Şimdi Ara

Nintendo: Switch'in Tanıtım Videosundaki Oyunlar Gerçek Oynanış Videosu Değildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Nintendo yeni konsolu Switch'i tanıtırken tanıtım videosunda The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon, yeni 3D Mario, Mario Kart, Skyrim ve NBA 2K17 gibi oyunları görmüştük.
     
       Özellikle Bethesda'nın Skyrim'i henüz onaylamadığı haberinden sonra ve pek çoğumuzun da tahmin ettiği gibi Switch üzerinde gösterilen oyunların aslında gerçek oynanış videosu olmadığını ve direkt olarak cihazdan kaydedilmediğini öğrenmiştik. Nintendo, Eurogamer'a yaptığı açıklamada bu durumu doğruladı.
     
       Nintendo açıklamasında tanıtım videosunun Nintendo Switch'in nasıl çalıştığını göstermek amaçlı olduğunu, oyuncuların isterse televizyonunda isterse de herhangi bir yerde oyun oynayacağını vurgulama amaçlı olduğunu belirtti.  
     
       Nintendo açıklamasının sonunda mart ayının öncesinde net çıkış tarihi ve oyunlar gibi konulardan bahsedeceklerini ve tanıtım videosundaki görüntülerin gerçek oynanış görüntüsü olduğunu düşünmemeleri gerektiğini de belirtti.
     
       Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve Switch hem taşınabilir bir konsol olacak hem de istenildiği zaman televizyona bağlanıp ev konsolu olacak. 








  • Gercek sanan yoktu ki zaten ff15 ve ona benzer büyük dünyası olan rpg yapıp konsola basıp dursunlar arada bir futbol yarış shooter tamamdir bi tane de yeni nesil kallavi bi Pokemon al sana 100 milyon + satış

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: edd121

    Gercek sanan yoktu ki zaten ff15 ve ona benzer büyük dünyası olan rpg yapıp konsola basıp dursunlar arada bir futbol yarış shooter tamamdir bi tane de yeni nesil kallavi bi Pokemon al sana 100 milyon + satış


    Sayısı azda olsa gerçek sanan kişilerde oldu, hatta bazıları ''Legend of Zelda tablette daha yavaş görünüyor'' filan gibi yorumlarda bulunmuşlardı. Sonuçta hepsi konsolun ana temasında nasıl oyun oynandığını gösteren hologramlardı. RPG olarak Dragon Quest XI gibi bir efsanenin Switch'e geliştirildiğini biliyoruz, diğer 50'den fazla 3. parti firmadan da birbirinden kalilteli oyunlar görebileceğiz. Pokemon yapımcısı aylar önce Switch için oyun geliştirdiğini zaten duyurmuştu ki tek başına konsol sırtlayacak popülerliğe sahip bir seri. Konsolun çıkışına tablette 2 kişi oynayabileceğimiz güzel bir Fifa oyunu da hazırlayacaklarını düşünüyorum.




  • Dereyi görmeden paçaları sıvamayın.Wii u içinde aynı firmalar destek açıklamasında bulundu.Sonra ne oldu?Konsol satmadı.Satmayan konsola Ubisoft geliştirdiği oyunu çıkartmadı.Biraz daha satsın diyordu konsol.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eğer erkekseniz videonun altına köşesine gerçek oynanış görüntüleri olmadığını yazardınız. nintendo hype ve ilgi çekmek amaçlı bunu yaptı. başarılı da oldular açıkçası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ohh içim rahatladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.