Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.365
Cevap
454
Favori
1.648.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17721773177417751776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ps4'de oynadim bence en iyisi 2. oyun. 1 de alinabilir ama 3'e hic girmeyin bence 3 boyutlu yapmaya calismislar olmamis. 4'u oynamadim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Drift sorunu olursa lite versiyonda çıkamamadığı için konsolu kullanamama durumu ortaya çıkabilir. Switch de başka bi joy con tak yola devam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz

    Drift sorunu olursa lite versiyonda çıkamamadığı için konsolu kullanamama durumu ortaya çıkabilir. Switch de başka bi joy con tak yola devam.
    Evet o ihtimal var fakat yeni joyconda ucuz degil sonucta lite dakide bozulursa yaptiririz :))
    Zaten 2 yil garanti var sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    İnşallah olmaz tabiki. Ama ben bu aralar ikinci switch i almayı düşünüyorum sadece kendime ait olsun diye. Yine lite yerine switch alma planları yapıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 14 Şubat 2020; 22:52:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Steamworld Dig 2'yi 7 saatten bile fazla oynamış olabilirim.

    Mario Odyssey'i yarı parlaklık ve uçak modunda 7 saat oynayanlar mevcut. Yeni seri.
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce Switch sahibi oldum konsolu yeni yeni çözüyor daha önce nintendo ürünü olarak Game Boy Advance kullanmıştım seneler önce. Şimdi bi kaç sorum var. Siz makineyi komple kapatıyor musunuz yoksa sleep modda mı bırakıyorsunuz ben hem dock mode hem handheld olarak kullanıyorum konsolu hibrit bi şekilde. Diğer sorum e shop ile ilgili. E shopta bölge değiştirmek çok kolay ama mesela şu an UK e shop ta çok güzel indirimler var benim oradan aldığım oyun sadece UK hesapta mı kalıyor mesela American a çevirirsem hesabı UK e shopten aldığım oyun ne oluyor ? kaybolmuyordur herhalde anlamadım ama. Birde uzun zamandır switch kullananlar bu oyun alma işlerini nasıl yapıyorsunuz her ülke için ayrı hesap mı kullanıyorsunuz? yoksa bir ülkenin e shop ı en iyisidir diyip sadece o ülkede mi kullanıyorsunuz hesabı? Bu konuyla alakalı önerileriniz varsa bekliyorum, teşekkürler şimdiden. Birde yıllardır ps4, Pc kullanıcısı olarak mario veya pokemonlara çok aşina değilim, mario odyssey e o para değer mi veya pokemon oynayacaksam hangi oyunla başlamalıyım ? pokemon lets go ya bakıyorum bir pikachu versiyon var bir eeve versiyon var bunlar aynı oyun mu yoksa farklı oyunlar mı? aynı sorum sword ve shield oyunları içinde geçerli.En son olarak multi oyun oynamayan biriyim daha çok single player seviyorum online üyelik almam gerekli mi yinede var mı daha başka avantajları? Bu online üyeliği aldık diyelim sonra american bi hesabı UK ye çevirdik diyelim sıkıntı oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarbo257 -- 15 Şubat 2020; 1:25:47 >




  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    İstediğin bölgeye değiştirip oynayabilirsin. O oyun tamamen senin oluyor. Hangi bölgeden aldığının önemli yok. Super Mario Odyssey harika oyun, değer. Pokemon Sword ile başla. Sword-Shield aynı oyun.
  • Az önce indirimden faydalanayım dedim. Civilization 6 aldım eski dost ne de olsa. Osmanlı paketi ile birlikte. Switch de deneyen oldu mu hiç Civ 6 yı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Hesabınızın eshop bölgesini istediğiniz zaman istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz. Aldığınız tüm oyunları aynı hesaba alıyorsunuz sonuçta. Bölgeyi değiştirmiş olmanız hesabı değiştirme anlamına gelmiyor. Bu arada birşey hatırlatmak isterim. Eğer bir oyunu oynadıktan sonra satmayı düşünüyorsanız. O oyun için ayrı bir hesap açınız. Satmak istediğimizde daha kolay olur. Çünkü bazen tüm oyunları tek hesapta toplayanların satması çok zor oluyor. Fiyat düşmek zorunda kalıyorlar.
    Pokemon lets go bende var ama oğlum oynuyor. Evee iye aynı sadece karakterler değilik. Sword la shield te öyle. Birini almanız yeterli.
    Online da eski NES ve SNES oyunları var. Onları oynamak isterseniz alabilirsiniz. Aile üyeliği ilanlarını takip edin. Yaklaşık 25 tl ye yıllık online üyelik alabilirsiniz.
    Online ın eshop bölgesini değiştirmekle bir ilgisi yok. Hesabınıza ait oluyor. Her türlü eshop bölgenizi değiştirmenin hesaba bir zararı yok. Oyunlar nerede ucuz ise oraya geçin.
    Sizden başka cihazı kullanan varsa ayrı bir hesap açabilirsiniz. Oyunları kendi hesabından oynar. Oyun ilerlemeleri karışmaz. Tabiki oyunun P1 hakkı sizde ise. Sadece P2 hakkına sahip olduğunuz bir oyuna sahipseniz, oyunu başka hesabınızdan oynayamazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevap için çok teşekkürler kafada soru işareti kalmadı :)
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Pokemon Sword aldım, yaklaşık 4 saat kadar oynadım ve oyun çok hoşuma gitti. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • Az önce civilization 6 oynarken oyun çöktü ana ekrana attı hata mesajı verip. Acaba oyunu kaldırmıyor mu switch. Optimizasyon kusuru sanırım. (En büyük haritada başlamıştım test amaçlı ilk oyunumdu. 25 turn falan olmuştu daha). Save ler duruyor mudur bilemiyorum. Load yapmaya korkuyorum şimdi 😐

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rage nickli arkadas kim switch ile 525 saat pokemon oynamak nedir bizi aydinlat ustadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım

    Fire Emblem 1 Mart'a kadar indirimde. En ucuz Australia bölgesinde gözüküyor. Australia bölgesinde USD doları değil AU doları geçerli değil mi?
  • Cihazı Metroid Prime serisi için almıştım ama Nintendodan bu seri hakkında hala bir ses yok.
    Yoksa vardı da ben mi kaçırdım?
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam AU doları geçerli 217 TL’ye geliyor galiba fiyatı ve ben hayran kaldım oyun çok güzel eğer seviyorsanız bu tür oyunları kaçırmayın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu sene için bi 2d oyunu veya prime trilogy oyunu çıkacak diye bir söylenti var.Onun haricinde 4 geliştiriliyor fakat gelen tek tanıtım videosundan başka bir şey yok şimdilik...
  • Nintendo Switch hakkinda bir sorum olacak.Joycon drift sorunu yeni serilerde kalkti mi yoksa hala cikma ihtimali var mi?

    Diger bir sorum Switch Lite almak sizde ne kadar mantikli? Sonucta cihaz tam olarak Nintendo Switch that cannot switch

    Bana cok buyuk ve gelismis bir 3DS gibi geliyor Switch Lite, bu yuzden biraz onyargiliyim cihaza karsi
  • İyi günler. Nintendo Switch lite almayı düşünüyorum fiyatından ötürü. 1400 tl civarı. Sizin düşünceniz nedir normal sürüm mü almak mantıklı lite’ın el konsolu olması dışında ne eksiği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17721773177417751776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.