pek, bu konuda katı bir politikaları var. Fiyatı 60 Euro olan bir oyunun da, bu fiyattan satışa sunulması pek garip değil. Bence asıl sıkıntı konsol fiyatlarında. Dışarıda 300 Euro'ya satılan bir konsolu, burada yeni giriş yaptığın bir pazarda müşteri toplamak adına kampanyalı fiyatlardan 1500-1600 liraya satmaları gerekirdi.

Sonuç olarak bu fiyata alacak kişiler Nintendo fanları, onlar da zaten alacaklarını almışlar, geriye kalan kitlenin de ben pek fazla ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Bu politika ile Nintendo ikinci ve son defa girdiği pazardan tekrar çekilmek zorunda kalır, olan yine bizlere olur. Ondan sonra Nintendo defteri ülkemiz için çoook uzun bir süre açılmamak üzere kapanır, yazık!..
  • OneX ve Pro'dan daha pahalı,üstelik oyunları da daha pahalı.Mantıksız bir fiyatlandırma olmuş.Bu işleri yapan elemanların zerre oyuncu nabzıyla,oyunla ilgisi olmadığı için doğru dürüst fiyatlandırma yapamıyorlar.Bir kaç aya dramatik fiyat düşüşleri görürüz.2,3 kere zam yiyen PS4Prodan bile daha pahalı ve oyunları da daha pahalı olan cihazı Türkiye'de satamazsın.Oyuncu kitlesini kendine çekmek istiyorsan oyun ve konsol fiyatların rekabetçi olacak başka ihtimal yok,olur yolu yok.

Tek yolu var o da ; Reklam ve tanıtımlara abanıp üstüne fiyatı revize edecekler. Hangi akla hizmet bu fiyat bandında konsol sattıklarını merak ediyorum

• Üstad asıl sıkıntı, bunlar yine Nortec kafasında uzaktan kumandalı şirket hüviyetinde faaliyet gösterecekler. Aldıkları kararlar buradan değil, Yunanistan'daki merkezden alınan kararlar olacak. Nintendo'nun ülkemizde faaliyet göstermesini istiyorduk ama bu şartlar altında değil.

• Kimse oyunları şöyle, oyunları böyle demesin lütfen. Son çıkan konsollar içinde en dandik donanım ve 720p ekranı ile 1000 tl bile fazla bu konsol için. Nintendo benim için her zaman overrated bir konsoldur. Yok oyunlar zevkliymiş falan filan , diğer konsol ve pc'de oyun oynayanlar sıkıntıdan ölmüyor herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Sen anlamadığın konularda yorum yapma bakiim, neymiş sıkıntıdan ölüyorlarmış. Nintendo bir tutkudur, oynamadan bilemezsin.
    Hocam pc'de wii u emulatoru denedim. En iyi oyunlarını indirip oynadım, fena değil ama ben abartılacak bir durum görmedim.Benim için overrated bir konsol. 2400 tl'lik 720p tablette durumun çok farklı olacağını düşünmüyorum. Sevenlerine lafımız yok ama benlik bir konsol değil nintendo, hele de bu fiyatlar ile hiç işim olmaz.
  • Konsol tarafında biri bir diğerinin yerini tutmuyor. 2400 fiyatı nintendo koymadı sonuçta maalesef gelen adamlar bizim ülkede ki kazıkçılardan pek farklı görünmüyor. Belki onlarında kendilerince haklı oldukları bazı konular vardır da yani cihazın fiyatı da belli. Orijinal fiyatına olabildiğince yakın birşeyle gelebilselerdi o zaman daha farklı konuşuyor olabilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 28 Temmuz 2018; 18:5:5 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Tabiiki de alakasi var Kardeş Turk lirasinin deger kaybi olmasiyla, sen burada 1600 tl asgari ucretle o fiyati Vermeye kalkiyiorsun, almanya da asgari ucret 1500 euro! Yani 7500 tl gibi para, onlara bu para koymaz ama sana koyar Turk liran asagi olursa asgari ucret bazinda
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.