Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.373
Cevap
455
Favori
1.648.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007


    quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu


    quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007

    Eğer oyunlar kartuşlardan oynanıp konsoldaki hafıza sadece kayıt ve diğer şeyler için olacak olursa yeter ama diğer türlü sıkıntı...

    Dediğin gibi hafıza, kayıt, virtual console, diğer uygulamalar için 32 gb ayrılmış bir alandır. Yani kartuş satış lobisi iyi çalışmış

    Belki de ondan Gamestop Ceo suna oynatmışlardır

    Oyun kartuşları kaç GB olacak acaba o da soru işareti. Bari onda kısıtlama olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu


    quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007


    quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu


    quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007

    Eğer oyunlar kartuşlardan oynanıp konsoldaki hafıza sadece kayıt ve diğer şeyler için olacak olursa yeter ama diğer türlü sıkıntı...

    Dediğin gibi hafıza, kayıt, virtual console, diğer uygulamalar için 32 gb ayrılmış bir alandır. Yani kartuş satış lobisi iyi çalışmış

    Belki de ondan Gamestop Ceo suna oynatmışlardır

    Oyun kartuşları kaç GB olacak acaba o da soru işareti. Bari onda kısıtlama olmaz.

    Eğer bu konuda herhangi bir sızıntı olmazsa bunu anca Ocak ta öğrenebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 32 GB Basic Set'te olur, Deluxe'te ise 64 GB olur bence. Micro SD destekler büyük ihtimalle, onun için de 64-128 GB bir şey alır 2 Nintendo exc. 2 de 3. parti oyun sıkıştırırız, pek sorun olmaz. Hem tek dert edilecek konu depolama değil, pil meselesi de var. Onun için de powerbank lazım. 64 GB microSD card+10000 mAH powerbank: 35 dolar ediyor. Böyle olursa Deluxe Set ile birlikte 335 dolara yakın ediyor konsol. Toplamda ise 1400 TL ediyor. Biraz masraf çıkaracak gibi.
  • Nintendo Switch bölümü neden Wii forumunun içinde bir bilgisi olan var mı? Nintendo Wii forumunun içinde değil de ayrı bir forum olması gerekmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Room by a Window

    Nintendo Switch bölümü neden Wii forumunun içinde bir bilgisi olan var mı? Nintendo Wii forumunun içinde değil de ayrı bir forum olması gerekmez mi?

    Ben de bugün onu düşünüyordum bu konu hakkında yöneticilerle görüşmek lazım.
  • okuduğum bir kaç yeni duyumu yazayım

    - İngiltere de bir satıcı 199 Pound'dan ön sipariş açmış ve eğer fiyat değişirse düşük olan fiyattan vermeyi garanti etmiş.
    - Zelda BotW Australia Mature olduğunu gösteren M harfini almış,değerlendirmeye girmiş olması oyunun bitmiş olduğunu gösteriyor olabilirmiş.
    - Xenoblade X Monolith tarafından port edilmeyecekmiş.Onun yerine Switch için baştan yeniden tasarlanacakmış,bundan dolayı da en erken çıkış tarihi 2018 olabilirmiş.
    - Mario Rabbids RPG içinde tavşanlar olan Mario/Rayman karışımı bir oyun olabilirmiş.
    - Pikuroito Nintendo'nun üzerinde çalıştığı yeni IP'nin adı olabilirmiş.
    - Nintendo'nun Ağustos 2015'te aldığı bir patent Switch'e takılabilecek harici bir hard disk tasarımı olabilirmiş.
  • Evde hala keyifle Nintendo wii kullanan birisi olarak alete resmen bayıldım feci yaratıcı olmuş
  • Ben aynı gün içinde yeni 3D bir mario oyunu ile piyasaya çıkacak olmasını güzel bir hamle olarak görüyorum. Oyunu geliştirecek uzun zamanları da vardı. Hem konsolun görsel olarak neler yapabildiğine güzel bir örnek olacaktır hele birde bundle falan yaparlarsa muhteşem olur. Nvidianın hem ev hem el konsolu olan bu sistemde iyi bir iş çıkarmış olmasını umuyorum.
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Başlığın ismini "Nintendo Wii" değil de sadece "Nintendo yapsalar sorun olmaz. Benim de dikkatimi çekmişti. Aynı şekilde 3DS için de başlık açmamışlar hala DS altında.
  • Sizce Switch'in çıkacağını duyan Sony yeni bir el konsolu çıkarır mı yoksa el konsolundan tamamen elini eteğini çeker mi? Zaten 3DS ile satış olarak arasında dağlar kadar fark vardı. Daha önceden Playstation Mobile gibi bir şey çıkarmışlardı, o da tutmamıştı. Remote Play'i de Sony destekli telefonlarda devam ettiriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Mario oyunlarının grafikleri düşük değildir ki bu fikre nasıl kapıldınız ? Mario oyunları 3D World falan AAA oyunlardır. Makinanın 60 fps'de verebileceğinin en iyisini yapmaya çalışırlar hatta oyunların tüm tasarımını sisteme göre geliştirirler, üzerinde küçük olmayan ekipler çalışır. Grafiklerden çok daha fazla yoğunlaştıkları kısım oynanış ve eğlencedir, oyunları genel mana da 60fps yapmaya özen gösterirler. AAA oyun denince aklınıza gerçek gibi görünen tiplemeler, filtreler gelmesin. insanlar bu konu da hatalı bir izlenime sahip.

    Düşük grafikli ,Mario tarzı arasına virgül koymayı unutmuşum demek istediğim alta belirtiğim gibi psp çıkan örneklere bakabilirsiniz o tarz oyunlarda sıkıntım yok böyle güzel alet sadece Mario tarzı oyunlarla çıkmasın istiyorum veya pokemon inşallah dediğimi anlamışsınızdır psp den sonra cidden ihtiyacım var...Nintende genelde pastel grafiklerde veya çizgi film tadına çalışıyor.




  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden donanımın çok yüksek olması iyi bir şey değil. Donanım ne kadar arttıkça oyunlarda ki kalite o oranda düşüyor. Bakıyorsun Pokemon'a nispeten düşük donanımlı konsollarda çıkmasına rağmen her yeni oyunda bir diğerinin üstüne kata kata gitmişler. Limitleri zorlayınca ortaya daha güzel oyunlar çıkıyor. Bu yüzden Switch'e çıkacak Pokemon oyunu 3DS'teki kadar başarılı olmayacaktır mesela. Aynı şekilde grafikler hikayeye çok baskın gelince de dıkşın dıkşın oluyor.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Aman yapmasınlar zaten bir oyunu 2 yılda çıkarıyorlar birde farklı sürümleri cartı curtu çıkarsa iyice oyunsuz kalırız. Zaten VR ayağına stüdyoları meşgul etmeye başladılar. Nintendo bu durumun farkına vardığından bir nevi dili yandığından diyelim her oyunu tek konsola getiricek. Bu aslında baya iyi bir durum tek konsola yoğunlaşıklarından daha çok exc oyun göreceğiz. zaten artık sony konsolu alacağım zaman bir 4 yıl geçmeden yanından geçmeyeceğim. Birkaç oyun dışında büyük hayal kırıklığı oldu üstüne yeni konsol duyurdular ki duyurmadan önce konsola oyunların daha iyi grafik vs. patchleri için bir daha ertelediler gelecke oyunları, duyurmaya duyuruyorlar ama onu piyasaya çıkarmaya gelince erteleye erteleye nesli bitiriyorlar ayrıca eskisinden daha fazla hardcore adı altında yolunan ergen kısma yöneldiklerinden platform vs oyunların esamesi okunmaz oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Kasım 2016; 0:54:11 >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    The Last Guardian duyurdular mesela oyunun çıkış tarihi sakızdan daha fazla uzamıştır. Gran Turismo ve diğerleri içinde aynısı geçerli. Kısaca böyle geldi böyle gidecek. VR ile de çok sükse yaratamayacaklardır. Microsoft'ta Xbox'ta saçma hamleler yapıyor. Nintendo bu boşluğu iyi değerlendirebilirse çok başarılı olacak.
  • kesin bir bilgi degil ama ben kesinlikle launch oyunu olmasini bekledegim oyunu simdiden haber vereyim sizlere.bildiginiz gibi Switch'in 3rd party destekcilerin bazilari aciklanmis ve benim en cok dikkatimi ceken Frozenbyte'a listedeki yerini almisti.Wii U'da oldugu gibi Trine serisinin 3. oyununun kesinlikle launch oyunu olcagini dusunuyorum.eger bilmeyeniz varsa gercekten cok basarili bir seridir Trine.Wii U'nun launch oyunu Trine 2 olmustu ve ben buradan duymustum oyunu.Wii U'da oynadigim ilk oyunlardandi.sonradan ilk oyunun remaster'i olan Trine Enchanted Edition geldi ve onuda ilk gunu oynamaya baslamistim.zaten o zamana kadar Trine 2'yi ogrendikten sonra ilkini PS3'te bitirmistim.tabi Wii U'daki cok farkliydi.neyse Trine 3 benim arastirmalarima gore kesinlille launch oyunu Switch'in simdiden haber vereyim dedim.umarim Nintendo, bir haksizlik yapmazda hakkimiz olan tum Wii U kullanicilarinin bekledigi Trine 3'yi Wii U'yada getirir.



    bu guzel serinin tum oyunlarinin trailer;



    Trine;https://www.youtube.com/watch?v=OvX2wwHIT6o



    Trine 2;https://www.youtube.com/watch?v=mU4iahUtTgs



    ve Trine 3;https://www.youtube.com/watch?v=0tS05xEHKbQ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Özellikle Gran Turismo tam da dediğiniz gibi hiçbir bahanesi olamaz yıllarca hiç birşey yapmamış bir stüdyo var karşımızda. Üstüne üstlük gösterdikleri görüntüler, oynanış kimseyi tatmin etmedi. Bir bakın sony ps4'ü çıkardığından beri her yıl 2 exc. civarı oyun çıkarırken ilk defa 4 ya da daha fazla büyük exc oyunu aralık ayından itibaren arka arkaya 2-3 ay içerisinde getiriyor aklıma gelenler The Last Guardian, Yakuza 6, Gravity Rush 2, Horizon tek nedeni de sırf yeni buçuklu konsolu çıkardığı için konsolu desteklemek ve belki biraz da nintendo swtich hypeını düşürmek. Yani açık seçik aynı konsolun daha güçlüsü ps4pro için oyunlar bu zamana kadar ertelenmişler. Biz oyun istiyoruz adamlar satış politikası yapıyor, kaldı ki en çok satmış konsoldan bahsediyoruz hem de herşeye rağmen bir yığın oyun oynayıp neslin sonuna da gelmemişiz Wii u gibi, bu nasıl iştir. Konsolu bir şevkle aldık ama yatıyor genelde. Birde öyle fanlar var ki bütün yıl bu aya kadar bir tek UC4 çıkardı sony diyorsun exc, tek oyunla yılı kapattılar diye söyleyince adam diyor ki UC4 çıktı işte daha ne istiyorsunuz. Yahu böyle düşünen adama sen kazığın alasını atarsın zaten, sony de durmuyor zaten bol bol bu oyuncuları kullanıyor. Bilseydik bari ps4pro ile başlardık nesile. Valla biraz kızgınım anlamışsınızdır. :) ama nedeni para değil devamlı sıkılan palavralar. 2000 yılında dreamcast kullandım ps2 yerine hatta oyun desteği kesildi bir süre sonra buna rağmen ps4'te olduğundan kat ve kat daha fazla eğlendim o konsol da. Hele o Shenmue gibi bir oyun görülmüş şey değildi o zaman kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Kasım 2016; 2:39:40 >




  • Fiyatı aşağı yukarı böyle olacak sanırım

    http://www.gameseek.co.uk/pd/Vidww4tgNSwitch/Nintendo-Switch-Console

    Amazon.de ön siparişe açsa, anında alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Fiyatı aşağı yukarı böyle olacak sanırım

    http://www.gameseek.co.uk/pd/Vidww4tgNSwitch/Nintendo-Switch-Console

    Amazon.de ön siparişe açsa, anında alırım.

    Fiyatını bende bu aralarda bekliyorum, ki böyle çıkarsa bende ön siparişi Amazon.de açtığı gibi yapcam hemen




  • Bu nedir ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Kasım 2016; 2:20:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Sizce Switch'in çıkacağını duyan Sony yeni bir el konsolu çıkarır mı yoksa el konsolundan tamamen elini eteğini çeker mi? Zaten 3DS ile satış olarak arasında dağlar kadar fark vardı. Daha önceden Playstation Mobile gibi bir şey çıkarmışlardı, o da tutmamıştı. Remote Play'i de Sony destekli telefonlarda devam ettiriyorlar.

    Eğer switch tutarsa Sony hemen olmasa da playstation 5 ile birlikte yeni bir el konsolu tanıtabilir bence.Aslında rekabet iyidir çıkarsın dicem ama Nintendo'nun mobil oyunlara kaymasından korktuğumdan diyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.