Pokemon serisi, monster hunter,pikmin,yokai, mario serileri hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deneyen var mı bu cloud oyun oynama sistemini |
Switch'e BOTW 2 gelecek mi yoksa yeni jenerasyon nintendo konsola mı çıkar o oyun? Net bi bilgi var mı? |
Gelicektir elbette oyun yarida kaldi |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Disket Kutusunda Talha baya verimsiz olduğunu söylüyordu sistemin. |
Muhtemelen önümüzde ki yıl Pro konsol gelecek gibi yani o geldikten sonra kafadan 3 yıl daha rahat gidecek Switch nesli. Yeni jenerasyon 2023'ten önce kolay kolay gelmez görüntüsünde şu an. Bizzat Nintendo bu neslin uzun olacağını ima etti. Evet normalde BOTW 2'yi gelecek nesilde görürdük ama Pro gelecekse konsolun çıkış ya da noel dönemi oyunlarından biri olması çok olası artı uzun zamandır sessiz takılan Bayonetta 3. Hatta gelecek yıl birçok başka yeni oyun duyurusu görmemiz kuvvetli. Mario Kart 9 duyurusu bile şaşırtmaz böyle bir durumda... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Kasım 2020; 2:10:22 > |
aslinda lite cikali cok olmadi, bilmiyorum altan. proda ne olucak bizi cezbedicek? |
Cezbedecek... Tırtıksız temiz görüntü, stabil fps, adam akıllı tv'de 1080p çözünürlük el modun da her oyun gerçek 720p, daha kısa yüklemeler, daha iyi gölgeler ve bazı oyunlara gerçek gölgeler. Geliştirilmiş Joy-conlar. :D Bunlar kulağıma çok hoş geliyor. ;) |
Tirtiksiz derken jocam anlamadim ben onu? Digerleri guzel haberler elbette. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet bende katılıyorum Nintendo Türkiye'yi hiç bir zaman önemsemedi bunda biraz zamanında yani 90'lı yıllarda ülkemizde nintendo entertainment system klonlarının bilişimle ilgili hiçbir kanun maddesi dahi olmaması nedeniyle neredeyse her evde korsan olarak oynanmasınında payı büyük. Bunun üstüne gameboy, 3DS ve Wii korsancılığıda eklendi maalesef. Dikkat ettiyseniz Nintendo hiçbir zaman Türkçe dil desteği vermiyor, hatta e-shop'da bile Türkiye'yi yok sayıyor. ios ve android platformlarda dahil olmak üzere amatör yazılımcıların ve küçücük firmaların bile verdiği Türkçe dil desteğini çok gördü bizlere. Fiyat politikasında ülke şartlarını ele almamasına şaşırmıyorum çünkü Nintendo'nun gözünde Türkiye diye bir ülke yok maalesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 17 Kasım 2020; 12:55:53 > |
Korsan olayi yanlis bence dunyanin her yerinde var hocam korsan. Yabancilar oyunlari hacklemese bizimkiler oynayamaz bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yenilikler ! Umarım bu destek uzun zaman daha kesilmez. :D |
Animal crossing de yeni bir oyuna ayri hesaptan başladığımda diğer hesabin adasına götürüyor ben sıfırdan kendi adama baslamak istiyorum nasil yapabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de Switch ailesine bugün katıldım :) Eklemek isteyen olursa friend code: 5434 4288 1510 |