Şimdi Ara

nintendo e-shop rezilliği deliricem !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda bi arkadaştan 3ds aldım. Neyse herşey iyi güzel eshoptan kendi nintendo club accountmla 50 dolar para yukleyip 2 oyun aldım. Ancak sonra 3ds kullanıcı adının eski sahibine ait oldugunu ögrendim ve sildim. Kullanıcıyı silince bütün oyunlar komple gitti. Yeni kullanıcı oluşturdum tekrar shopta girip nintendo club accountumu linkledim ancak aldıgım oyunların hiçbirini tekrar indiremiyorum. Tekrar almamı istiyor. 4,5 tane mail attım nintendoya cevap yok. İlk kez nintendo el konsolu kullanıyorum hayatımda bu kadar saçma salak bi sistem görmedim ben. Böyle bir firma bu kadar amatörce sistem kurmamalı. Hem param gitti hem 3dsimdeki eskiden kalan ve yeni aldıgım oyunların hepsi gitti sanki format atmışım gibi. Delirmek uzereyim. Zaten türkiye desteğide yok artık. 48 saattir attıgım 4 maili sallayan bi müşteri hizmetleri sorumlusu da yok. Böyle rezillik görmedim ben... Napıcam bilmiyorum. Sinirden konsolu kırmak üzereyim..







  • Simdi normalde bir urunu eShop account ile aliyoruz. Bu eShop accountun uzerinde satin aldigimiz her seyi yeniden indirebiliriz. Club nintendo hesabini bu eShop accountuna linkledigimizde daha sonra her zaman ayni accountu kullanarak indirim yapabiliriz.

    Ama eger eShop accounti silersek nintendo club accountu bize eski oyunlari yeni linklenmis bir account ta izin vermez.

    Ama duzeltilmesi zor degil. Durumu zaten nintendoya izah etmissiniz. 48 saattir cevap alamayisinizin sebebi haftasonu ve pazar gunune denk gelmis olmasidir buyuk ihtimalle. Nintendo bu sorunu duzeltir. Ama unutmayin yeni account yarattiginizda once alinmis oyunlar normalde linkleseniz de gelmez cunku eShop accountlari ayni degil her ne kadar club nintendo accountu ayni olda da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iCb4uC

    Arkadaşlar forumda bi arkadaştan 3ds aldım. Neyse herşey iyi güzel eshoptan kendi nintendo club accountmla 50 dolar para yukleyip 2 oyun aldım. Ancak sonra 3ds kullanıcı adının eski sahibine ait oldugunu ögrendim ve sildim. Kullanıcıyı silince bütün oyunlar komple gitti. Yeni kullanıcı oluşturdum tekrar shopta girip nintendo club accountumu linkledim ancak aldıgım oyunların hiçbirini tekrar indiremiyorum. Tekrar almamı istiyor. 4,5 tane mail attım nintendoya cevap yok. İlk kez nintendo el konsolu kullanıyorum hayatımda bu kadar saçma salak bi sistem görmedim ben. Böyle bir firma bu kadar amatörce sistem kurmamalı. Hem param gitti hem 3dsimdeki eskiden kalan ve yeni aldıgım oyunların hepsi gitti sanki format atmışım gibi. Delirmek uzereyim. Zaten türkiye desteğide yok artık. 48 saattir attıgım 4 maili sallayan bi müşteri hizmetleri sorumlusu da yok. Böyle rezillik görmedim ben... Napıcam bilmiyorum. Sinirden konsolu kırmak üzereyim..

    hocam aynı olay benim başıma geldi destek in attıgı cevap biz sizi hesabınızı silmeden uyarı yazısı gösteriyoruz sizi uyarmıstık malesef yapabilicek birşeyimiz yok yardımcı olacağımız başka bir konu varsa lütfen bize ulaşın diye saçma salak bi cevap verdi.Burda ki konulara da defalarca yazdim nintendonun hiçbir ürününde eshop kullanmayin adamlarda hesap sistemi yok çağ dışı bir firma her zaman kutulu alin.




  • Cok mu zor bir account sistemi yapmak. Konsoldan pahali icinde oyun var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwain

    Simdi normalde bir urunu eShop account ile aliyoruz. Bu eShop accountun uzerinde satin aldigimiz her seyi yeniden indirebiliriz. Club nintendo hesabini bu eShop accountuna linkledigimizde daha sonra her zaman ayni accountu kullanarak indirim yapabiliriz.

    Ama eger eShop accounti silersek nintendo club accountu bize eski oyunlari yeni linklenmis bir account ta izin vermez.

    Ama duzeltilmesi zor degil. Durumu zaten nintendoya izah etmissiniz. 48 saattir cevap alamayisinizin sebebi haftasonu ve pazar gunune denk gelmis olmasidir buyuk ihtimalle. Nintendo bu sorunu duzeltir. Ama unutmayin yeni account yarattiginizda once alinmis oyunlar normalde linkleseniz de gelmez cunku eShop accountlari ayni degil her ne kadar club nintendo accountu ayni olda da.

    malesef. Yurtdısında genel merkezlerini bile aradım yarım saat kavga ettim operator kadınla. Yok yok yok. Eshop hesabınız ve 3ds ye indirdiginiz oyunlar direk nintendo 3d id nizle baglantılı diyor. Silerseniz gider diyor kadın. Dedim o kadar para harcadım oynamadım bile bari download kodu vb. bişi verin bi nebze maduriyetim azalsın. Yok hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Bende azıma geleni söyleyip kapadım. Nintendonun ilk kez el konsolunu aldım ve cihaz ntsj bu yüzden kutulu bulmak zor haliyle bende kutu tasıyamayı sevmem el konsolunda downlad ederim normalde diye hesap edip eshop kullandım. Yıllardır sony konsollarıyla psn kullanırım her cihazımdada aynı hesapla ilk aldıgım oyunları bile oynarım. Böyle bir rezillikle ilk kez karşılaşıyorum. Bu kadar saçma bi sistemi dünyanın en byük 3 konsol üreticisinden biri nasıl yapıyor hala anlamış değilim. Giden 50 dolarımamı yanayım. Konsolda önceden yuklu yaklasık 100 dolar degerinde silinen oyunamı yanayım.

    Herşeyi anladım sineye çektim ama kullanıcımı silince hafızadaki oyunlar niye siliniyor arkadaş. Shoptan tekrar download edilemeseydi de konsolda kalsaydı bari oyunlar. En azından oynayp bitirince içim yanmazdı. Zaten oyunlar ateş pahası. Doğru dürüst bi kampanyası yok olsada 5 10 dolar indirim.

    Oynamak istediğim oyunları alp bitirip çıkarıcam direk elden. Mümkünse nintendo benden uzak dursun artık her ne kadar oyunlarını sevsemde keriz yerine koyulmayı kaldıramıcam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.