Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gxlyxlxylxg , gxlyxlxylxg Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
48.351
Cevap
455
Favori
1.646.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Ben niye savunayım cihazı bana ne katkısı var? Streamle 4 saat oynatıyormuş şaka mısın kardeşim sen bi okuduğunu anla. Evdeki pcden dışardaki cihaza stream mi ediceksin otobüse stream mi edeceksin? Böyle laf canbazlığıyla nereye varmaya çalışıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gruptan yeni haberim oldu. Bir sure once konsolu Zelda BOTW ve Bomberman R ile birlikte onsiparis gectim. Konsollar elimize gecince ID'leri paylasiriz, beraberlik guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Hayır olay şu aldığımız şey oyun konsolu, pc değil ki. Pc alsan tabii ki bak ramine, ekran kartına, işlemcisine. Oyun konsolunu zaten upgrade edemiyosun, yani adamlar zaten sana oyunları bu sistemde rahatca oynayacagını vaad ediyor. Bu noktadan sonra niye takarsın ki işlemciyi, rami? Oyunları optime oynayacaksın işte, bilgisayar olarak kullanmayacaksın ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledikleriniz dogru bu kadar donanım gücü düşük olan bi konsol çıkarmak saçmalık ama nintendo donanımda hiç bi zaman iddalı olmadı alan insanlarda zaten cihaz için nintendo oyunları için aldıgına inanıyorum böyle bi cihazı performans için alıcak insan sanırım zaten yoktur.



    Bazı arkadaşlarda oyun konsolu bu falan demiş upgrade edilmez dogru ama insan genede bi performans bekliyo aldıgı şeyden herşeyden önce 32 gb hafıza az arttırılabilir belki ama oda ek masraf demek ama şu var çıkıcak oyunlara bakılırsa zaten çok da bi sistem istemiycek oyunlar bi zelda var sanırsam ama onunda çok fazla güç isticegini sanmıyorum ayrıca şuda var bu nintendo babamızın firması degil bazı şeyler eleştirilmelidir ki yerine daha iyisi yapılabilsin eger verdigi herşeyi sorgusuz sualsiz alırsak adam çizgisini zaten değiştirmeye ihtiyaç duymaz



    Kendi adıma ilk duyuruldugunda 3.parti vs vs söylentileri geldi ben elimdeki xbox ı satıp ön sipariş vericektim ki iyiki öyle bişey yapmamışım çünki şuan ömrü ne olur şüphelerim var çogu konsol ve geliştirici VR 4K vs üzerinde çalışırken nintendonun böyle bişey çıkarması tuhaf geliyo ama gene dedigim gibi alan oyunları için alıyo diye düşünüyorum sistem gücü için alınıcak bi konsol olduguna inanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Yani işlemci, ekran kartı ve ram gibi donanım aksanları zaten birbirine uyumlu şekilde belirlendiği bunlardan birini eleştiren zaten tutarsız bir tavır içerisinde oluyor.



    Bataryanın AH'si düşük bulunabilir fakat hızlı şarj elzem bir şey değil. Zaten şarjı çoğunlukla evde yapıyoruz. Evdeyken docka takma gibi bir fırsatın da oluyor zaten.



    Tamam gününün çoğunluğunu neredeyse hepsini dışarıda geçirebiliyoruz. Harici batarya kullanılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temocan kullanıcısına yanıt
    Ben yapmayı düşünüyorum fakat en erken 12 veya 13 Mart da olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurt. kullanıcısına yanıt
    İsterseniz sizi de ilk sayfaya ekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya hızlı şarj olmama konusunda sanırım redditte bir yazı okumuştum.Hızlı şarj olan pillerin ömürleri baya kısalıyordu.Fakat telefon kullanıcıları 1-1.5 yıl içinde telefonu değiştirdiği için sorun olmuyor.Fakat switch alanlar 4-5 yıl kullanacaklar.1 yıl sonra 3 saat değil 2 saat gitmesini kimse istemez herhalde.Ayrıca Switch sonunda bir ev konsolu.Nintendo Switchi hem ev hem el konsolu diye tanımlamıyor.Switch için ev konsolu fakat taşınabilir diyor.Yani ek bir özellik gibi sunuyor bunu.O yüzden belli bir pil ğerformansı vermesi yeter demişlerdir.Bunun dışında güç olarak zaten ufacık cihazda hatta elde kullanılırken fan da çalışmazken xbox one ve ya ps4 kadar performans verebilse zaten Sony,Microsoft ve AMD'nin dükkanı kapatıp gitmesi gerekir :D Sadece böyle bir konsept yerine direk daha güçlü bir ev konsolu çıkarsa denilse tartışılabilir fakat Switch'in PS4 kadar güçlü olması zaten imkansız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • San Francisco dan yeni foto...

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmdoctor kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj aynen dediğiniz gibi hocam. Bende Note Edge var günde 2 defa şarj gerekiyor. Hızlı şarjdan gitti. En iyi %20'de kapanıyor. Batarya değiştirilebilir batarya neyse ki.



    Şöyle mantıklı olurdu; eğer Nintendo da değiştirilebilir batarya koysaydı ve mesela yedek batarya ve ayrı bir taşınabilir şarj cihazı satsaydı çok iyi bir ilave özellik olabilirdi. Sadece belirttiğiniz gibi 1-1,5 senede yeni bataryalar almak gerekirdi o da makul bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 26 Şubat 2017; 22:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 gün...

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Ben niye savunayım cihazı bana ne katkısı var? Streamle 4 saat oynatıyormuş şaka mısın kardeşim sen bi okuduğunu anla. Evdeki pcden dışardaki cihaza stream mi ediceksin otobüse stream mi edeceksin? Böyle laf canbazlığıyla nereye varmaya çalışıyorsunuz?

    Sen oynanır mı dedin bende oynayabilme şeklini gösterdim, istersen PS Now üyeliği alır pc ye ihtiyaç duymadan da iyi bir bağlantıyla her yerde oynayabiliyorsun GTAV i Stream yöntemi ile. Şaka senin gibi sığ düşünen insanlar var mı diyosun varolduğunu söylüyorum :) HA bizim ülkenin interneti sefil olabilir bu onların sorunu değil.

    Sonuçta 32 gb hafızası 3 saatte bataryanın dolması aylık ücret olması , bunun ekran koruyucusu vs si oyunların ülkemizde resmi olarak satılmaması hepsi handicap bu konsol için laf canbazlığını sen bırakta biaz objektif düşün. ABD de yaşayan biri için 300lira senin için 1000 lira acı olan durumlardan birisi de bu.

    Batarya işini çözmeleri lazım konsolu evde oynayacaksam hafızası dışında sorun olmaz birde aylık üyeliği can sıkar ama mobil oyuncu için sıkıntı.




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu okudum benim ve/veya baska kisilerin sarj ile ilgili mesajimi cok sig bir sekilde elestirmissiniz.

    Oncelikli olarak konsol cikmadan once ve ozellikleri aciklanmadan once de gruba mesaj atmistim ve sarj suresinin ve konsol kullanim suresinin benim icin cok onemli oldugunu, buna gorede Nintendo 3DS veya Switch arasindan tercih yapacagimi belirtmistim.

    Yaptigim seyahatlerden oturu (ortalama 8 saatlik seyahatler) yolda giderken beni sarj ile birlikte 5-6 saat idere edebilecek konsol ariyordum, sonuc olarak bircok kullanici gibi benimde evimde surekli vakit gecirdigim baska bir cihaz var (PC).

    Bu yuzden cihazin hizli sarj olmasi benim icin onemliydi ve fikirlerimi dile getirdim, sizin icin onemli olmayabilir ama bunu belirtme sekliniz sizi malesef ki fanboy yapiyor...

    Gruptaki kullanilan dilden anlasildigi kadariyla bu gruptan artik saglikli bilgi alip tartismak mumkun gorunmuyor.
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Nintendo'nun Türkiye'ye dönmesi onlar için pek mantıklı değil.
    Türkiye'de 25-30 yaştaki NES klonlarını oynayan bizler dışında tanıyan yok.
    Bizler de o klonlarla ancak Mario Bros'u gördük.
    Türkiye'de Wii hariç hiçbir Nintendo konsolu doğru dürüst satmadı.
    Sıfırdan buraya gelirlerse en az 2-3 sene hep zarar edecekler.
    Dünya para gömecekler ki kitleler Nintendo'yu tanısın.
    Ondan sonra belki satabilirler birşeyler.
  • Fiyat performans olarak çok zayıf olduğunu kabul edelim gerek şarj süreleri gerek sistem performansı , verdiğimiz para sadece oyunlar için ve yenilikçilik için olduğunu bilelim bunu bilerek alırsak ilerde canımız sıkılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Hala nereye varmak istiyorsunuz anlamıyorum. Hala daha stream servislerini örnek gösteriyorsunuz? Hala online paralı diyorsunuz? Hala kurdan bahsediyorsunuz?

    Diğer konsoldan kurdan etkilenmiyor mu?

    Diğer konsollarda online ücretsiz mi?

    Diğer konsollar Türkiye de satıyor da ne oluyor 250 lira altı oyun mu var? Türkçe dil desteği mi var? Sizin için yerelleştirme kur+vergi ile çarpılıp TL ile ürün alabilmek mi?

    Stream servisi üzerinden oyun deneyimi işlevsel olursa zaten bizde kullanırız. Donanıma para verme meraklısı değiliz.





    Ben objektifim 3 saatten fazla oyun oyniyicaksam powerbanke takar oynarım. Ki 3 saatten uzun oynayabileceğim tek ortam sanırım yurtdışı uçuş veya şehirler arası otobüs felandır.

    Evimde rahat koltuğumda bile 3 saat oyun oynayamıyorum. O kadar işin gücün içinde dışarda 3 saatten fazla oynayabilecek insanlar powerbanke mecbur. Ama bu kitle toplam oyuncu kitlesinin maksimum %5 idir. Yani adamlar %5 için maliyet mi arttırsın?



    Tartışmayı boş bi şekilde uzatabilirsiniz hakkınız ama daha fazla sizinle muhattap olmak istemiyorum. Stream servislerini felan örnek gösterecek kadar canbazlık peşindesiniz. Size stream servisleriyle mutluluklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AekfrosT kullanıcısına yanıt
    Aslında cihaz type c girişli olduğu için bataryalı kılıf gibi aksesuarlar çıkması için engel yok.
    Yada powerbank gibi idareten çözümler de yapılabilir ancak bunlar da oyun keyfini azaltır mı o ayrı konu.

    Hızlı şarj konusundaki eleştiriye katılıyorum. 3 saat pil ömrü varsa, değiştirilebilir pil yada hızlı şarj olabilirdi.
    Bunu yapmak onlar için büyük zorluk değildir diye tahmin ediyorum.
  • Her şeyi anlarımda 8gb sistem için kullanılacak kalan 24gblık yeni nesil konsol hafızasımı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum hocam, bu zaten biraz umut biraz istek arası bir yorum. Zaten şu da var eğer geleceklerse hazır bu yeni konsol çıkmadan önce gelmeleri gerekirdi, ki bu bekleyişten faydalansınlar...

    Yine de Nintendo bu ne olacağı belli olmaz, zaten bu düşünce ile change.org daki kampanyayı başlattım, en azından bir şeyler yapmış olalım diye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.