Şimdi Ara

Nintendo 3ds oyun tavsiyesi! (Bilhassa grafik açısından)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El Nintendo 3ds aldım, bu benim ilk Nintendo deneyimim (çocukken nintendo çakması atarilerde oynadığım mariolar hariç). Oyunlara tamamen yabancıyım zaten şuan 27 yaşındayım ama en son 15 yaşında oyun oynadım işe girince rahatladığımdan bir ps4 bir de Nintendo 3ds aldım, benim tanıdığım oyun kalmamış piyasada hepsi farklı farklı. 3ds için metacriticteki en iyi puanlılar listesine baktım, her oyunun videolarını izledim youtube'ta, howlongtobeat'ten oyun sürelerine baktım, çok garip gerçekten 84 saatlik Monster Hunter 4 ultimate'in grafikleri 7 saatlik Mario 3d Land'in 4te 1i kalitesinde bil değil, berbat, hele Persona'dan ötürü merakla incelediğim Shin Megami Tensei 4 ve Shin Megami Tensei 4 Apocalypse"in o kadar kötü ki 90lardaki oyunların daha iyidir, zaten çoğu yeri çizimden ibaret.
    Şuana dek şu oyunları inceledim netten metacritic sırasıyla:
    Ocarina of Time 3d: baya kötü grafikler
    Fire Emblem Awakening: Aşırı kötü grafikler, zaten 3rd person kamera sadece hamle yaparken gözüküyo ve görüntü çok berbat çamur gibi gerisi de tepeden gta 1 gibi.
    Zelda a link between: renkler falan baya güzel ama gta 1 gibi tepeden
    Mario 3d Land: Cidden çok zevkli çok güzel grafikleri var gökkuşağı gibi parıl parıl ve yukarıdakilerde olan çamurlaşma yok çok net
    Zelda Majora: Ocarina'nın aynısı.
    Pokemon x,y, moon, sun, ultra moon-sun: Baya güzel üç boyutlu anime havası var
    Animal crossing new leaf: tipik flash oyunu grafiği
    Monster Hunter 4 ultimate: aşırı berbat böyle birşey olmaz
    Luigi Dark Moon: Gayet güzel zevkli grafikler mario 3d'den bile iyi
    Shin Megami Tensei 4&4 apocalypse: 1997'nin oyunları bundan daha iyiydi half life 1 kesinlikle bunun yanında God of War 4 kalır.
    Arkadaşlar hiç Nintendocu arkadaşım yok yardım edin lütfen;
    1. Güzel grafikli güzel puanlı oyun önerileri yapar mısınız
    2. Wii oyunlarına da baktım 3dsden kaç sene önce çıkmış wiinin oyunlarının grafikleri mario, luigi ve pokemon moon hariç diğer oyunlardan kat be kat iyi, niye böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi de siz 2010 yılında PICA 200 GPU ile çıkan bir konsoldan, özellikle önceliği grafik olmayan Nintendo gibi bir firmanın ürününden fazla beklentiye girmişsiniz. Nintendo konsollarında zaten grafik ön planda tutulan bir şey değildir. Bu çok uzun zamandır böyle. İyi grafik istiyorsanız Vita almanız gerekir fakat 3DS kadar zevkli ve geniş bir kütüphane bulamazsınız.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.