< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MatthewKane79 -- 9 Aralık 2020; 14:40:25 > |
Açtığınız ilanlara bağlı atılan özel mesajları cevaplarsanız herkes için daha iyi olur. Bizi boşuna bekletiyorsunuz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 17 Kasım 2020; 16:56:56 > |
Bu forumda her mesajın okunup akılda tutulması gerekir gibi bir kural yok yanlış hatırlamıyorsam. Bu nedenle bu durumu ilan metninizde ayrıca yazarsanız daha sağlıklı olur. |
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SATILIK ÇİFT HAK Dragon's Dogma Dark Arisen Phantom Doctrine Quest Hunter Steamworld Heist Death Squered Torchlight 2 Amerika hesabıdır. Online oynamayı sağlayan aile grubuna dahildir. Şubat 2021'e kadar online oynanabilir. Ayrıca hesapta kullanılabilir 298 gold (2.98 $) vardır Hesap tarafımdan açıldı, tüm bilgileri ile devredilecektir Fiyat: 200 TL |
SATILIK Animal Crossing: New Horizons 300 TL Hikaye kısmını bitirdiğim ve artık oynamadığım için Animal Crossing: New Horizons oyunu olan hesabımı satıyorum.Bütün bilgiler verilecektir.Ayrıca içinde yaklaşık 25 liralık eshop gold bulunmaktadır.Sahibinden linkini de bırakıyorum fotoğraflara bakmak isteyenler için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspianavima -- 23 Kasım 2020; 23:54:53 > |
fiyatı 350 tlye düşürdüm |
Alınık Hades P1 arıyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosoy -- 20 Kasım 2020; 15:48:37 > |