Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: road35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
49.287
Cevap
481
Favori
1.705.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi al dediğimde 367,27 TL vergi hesaplıyor. bu normal mi? 30 euro değil miydi sınır...

• quote:

Orijinalden alıntı: wollfy31

şimdi al dediğimde 367,27 TL vergi hesaplıyor. bu normal mi? 30 euro değil miydi sınır...

Toplamında 900tl gibi bir fiyata geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakuza Switch'e çıkmış hiç haberim olmadı. Android emulatör çalıştırır mı acaba?

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

30 euro üstünü sipariş edemiyorsun 30 euro altında gümrük yok demek değil

• sadays S kullanıcısına yanıt
    30 Euro olayını şahsi alım veya ticari alım olarak değerlendirmek için varmış sanırım. Benim düşüncem 30 Euro altına fahiş vergiler olmayacağı yönündeydi. 520 liraya çanta alıp +360 lira vergi vermek çok etkisi yaptı. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin.

Çanta linkini veren arkadaşa bir daha teşekkür ediyorum. Çok beğendim ve işime yarayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wollfy31

30 Euro olayını şahsi alım veya ticari alım olarak değerlendirmek için varmış sanırım. Benim düşüncem 30 Euro altına fahiş vergiler olmayacağı yönündeydi. 520 liraya çanta alıp +360 lira vergi vermek çok etkisi yaptı. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin.

Çanta linkini veren arkadaşa bir daha teşekkür ediyorum. Çok beğendim ve işime yarayacak.
    Şöyle düşün 30 euro 31 olsaydı 60 euro olacaktı maliyetin hatta daha fazla günrükçü ne isterse onun hepsi vergi olamaz kargo filan da vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Kasım 2024; 20:59:59 >
  • Şu an Sony Pro cihazında eski oyunları enhanced olarak getiriyor. Benzerini Nintendo da yapmalı para almadan. Zelda gibi oyunlar 60 fps daha yüksek çözünürlük gelmeli.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

😁😁 Nintendo'nun böyle bir şeyi para almadan yapacağını hiç zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çözünürlük belki de 60 fps default olarak gelir diye düşünüyorum. Nintendo pek kasmaz enhanced edition filan

• Switch 2 30 fps gelsin yine satacaktır Nintendo nintendodur.

ps1 imi satıp game boy advance 32 bit almıştım hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 11 Kasım 2024; 13:0:48 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Dijital oyunları arjantin storeden alırsak daha uyguna mi geliyor acaba ? Bilgisi olan var ise yazabilir mi acaba ? İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

Tabii ama artık 60 zamanı geldi bence. Botw, Totk bunlara güzel bir update gelmeli. DLSS ile geleceği de bariz o yüzden 60 bekliyorum. Mod yoluna da girebilirler aslında. Kalite - performans gibi. Bunlar hep artı katar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Kasım 2024; 13:38:44 >

Tabi ki hocam gelirse güzel olur kesinlikle ama gelmese de müdavimleri yine alacaktır

Ben her türlü alacağım kısmet olursa ama eleştirimizi yaparız yine de. Ps, Xbox gibi olması gerekmiyor ama bir atılım yapması lazım artık.

Bende kesin alırım benim kriterim grafik değil kriterim grafik olsa ps5 çekerim bana nintendo keyif veriyor

ps5 oynarken dnüp bakmayan eşim switchte wonder oynarken görüp elinden bırakmıyor her şey grafik olsa aaa süper görüntü bende oynayayım derler ama öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 11 Kasım 2024; 13:47:19 >
    Grafik için değil de teknik performans için diyorum ben. Çözünürlük + stabilite. Artık cihaz dandik bir telefon gücünde olduğu için son günlerini yaşıyor. 1080p + 60 fps standart olsa yeterli. Yoksa 4K falan gerek yok zaten. Native 1080p 60 fps Zelda oynatsınlar. Grafiği aynı olsa da olur. Ben aktif Nintendo oyuncusuyum hocam zaten dünyasını ve deneyimini anlatmana gerek yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Kasım 2024; 13:48:59 >
  • Aynen yeterli olur çokta güzel olur

• Kasım indirimlerinde sıfır nintendo switch oled almak istiyorum. Uygun fiyatlı ya da indirimli bir yer bulamadım. Gözünüze çarpan güzel fırsat var mıdır? İthalatçı garantili satın alım konusunda fikri olan ya da yönlendirebilecek biri varsa sevinirim.

İyi forumlar

• Switch 2 yi bekliyorum ps5 ile takas edeceğim 😁😂

• Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey danışmak istiyorum. Switch Oled kullanıcısıyım ama bir de bu yeni çıkan konsollardan almak istiyorum. İhtiyaçtan ziyada tamamen heves odaklı. Msi Claw tasarımı çok hoşuma gidiyor, fiyatı da 21'e kadar düşmüş durumda. Sizce alınır mı? Bi fikri olan varsa çok sevinirim. Çok fazla yorum bulamadım o nedenle buraya yazdım.

• 
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.