Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
48.373
Cevap
455
Favori
1.648.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Üstad psn ve gold sistemini hiç bilmiyorum kullanmadım da :)

    Biz 4 kişi olacak şekilde bir hesapla oyun oynayabilir miyiz ? yani bir hesapla pokemon let go alındığında hepimiz aynı anda girebilir miyiz ?
    internet bağlantısı şart mı ?

    Bir de aile paketinin diğer paketlerden farkı ne o zaman ?
  • Belki benim gibi bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim, bu hafta çıkacak pokemon oyununda, eski jenerasyonlarda olduğu gibi, rastgele kişilerle takas veya savaş yapılamayacakmış. Ancak listenizde ekli olan ve online servise kayıtlı olan kişilerle bu yapılabilecekmiş. Online servisi şart koşmaları ve sadece arkadaş listesiyle sınırlanmayı beklemiyordum.

    Kaynak:https://www.gameinformer.com/b/news/archive/2018/05/30/-lets-go-pikachu-and-eevee-for-switch-bridge-the-gap-between-the-console-and-pokemon-go.aspx




  • hayır hocam 4 kişi olarak olmaz,maksimum 2 kişi kardeşlik yapabilir. şöyle bir örnekle açıklamaya çalışayım:

    sizin hesabınız A olsun,diğer kişini de B. siz B hesabını kendi konsolunuzda aktif hesap yapacaksınız diğer kişi de A hesabını. daha sonra B hesabı açıkken siz konsol da bulunan A hesabınızdan oyuna gireceksiniz,diğer kişi de A hesabı açıkken kendi B hesabı ile girecek oyuna. bu durumda oyunu hangi hesaba aldığınızın önemi yok,iki kişi de kullanabilir. yazınca biraz karışık oluyor fakat uygulama da o kadar karışık değil...

    aile paketinin olayı ise,eğer online üyeliği tek başınıza alırsanız yıllık 20 dolar fakat aile üyeliği alırsanız yıllık 35 dolar. aile üyeliğini 8 kişiye kadar bölüşebiliyorsunuz,bu da 35i 8e bölmek demek,ki bu şekilde çok daha ekonomik oluyor. sizin durumda 4 kişi olarak aile üyeliği alsanız,bir kişi yönetici olacak ve 35 doları o ödeyecek,kalan 3 kişiyi alt üye olarak ekleyecek ve onlar da onun üyeliğinden faydalanacak. 35 doları da 4e bölseniz adam başı 8.57 dolara yıllık üyelik almış olacaksınız...




  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır birşeyler netleşti diyebilirim :)


    "A hesabı açıkken B'den girecek" derken. iki hesapta makinede tanımlı olacak ben karşı tarafın hesabını kullanırken onun oyunlarını o da aynı şekilde benim oyunlarımı kullanabilecek doğru mu anladım? :)

    Sonuç olarak benim hesabımda online oynanabilen bir oyunu (mesela mario kart) online oynarken o da bu oyunuoynayabilir değil mi ?
    Bunu neden soruyorum Youtube'da bakıyorum konsollardan biri oyunu oynadığında diğeri oyuna bağlanamıyor. (05:24 'de oyun baska bir konsolda çalışıyor hatası veriyor. https://www.youtube.com/watch?v=uTJoXCsBdp8&t=321s )




  • DGLYN kullanıcısına yanıt
    şöyle anlatayım hocam,diyelim ikimizin kardeşliği var, semih ve arif hesapları, ben semih hesabını benim konsolda ana hesap yapacağım fakat oyunlara girerken arif hesabından açıp oynayacağım,siz de arif hesabını ana hesap yapıp oyunlara girerken semih hesabından gireceksiniz. bu şekilde olduktan sonra sıkıntı olmuyor...

    bu şekilde olunca her iki kişi de diğerinden bağımsız olarak istediği zaman istediği oyunu online oynayabiliyor...
  • Cansın :)

    eyvallah bilgi için.
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyunlarda kardeslik olmuyor mu?
    Tesekkurler.
  • Kartuşlu oyunda olmaz.
  • Dün pokemon lets go evee oynadım. Zaman kaybı. Sakın paranızı bu oyuna harcamayın. Gerçek rpgyi beklemek en mantıklısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba daha önce İngiltere Amazon dan switch alıp bir müddet kullandıktan sonra satmıştim . Şimdi tekrar almak istiyorum bu sefer en uygun Japonya Amazon dan buldum fakat konsol menü dili konusunda suphelerim var . Japonya Amazon dan bu konsolu alan oldu mu acaba ? Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urahara0

    Dün pokemon lets go evee oynadım. Zaman kaybı. Sakın paranızı bu oyuna harcamayın. Gerçek rpgyi beklemek en mantıklısı.
    Sana gore oyledır bana gore iyi bir oyundur ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal_ksk

    Sana gore oyledır bana gore iyi bir oyundur ;)

    Alıntıları Göster
    Bana göre hava hoş boyle bir oyuna 300-400 lira bayilacak olan sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • arkadaşlar uzun zamandır switch almak istiyorum. sizce geç kalmış sayılır mıyım? yeni bi konsol söylentiside var. daha önce hiç nintendo oyunları oynamadım ilk konsolum olacak yıllardır steamdan oynuyorum oyunları ama artık pc yetersiz kaldı. bebekde yolda insallah bi ekran başına bağlı kalmadan elde oynamak çok cazip geliyor bana. su an ki fiyatlardan pc toplamakta çok tutuyor. Switch black friday'de güzel bi indirime girer mi amazonda falan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urahara0

    Dün pokemon lets go evee oynadım. Zaman kaybı. Sakın paranızı bu oyuna harcamayın. Gerçek rpgyi beklemek en mantıklısı.
    Yeni oyunun cikmasi en az 1 yil daha belki de daha fazla surer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, meraki olaniniz varsa asagidaki urunu aldim ve gayet basarili bir sekilde switch ile calisiyor. acikcasi biraz pahali bir alet ama farkli markalarda yan urunler mutlaka cikacaktir. First person oyunlarda cok iyi oldugumu iddaa edemem ama fortnite'de, ozellikle joycon'larla tam bir facia'ya donusuyordu bu durum. Bu alet durumu biraz duzeltti diyebilirim. Bunun kullaniminin haksizlik oldugunu soyleyenlerde oluyor farkli forum sitelerinde ama zaten cok iyi oynamadigim icin bu benim icin gecerli degildir diye dusunuyorum..:)

    icinden cikan USB drive'i dogrudan switch'in kasasina takiyorsunuz, FN+5'e basip active edince hersey kablosuz olarak mukemmel calisiyor. Bu arada mouse'u klavyeye takiyorsunuz dogrudan. Doom oyunda da denedim, 55 ekran TV de Pc tadinda oynamak gercekten guzel bir deneyim. Zelda da sorunsuz calisti ama onun icin pro controller her zaman daha dogru bir secenek bence. Konu icinde biraz farkli birsey olmasi icin paylasayim istedim, sorulariniz olursa cevaplamaya calsiirim.









  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007





    R type mı? bittik

    1080p remastered hem de




  • serdar_u S kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız peki? fps oyunlarında analoglara alışkın olmayanlar için güzel bir alternatif...
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    benim de gözüme ilk o çarptı,fiyatını çok merak ediyorum,abuk subuk bir fiyatı olmazsa mutlaka alırım...
  • amerika shopta ön siparişte %20 indirim var 11 dolar mı yalan olmasın 14 dolar mı şimdi işteyim yahuu ne oynadım bee android telefon sürümünü bile

    17 18 yaşında ne jetonlarım gittiydi be atari salonlarında
  • 
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.