Şimdi Ara

Nintendo, Mayıs ayında Miitomo'nun fişini çekecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nintendo akıllı telefonlar için oyun çıkaracağını ilk açıkladığında şirketten beklenti büyüktü ancak bunun yerine “Miitomo” isimli bir uygulamayla karşılaştık. Japon teknoloji devi oyunla olmasa da pratik olarak bir sosyal sohbet uygulamasıyla resmen mobil oyun pazarına adımını atmıştı. Şirket yaklaşık iki yıl sonra Miitomo'nun fişini çekmeye karar vermiş gibi görünüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Porsche sağlam geliyor: Mission E, Tesla'lardan iki kat daha hızlı şarj olacak
    Nintendo'nun web sitesinde yayınlanan bir bildiride Miitomo'nun 9 Mayıs 2018 tarihi itibariyle kapanacağı açıklanırken, kullanıcılara uygulamanın yayınlanmasından bu yana sürdürdükleri destek için teşekkür edildi. Şirket 9 Mayıs tarihinde hizmet sonlanana kadar kullanıcıların Miitomo Drop'u oynamaya ve Miitomo mağazası gibi diğer özellikleri kullanmaya devam edebilmesi için günlük giriş bonusu olarak Miitomo parası ve oyun biletleri sunmaya devam edecek.

     

    Gittikçe gözden düştü



    Miitomo uygulaması, ilk yayınlandığında (muhtemelen kullanıcıların merakından dolayı) bir miktar başarılı gibi görünse de daha sonra güncelleme eksikliği ve ilerleme kaydedilememesi nedeniyle sabit oranda oyuncu kaybı yaşadı. Aslında tam olarak oyun diyemeyeceğimiz Miitomo, sanal dünyada kullanıcıların birbirleriyle etkileşim kurabilecekleri sosyal bir uygulama olarak ön plana çıkmıştı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.