Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.362
Cevap
454
Favori
1.647.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostlar oncelikle birkac haftadir Switch hakkinda aldigim haberleri burada paylasmak istedim.hepsi birbirinden guzel haberler.oncelikle Switch'te cok buyuk olasilikla 4K destegi olucak ama sadece App'lerde mi olucak yoksa oyunlarda destekliyecek mi belli degil.diger guzel haber konsol Dock'suzda TV'ye baglanabilecek HDMI kabloyla ama tabi Native 1080p olmayacak goruntu.Upscale 1080p olabilirmis.hatta sarji daha uzun dayanakmis TV'ye bagliyken.cunku kapanacak Switch'in ekrani TV modunda.yani konsolu sarja takip TV'ye baglayip elinimize Pro Controller alip her yerde Home Console keyfi yapabilecegiz Dock'suz.en son ve en inanilmaz haber ise Switch'in Virtual Reality destegi.evet birkac yil once Nintendo'nun VR ile ugrastiyla ilgili ciddi haberler cikmisti.bunlar Switch'in VR eklentisinin haberi olabilirmis ve asiri ucuz olacakmis diger VR konsollarina gore.bu eklentiyi Switch'e takarak her yerde VR Gaming keyfini yasabilecegiz.Joy-Con'larda Controller'imiz olur tabi.100$ gibi bir fiyati olma ihtimali cok yuksek eklentinin.yani Switch+VR bile sadece PlayStation VR'dan cok daha ucuza geliyor.VR olayi kesinlikle Ocak'taki tanitimda olmayacak.sonra kizmayin banada.konsolun orta yaslaeinda gelicek VR buyuk olasilikla.bide konsolun fiyati cok buyuk olasikla 350-400$ olucak yani daha asagisini beklemeyin zaten konsol Wii U'dan en az 3 kat guclu CPU ve GPU olarak.ayni fiyata satilacak hali yok.isteyen o paraya 5 kiloluk PS4 Pro alir tabi.bizi ilgilendirmez.zaten sadece ekran 75-100$ arasinda.kisaca tarihin en iyi konsolu degilde en cok satan konsolu geliyor.ozellikler tam suanki kitlenin istedigi gibi.bu konsol cok saticak simdiden soyluyorum.umarim hepsi dogru bilgilerdir.umarim artik Nintendo nasil bir guce sahip oldugunu bir kez daha gosterir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScottishJR

    dostlar oncelikle birkac haftadir Switch hakkinda aldigim haberleri burada paylasmak istedim.hepsi birbirinden guzel haberler.oncelikle Switch'te cok buyuk olasilikla 4K destegi olucak ama sadece App'lerde mi olucak yoksa oyunlarda destekliyecek mi belli degil.diger guzel haber konsol Dock'suzda TV'ye baglanabilecek HDMI kabloyla ama tabi Native 1080p olmayacak goruntu.Upscale 1080p olabilirmis.hatta sarji daha uzun dayanakmis TV'ye bagliyken.cunku kapanacak Switch'in ekrani TV modunda.yani konsolu sarja takip TV'ye baglayip elinimize Pro Controller alip her yerde Home Console keyfi yapabilecegiz Dock'suz.en son ve en inanilmaz haber ise Switch'in Virtual Reality destegi.evet birkac yil once Nintendo'nun VR ile ugrastiyla ilgili ciddi haberler cikmisti.bunlar Switch'in VR eklentisinin haberi olabilirmis ve asiri ucuz olacakmis diger VR konsollarina gore.bu eklentiyi Switch'e takarak her yerde VR Gaming keyfini yasabilecegiz.Joy-Con'larda Controller'imiz olur tabi.100$ gibi bir fiyati olma ihtimali cok yuksek eklentinin.yani Switch+VR bile sadece PlayStation VR'dan cok daha ucuza geliyor.VR olayi kesinlikle Ocak'taki tanitimda olmayacak.sonra kizmayin banada.konsolun orta yaslaeinda gelicek VR buyuk olasilikla.bide konsolun fiyati cok buyuk olasikla 350-400$ olucak yani daha asagisini beklemeyin zaten konsol Wii U'dan en az 3 kat guclu CPU ve GPU olarak.ayni fiyata satilacak hali yok.isteyen o paraya 5 kiloluk PS4 Pro alir tabi.bizi ilgilendirmez.zaten sadece ekran 75-100$ arasinda.kisaca tarihin en iyi konsolu degilde en cok satan konsolu geliyor.ozellikler tam suanki kitlenin istedigi gibi.bu konsol cok saticak simdiden soyluyorum.umarim hepsi dogru bilgilerdir.umarim artik Nintendo nasil bir guce sahip oldugunu bir kez daha gosterir.

    Hocam nereden aldınız bu bilgileri? Ve herkes fiyata 250-300$ diyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de beklentilerimi yazayım, sunumdan sonra döner bakarız. Tabi bunlar sadece tahmin.



    - standart donanım olarak Switch' in , yani + kontrolcü ve oyun olmadan fiyatının 250-300 € (euro) olacağını tahmin ediyorum.



    - Güç olarak bence XboxOne ve ps4 ile aynı olmayacak. Onlara yakın ama daha alt seviye olacak.



    -4k oyunlara ihtimal vermiyorum. Belki numunelik aha da yaptık diye bir, iki tane tırt oyun çıkabilir. Videolarda 4k olabilir.



    - El konsolu modunda oyunların genel olarak 720p 30 fps, ev konsolu modunda 720 p 60fps ya da 1080p 30 fps tahmin ediyorum. Dock un overclock gibi bir islevi olacak bence, ek donanim degil de mevcut donanımı daha hızlı calıstırmak gibi.



    - Third party olarak ps4 ve xbox one oyunlarının tamaminin gelecegini sanmiyorum. Donanım bence buna yeterli olmayacak. 3-5 modern oyunlardan gelir, ağırlikli olarak Skyrim gibi bir önceki jenerasyonun remakeleri, remasteredları gelir.



    - VR patenti alınmış zaten o kesin gelecek ama ne zaman ? Bilemem.




  • Bu arada daha yeni okudum geliştirme ekibi genç çalışanlardan seçilmiş. O yüzden taş kafalı bir Nintendo'nun yaptığı konsol değil bu. Eski kafayla Nintendo Maxwell kullanırdı. Ama bu genç ekip onu da düşünmüştür. Hem online falan da düşünmüşlerdir. Bomba olacak bomba!
  • Ben de beklentilerimi yazayım:

    -250-300 dolar arası bekliyorum.

    -XB1 grafiklerinde ve handheld modunda 720P 60FPS, ev konsolu modunda upscale 1080P 60 FPS bekliyorum.

    -VR olmasa da olur.

    -3. parti oyunlar

    -Pil süresinin 3-5 saat arası olması

    -Çok olmasa da indie geliştiricilere yol açarak F2P oyunlar olması

    Bu kadar benim beklentilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 17 Aralık 2016; 10:29:37 >
  • Beklentim:

    -Pascal

    -Pascal

    -Pascal
  • Benim beklentilerim;
    -Deluxe paketinin en fazla 250 pound/ 300 euro olması
    -Bir aksesuar üreticisinin içinde batarya da bulunan Switch ölçülerinde bir çanta üretmesi
    -Çıkış oyunlarının kalabalık olması
    -Grafik istemeyen oyunların 4K çıkması
    -Online altyapının iyi olması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 17 Aralık 2016; 12:58:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewferofking


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn


    quote:

    Orijinalden alıntı: ewferofking

    Ben gerçekten bu Maxwell haberinin işkembeden olduğu kanısına vardım. Reddit hiç konuşmuyor konuyu ve Maxwell mimarili bir mobil GPU, Seasons of Heaven gibi bir oyunu değil 720P altı 144P'de bile zor kaldırır. Hele hele stream butonu falan da olacaksa imkansız Maxwell olması yani bir anlamda yalan haber

    Ben sistemi yeni zelda oyununu 1080p sabit 60fps'de açmasına göre yargılarım bir dakikalık o görüntüler üzerinden konuşursak texture yani kaplama filtresi vs. zayıftı bu özellikle 3'üncü parti oyunlar da exc değilse özellikle de etrafın çamur gibi görünmesine neden olacaktır, eğer bunları yapamıyorsa ve de oyun hala 30 fps ise geçmiş olsun, o sistemden pek birşey beklemeyin görsel mana da, mesela normal ps4 yeni zeldayı 60fps açar şu gösterilen haliyle. Seasons of Heaven gibi oyunları ilk öyle gösterirler ama sistem yetersizse zaten iyi bir downgrade yiyecektir Xenoblade Chronicles X ve Zeldanın wii u'da yediği gibi. Umarım yanıltır bizi, iyice ucuza kaçmaz nintendo.

    Hocam 60 FPS çalışır bence ama 30 FPS'e kitlerler. Neden derseniz şuana kadar tüm Zelda oyunları 30 FPStir öyle de olacaktır.

    Ama Link sağlak olmuş onu ne yapacaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende beklentilerimi yazmak istiyorum:

    - standart paket Switch'in fiyatının 250€,Switch yanında pro controller ve bir oyunlu paketinin de 300€ olmasını

    - Güç olarak XboxOne ve ps4 ilk versiyonları ile aynı olabilir

    - 4k oyunlara bende ihtimal vermiyorum,belki bir iki video uygulaması olabilir 4k izlemek için

    - El konsolu olarak kullanırken 720p 30 fps,dock'a takıldığında da 1080p 30fps olacağını(belki kendi özel oyunlarında 60fps olur ama 3.parti oyunlarda sanmıyorum)

    - 3.parti oyunlarının miktarının konsolun satış grafiğiyle doğru orantılı olacağını,fakat bu kadar heyecanlı firma varken başlarda en azından 3.parti oyun sayısının yeterli olacağını

    - VR gelirse,joyconn ların ele sığan boyutunu da hesaba katarsak,baya eğlenceli şeyler olabilir

    - batarya ömrünün 3-5 saat arasında olacağını

    - ve Nvidia'nın pazar payından olan endişesinden dolayı kesinlikle Maxwell ile değil çok daha güçlü bir işlemci ile geleceğini düşünüyorum...




  • 3. Parti oyun çıkaracaklarını zannetmiyorum. Belki başlarda 4-5 tane. Spotcularda 3 bin liraya satar bu konsolu.
  • Dark Souls Trilogy çıkışa yetişse de konsolla beraber alsam. En cok beklediğim şey bu şu an. DS3 un Switch'te çalıştığını söylemişti geliştiriciler. Mart' a kadar yetişir mi ki acaba port.
  • Nintendo bu sefer pazarlama işini iyi başardı. Ancak beklentiler bence biraz fazla yükseldi.
    Umarım bu beklentinin altından kalkabilirler.Konsolun güç olarak Xb1-Ps4 arasında bir yerlerde olması
    3. parti firmaların desteği konusunda en az satış adedi kadar önemli olacaktır. Eğer konsol donanım olarak
    zayıf gelirse ilk başta 3. parti desteği olsa bile zamanla bu destek azalacaktır. Keza aynı şekilde düşük
    donanımla nasıl bir vr deneyimi yaşatacakları da ayrı muamma. 4K işi ise bence Nintendo'ya ters:)

    Her şey 13 ocakta ortaya çıkacak. Ortaya konulan donanım ve vadedilenler için bakalım istenilen ücret ne olacak.
    350-400$ olursa konsolun işi rakipleri karşısında kolay olmaz.Bence donanımına göre 200-250$ bandını geçmemeli.
    Birde keşke Zelda'da konsol ile aynı anda çıkış yapsaymış. Satışlara başlangıçta kesinlikle büyük katkısı olurdu.

    Bu konsol için bende heyecanlanıyorum ama hayal kırıklığına uğramamak adını beklentiyi çok yükseltmemekte
    fayda var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 18 Aralık 2016; 11:53:28 >




  • Spotçuların canı cehenneme ahbap
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Benimde en merakla beklediğim 3.parti oyunu şu anda ds3, umarım yetişir de konsolla birlikte alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Spotçuların canı cehenneme ahbap

    Forever Amazon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 720p'de neyin VR'ı olacakmış ki zaten çamur gibi olur.
  • Minicik cihaza XBOX One gücü sığdırmışlar :O

    https://forum.donanimhaber.com/m_122652941//tm.htm#122653212
  • Artık Ocak gelse de herşey netleşse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El konsolu el konsolu diyerek alttan almalar, Nintendo oyunlarını küçümseyici laflar, yeri gelince Nintendo'yu topyekün küçümseyici laflar. Bu zihniyet hiçbir zaman değişmeyecek. Her neyse.

    Nintendo'nun kendi oyunlarıyla kervanı döndüremediğini Wii U ile herkes gördü zaten ona değinmiyorum. Şimdi buraya gelip "Nintendo'nun zaten donanıma ihtiyacı yokmuş, Nintendo sadece oyun deneyimi yaşatmak istiyormuş(Sanki sadece Nintendo oyun çıkaracakmış gibi lafa bak), çoluk çocuk oynayacakmış" falan demek altı boş ve komik laflardan başka bir şey değil. Her oyun geliştiricisinin Nintendo dahil donanım gücüne ihtiyacı vardır. Yoksa Nintendo'da gidip eski oyunlarına HD versiyon çıkartmazdı.

    Switch'i diğer konsolların yanına alınabilecek çerez bir el konsolu gözüyle bakanlar var. Yazık. Yani haksız da sayılmazlar çünkü Nintendo mobil donanımları kullanmada erkenci davranmanın cezasını böyle çekecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    El konsolu el konsolu diyerek alttan almalar, Nintendo oyunlarını küçümseyici laflar, yeri gelince Nintendo'yu topyekün küçümseyici laflar. Bu zihniyet hiçbir zaman değişmeyecek. Her neyse.

    Nintendo'nun kendi oyunlarıyla kervanı döndüremediğini Wii U ile herkes gördü zaten ona değinmiyorum. Şimdi buraya gelip "Nintendo'nun zaten donanıma ihtiyacı yokmuş, Nintendo sadece oyun deneyimi yaşatmak istiyormuş(Sanki sadece Nintendo oyun çıkaracakmış gibi lafa bak), çoluk çocuk oynayacakmış" falan demek altı boş ve komik laflardan başka bir şey değil. Her oyun geliştiricisinin Nintendo dahil donanım gücüne ihtiyacı vardır. Yoksa Nintendo'da gidip eski oyunlarına HD versiyon çıkartmazdı.

    Switch'i diğer konsolların yanına alınabilecek çerez bir el konsolu gözüyle bakanlar var. Yazık. Yani haksız da sayılmazlar çünkü Nintendo mobil donanımları kullanmada erkenci davranmanın cezasını böyle çekecek.

    Hocam ben de açıkçası yanda durması için alacağım konsolu, spor oyunları ve excler dışında hiç oynamayacağım yani, onun dışındakileri zaten PC'de oynarım. Bu arada Maxwell mi Pascal mı daha belli değil erkenci değildir belki de Nintendo, sakin olalım.




  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.