Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Prestige , Mr.Prestige Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.373
Cevap
455
Favori
1.648.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Famitsu puanları biraz düşük olmasaydı iyiydi o biraz heyecanımı kaçırdı. Yoksa görsellik, tipler ve müziklere diyecek lafım yok çok güzeller.

    Tüm Zelda ekibi artı Monolith'in bir kısmı BOTW 2 ile uğraşınca tabi bu bir nevi üvey evlat muamelesi gördü.


    Contra: Rogue Corps ne o öyle ya. Hadi grafikleri geçtim elle tutulur bir tarafı yok. Oyun geliştiren herkesi şirketten kovmuşlar mıdır nedir böyle.

    Alıntıları Göster
    Görsellik olarak benim çok hoşuma gitti fakat 60 dolarlık bir oyun olduğunu düşünmüyorum.




  • review broow un paylaştığı videodaki yöntemle amazon japonyadan switch lite ön sipariş verdim. sanal kart oluşturup 10 liralık limit koydum alırken. videoda 3-4 gün önceden ödeme yapılamadı uyarısını içeren bir eposta geleceğini söylüyordu. daha önce bu şekilde alım işlemi yapan var mı acaba aramızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silverlight

    Celeste falan da 23 lira. Bir ara ben denemiştim kimlik falan istiyor arjantin için. Bir yolunu bilen varsa yazsın da alalım şunları ya.

    Alıntıları Göster
    Varmı bulan bir yolunu? Meksika ve Amerika da da indirime girmiş ama en iyisi Arjantin.
  • arkadaşlar zelda ve mario dışında oyun önerileriniz var mı ?
  • Astral chain Daemon x machina grind seviyorsan monster Hunter generations ultimate(bu oyun galiba sadece 3ds ve switchte var) link awakening donkey kong

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitmez bu liste ne sevmediğini yaz yazayım Bi şeyler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Japonya'dan alım yapmadım ama amazonda uyarı geliyor bilgilerinizi güncelleyin diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vio35

    arkadaşlar zelda ve mario dışında oyun önerileriniz var mı ?
    Henüz oynama fırsatı bulamadım ama genel görüşe göre.

    - Fire Emblem Three houses (taktiksel rol yapma)

    - Astral Chain (aksiyon)

    konsola son dönem çıkan en kaliteli iki oyun.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Sıra tabanlı oyunlara aşinaysanız Fire emblem gerçekten üst düzey bir strateji-rol yapma oyunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Arjantin, ucuz ülkelere kıyasla bile çok ucuz olduğu için arjantin kimliği zorunluluğu var diye biliyorum. İLk gördüğümde denemiştim kimlik numarası soruyordu
  • Switch alfığımdan beri doğru dizgün bakamadım. Bu aralar mario oddesy sardım son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biri olabilir. Sırf kullanmasam bile kutulu olarak alıp saklayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaçlı switch’ler sonradan yazlım update edilip orjinal ve sıkıntısız şekilde oynanabiliyor mu?yani belli bir yere kadar çıkan oyunları oynadıktan sonra yeni oyunlar için soruyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

    İlaçlı switch’ler sonradan yazlım update edilip orjinal ve sıkıntısız şekilde oynanabiliyor mu?yani belli bir yere kadar çıkan oyunları oynadıktan sonra yeni oyunlar için soruyorum
    Firmware geldikçe offline olarak güncelliyoruz zaten. Eski sürümde kalma gibi bi durum yok. Eğer ban yemediyse cihaz ilaci kaldırıp orjinale dönme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Bu puanlar az mı? Bu puanlara göre oyunun kötü çıkacağı konusunda endişelenmek gerekir mi bilemedim. Umarım dediğiniz gibi olur. Ben şahsen A link to the past'ın yapılmasını isterdim.
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Çok doğrusunuz indie yapımların gerçekten kıymeti bilinmemekte. Şu an switch im de AAA oyunlardan çok piksel art , indie geliştiriciler tarafından yapılmış oyunlar baskın oyun kütüphanemde. Zaten ps4 pro ve pc kullanıcısı olarak grafiksel olarak çok yüksek oyunlar oynamak istersem oralarda karşılıyorum bu hevesimi.

    Ki Octopath Traveler ‘s ı oynamaya kıyamıyorum bitecek diye. Konsolu alalı 4-5 ay oldu hala be zelda botw da ya da mario odysey de toplamda iki saat oynamışlığım yoktur. Ekranda celeste varken, timespanners varken, hollow knigth varken , octopath varken, tetris99 varken,necrodancer ve yeni oyunları olan hyrule bişey bişey varken, dead cells varken hiç elim gitmiyor diğerlerine , şaka gibiyim biliyorum :) belki de mesleki olarak akşamları çok yorgun olduğumdan büyük oyunlara girişmeye korkuyorum, muhtemelen eve gidince zeldayı tv ye bağlayıp hyrule de kaybolacağım.

    Zaten piksel art oyunların inanılmaz yakıştığını düşünüyorum konsola ve 1 dolara piksel art oyun görünce almadan duramıyorum şu aralar ;)

    Mottom sadece konsola exclusive oyunları kutulu alıp(mario oyunları, zeldalar, ki amerika limanlarında direk alacağım iki oyun astral chain ile fire emblem olacak) piksel oyunlarla doldurmak switch i . O yüzden büyük firmaların dlc politikalarına bu platformda takılamıyorum.

    Ha ama dediğiniz mevzu malesef pc de ve ps4 de çok canımı yakmıştır o ayrı mesele. Ne oyunlara ne paralar gitti şimdi free to play oldular. Yapacak bişey yok, her zaman aileme ve çevreme de dediğim gibi “sigaram yok alkolüm nadir gece hayatım yok zaten mesleğim gereği uzak bir hayat geçirirken bir de tek zevkimden ödün veremem kimse kusura bakmasın”

    Ne deseniz haklısınız ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 12 Eylül 2019; 21:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • what_tha kullanıcısına yanıt
    İlaçlı cihazla online oynarsak mı banlanıyor sadece?onun dışında bir risk yok galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece online diye biliyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroSemi -- 13 Eylül 2019; 0:8:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EDGE dergisinin de puanı ortaya çıktı.

    Astral Chain - 9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normalde ana oyun platformum PS4. Oyun bilgisayarım yok. Genelde hikaye tabanlı aksiyon , macera , korku v.b ve sony ex oyunlarını oynuyorum. Platform , pixel-art tarzı oyunları sevmiyorum . Bazı istisnalar var little nightmares , insade tarzı platform oyunları. Switch lite almayı düşünüyorum ancak şöyle de bir durum var. Switch i sadece yolculuklarda bazen de yaşadığım yer dışında olduğum zamanlarda oynamayı planlıyorum. Aldığım zaman çok yoğun bir şekilde kullanma durumu olmayacak. İkinci el XBOX alıp , gears , halo ve forza serisi gibi oyunları oynarım diye düşünüyorum bir yandan da. Switch oyunlarına da bakıyorum ama zelda ve birkaç oyun haricinde diğer oyunları çok ilgimi çekmiyor. Ancak yine de konsolu gittiğim her yere götürebilme imkanı olması beni cezbediyor. Karar veremiyorum bir türlü . Sizce ne tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.