Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.463
Cevap
101
Favori
224.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3ds' e Çıkan Monster Hunter'ın son oyunu olan Monster Hunter XX 25.08.2017'de Switch'e de çıkıyor. Bu oyuna özel Monster Hunter XX oyununu ONLINE olarak hem 3ds hem switch sahipleri birlikte oynayabilecekler.


  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Hocam adam 2.kol olayını ekstra özellik olarak söylemiş siz hala dualshock 4 diyorsunuz



    Vitada zaten oynanacak yeterince oyun var diye düşünüyorum,god of war coll., killzone,uncharted,gravity Rush,little big planet all stars battle Royale,persona



    Daha birsürü bu kalitede yapım var bunların yanında ps4 varsa remote play olayı bence harika,2.kol olayı da ekstra bir özellik.



    Ben vitayı kullandım ancak şuan kendime alma peşindeyim,ya vita alıcam yada New 3ds xl..



    Ben tamamen tarafsız görüşümü söyledim yanlış anlaşılmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirhan vitayı kol olarak kullanma çokta matrah bi şeymiş gibi söyleyince dedim ekstra özellikte olsa gereksiz anlamsız ne alaka ps4 dualshock alır zaten 2 kısı yanyana oynayan adam.


    Vitada zaten oynanacak yeterince oyun var diye düşünüyorum,god of war coll., killzone,uncharted,gravity Rush,little big planet all stars battle Royale,persona saydığın oyunlar Playstation 3 4 de olan oyunlar yani ne anladım ben el konsolunda farklılıktan.? zaten olan seyı elınde oynamıs olacaksın ps4 ps3 olmasa al tabı gormemıs oynama ımkanın olmamış derim ancak zaten olan seyın aynını tekrar almak çok anlamsız.

    Vita bu yuzden istenilen gibi satmadı ve oyun uretemedi playstation konsollarının gölgesinde bir cihaz oldu.

    Mantıklı olarak ps3 ps4 um var ps vita mı alayım new 3ds xl mi diyen adama birader zaten playstation kusmuşsun artık aynı seylerı tekrar tekrar elde oynamanın ne manası var derim tabı kı. Gerisi kendi zevkıne kalmıs alacak olanın.

    Ben olsam ıkısını de alır dener sonra ılgımı cekenı kullanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 3 Ağustos 2017; 22:39:4 >




  • 4 Vita aldım w New aldım 3 old 3ds aldım



    Tek diyebileceğimiz 3ds her türlü Vita geçiyor çünkü cihaz da hayat var .



    Vita da killzone. Oynamak Türkçe çok iyi hele dublajı süper



    Vita da enso cfw yoksa. Tr piyasa berbat oyun buldun pahalı satarlar ha kart PSN kullanırım dedin hoppala hafıza kartları uçuk



    :) 64 GB 120 dolar nasıl oluyor akıl mantık değil vitayi bu öldürdü



    Şimdi Ali express. Den kart dönüştürücü çıkmış 7 dolar düşün :)



    Bende hep New var hem Vita ikisi de güzel New kirilmiyor onu kirsinlar Vita pek bakmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de cihazın siparişini verdim, bir sorun çıkmazsa 2-3 hafta içinde elimde New 3DS XL olacak. Cihazı Amerika'dan aldım, gördüğüm kadarıyla burada kutulu oyun bulmak biraz sorun olacak gibi. Bütçem biraz kısıtlı olduğu için ilk etapta dijital oyun yerine ikinci el kartuş ve sky3ds düşünüyorum, daha sonra korsan oynadığım oyunları da orijinal alırım nasıl olsa. Şu anda elinde artık oynamadığı NTSC oyun olan arkadaşlar satmak için bana PM atabilirler. Mario, Zelda, Pokemon serileri önceliğim. Monster Hunter gibi çok duyduğum ama hiç oynama fırsatı bulamadığım serilere de açığım, tabi sizlerden gelecek diğer tavsiyelere de. Kullanmadığı ve satmayı düşündüğü Sky3ds kartı olan varsa o da pm atabilir, dediğim gibi bir süre korsan oyun oynamak durumunda kalabilirim elim biraz daha rahatlayana kadar.
  • Nintendo 3ds yeni gelecek olan 12 oyun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 4 Ağustos 2017; 16:57:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERGX

    Nintendo 3ds yeni gelecek olan 12 oyun





    içlerinden sadece "The Snack Wolrd Trejarers" dikkatimi çekti. Multiplayer oynanış varsa şahane olur..




  • Czarny güzel günlerde kullan. Oyun tavsıyesı verebılırız tabıkı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 6 Ağustos 2017; 17:1:37 >
  • Cihaza ek olarak micro sd kart almama gerek var mı? 4gb micro sd kart yeter mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Cihaza ek olarak micro sd kart almama gerek var mı? 4gb micro sd kart yeter mi?

    cfw li cihaz için olmazsa olmaz 128gb var bende. Oyunları savelerı birçok sistem dosyasını kurdugun yer sd kart. Cfw yok ise zaten ıcınde 4gb cıkıyor o da işletim dosyları veya eshopdan oyun ındıreceksen 1 oyunluk yeterlı olur. genelde AAA oyunlar 2.5-3.5 gb. Her oyuna 180tl verip alırım sorun yok dıyorsan 15 20 tanesını koymak ıcın bır raf yaptırabılırsın. 4gb sd bu durumda yeterli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganreis


    quote:

    Orijinalden alıntı: BERGX

    Nintendo 3ds yeni gelecek olan 12 oyun





    içlerinden sadece "The Snack Wolrd Trejarers" dikkatimi çekti. Multiplayer oynanış varsa şahane olur..

    doganreis bende "The Snack Wolrd Trejarers" ı bekliyorum. Yine YO-KAI WATCH yapımcısı LEVEL5 in oyunu. Yeni videodan da görüleceği üzere 3kişilik bir role playing ancak klasik rpg aksdıne dovusu acık ekranda serbest sekılde yapıyor yanı tam bır rpg dövüş sistemi yok daha akıcı ve farklı.e
    Ekrana koyup oyunada çıkarttığın silahları Türkiyede bulur muyuz bılmem guzel ozellık amiboo gıbı ama keyifli oyuna benzıyor.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 6 Ağustos 2017; 17:3:27 >









  • YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls Biter!! 41 saat

    Oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Yokai japon mitolojisinde doğa üstü varlıkların genel adıdır...

    Normal Role-playing oyunları unutun. Karakterlerle oynanan oyunlarda serbest olmayı karakteri özgürce hareket ettirmeyi severiz oyunda olanda bu. Bu oyun sıradan rpg lerden oldukça farklı.Öncelikle bir anime serisinin oyunu ve hikayesi karakterleri oldukça özel.Karakter ve hikayenin bağımsızlığı oyunu farklı kılmış. Oyunda savaş mekanızması sahip olduğunuz yoka-i lerle karşılıklı yapılsa da diğer rpglerden oldukca farklı bir dövüş mekanızması var o sure sıkmıyor aksine daha çok o ekranda kalmak istiyorsunuz.

    Oyunda özellikle gözüme çarpan şeyler:

    HİKAYESİ!! Esprili karakterleri (Normalde basıp geç derız ara sahnelere bazı konusmalara bu oyunda geçemiyorsunuz çoğu zaman, anime tadında)

    Çok fazla şehir , yapı ve insan olması. Bu şehirlerde birbirinden farklı onlarca gidebileceğiniz yapı mevcut yapılarında her katına odasına girebılıyorsunuz: fittnes salonu, hamam, tren istasyonu, gökdelenler, bisikletçi, kasap, vahşi yaşam dukkanı, atari salonu, hamburgerci, hastahaneler, saatci, kazıkazancı, pastahane, evler vs.. Buralara gitmek mecburı değil ama keşfedip gezdıkce hem farklı yokai ler bulma sansınız artıyor hemde kendınızı farklı bır hıkayenın ıcınde bulabılıyorsunuz.

    Oyunda günümüzde meydana gelen kötü güçleri durdurmak için GEÇMİŞE gitmeniz gerekiyor geçmişe gitmenizi sağlayan yokaide bir -ayna. Bir anda geçmişe geçiş yapıp, trenden(kömürlü tren), yollardan, bınalardan, renk paletınden geçmişi hissedebiliyorsunuz.

    Karakterinizle şehirler arasında hızlı trenle seyahat etmeniz. Yolculuk sırasında farklı hıkayeler ve maceralara girebılmenız.

    Örneğin A şehrinden Z şehrine gidiyorsanız her istasyonda inip her şehri gezebılıyorsunuz. Oyunda şehirler oldukça kalabalık herkesle farklı bır konusmaya gırebılıyor ıstersenız yan gorevler alabiliyorsunuz.

    Şehirler arasında seyahat sadece tren değil teleport ile de olmakta neden hangısını kullanmanız gerektıgını oyunda anlayacaksınız.

    Oyunda yeraltına girip yeraltında görevlerde yapabiliyorsunuz.

    Karakterinizle şehirlerde yürüme işi karakterinizin belli (story)- ana görevleri yapması ile bisikletle dolaşmaya dönmekte.Böylece gideceğiniz yere çok daha kısa sürede varabılıyorsunuz. Bisikletin gece trafikte sokaklarda ön ışığının yanması güzel ayrıntı ve bisiklette modifiye edilebilmekte.

    Oyunda gündüz gece döngüsü ve farklı mevsimlerde hava durumları var( yağmur güneş bulutlu açık) ve hatta gece 00:00dan sonra hala dısardaysanız.... spoiler vermeyeyim .... Bu gunduz gece yagmur sıcak dongusunde karakterınız yagmur yağmaya baslarsa duruyor montunu gıyıyor güzel ayrıntı.

    Karakter evine veya arkadasının aılesının evıne gıttıgınde ayakkabıları kapı gırısınde bırakıyor cıkarken otomatık gıyıyor. bu 1snlık bı gözlem ama başarı ve keyif ayrıntılarda gizli zaten. Heralde Japonlarda bızım gıbı ayakkabılarını eve gırmeden mutlaka çıkarıyor:)

    Oyun içinde oyun sıradan bır rpg kesınlıkle oynayamam sıkıyor boguyor ağır olur japon rpgsi ancak bu oyunda her an hersey etkılesım içinde olduğundan çok onemlı bı ana gorevdeyken gorevden cıkmadan arkadaslarınızı yolda görüyorsunuz hadi bisikletlerle yarısalım ödül şu dıyorlar, yarışmayak mı? :) bazen yarıs, bazen yakalama, bazen eski terkedılmış hastahanelerde saklambaç, tırmanma vs.. keyif veren farklılıklar.

    Karakterın bınalar veya yapıların tepesınde borularda dengede kalarak yurumesıde gayet kendine özel bir durum olmuş. Yapı ortam çevre etkileşimini iyi kullanmışlar.

    Karakterin yerdekı kola kutusuna vurması ve parktakı kaydıraktan kaymasıda ilginç gelmişti yani çoğu şeyle vantilatör tv vs etkileşim kurabılıyor.

    Oyunda çok fazla çeşitte shop-dükkan var. Bu shoplardan bizim gazete bayii seklınde olan bırınde kazı kazancı vardı. orda 6 yerden 3 unu kazıyıp 3 aynı odulu tututurursanız oduller kazanıyordunuz o da bı anda caddede gezerken dükkana girip farklı bışeye konsantre olmaya yol açmıştı. Bu arada 60 odul var deger sırası 1den 60a bana 6. ve 4 . değerli öduller gelmişti.

    Oyun sizi keşfetmeye gezmeye itiyor hem farklı yokai bulmak hem de inventoryde- envanterde sahip olacagınız bazı seyler ender olup bunları kullanmanız gerekıyor. Oyunda kutsal bır ağaç bulunmakta gercek zamanlı gunde 3 hakkınız var eğer envanterde dısarıda gezerken buldugunuz ozel renk jetonlar var ise onlarla yokai kazanma sansınız var mekanızma para atıp yuvarlak metal kutudan sakız veren aletler gıbı.

    Level - Yokailerin gelişme mekanızması oldukca dengelı ve olması gerektıgı gıbı. Oyun gercekten kımı boss ve dovuslerde oldukca zorluyor 6 yokai den sonuncusuyla zorla kazandığım çok oldu. Galibiyet sonucu verılen odullerse oldukca tatmın edıcı.

    MÜZİKLER!!

    ONLINE!!Oyunda Yokaileriniz değiş tokuş yapabıldığiniz bir arena, aynı zamanda online dövüşler yapabıldıgınız bır arena ve size her gün ödül veren şans çekilişi yaptıgınız bır onlıne bolum mevcut. Bu sizi oynamaya teşvik eden diğer nedenler.

    Oyun bittikten ve yazı aktıktan sonra Bir Yaz Tatilini hakkettin diyor. Bir çok yan görev açılıyor yani farklı bölümler farklı görevler oynamaya izin veriyor Nasıl olsa ortalıkta boss yok ;)
    ..........

    Nintendo 3ds de oynanabılecek iyi oyunlardan bırı bana göre. Bakmayın nintendo switch çıktı 4k ya yakın görüntü var, neredeyse harika bır alet ancak arkadaş switch değil, 3ds oynuyor bu oyunlar ve bir çoğu çok buyuk şans 3ds sahipleri için









  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey pikmin hala dusmedimi freeshopa arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    Hey pikmin hala dusmedimi freeshopa arkadaslar?






    erkahn Freeshop u beklemene gerek yok Oyun AAA kalite olmuş 4 gözle switche pikmin 4 adıyla yeni title ın gelmesi beklenıyor yıne switch i bi kenera bırakıp 3ds de pikmin oynama ayrıcalığı
    oyuzden cia sını indirip oynayabılırsın. ya da oyun 40 euro satın alıp oynayabilirisin.

    Oyun çift ekranı çok iyi kullanmış grafik kaliteside oldukça başarılı.









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 7 Ağustos 2017; 4:22:20 >




  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Her türlü tavsiyeye açığım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Czarny

    Teşekkür ederim :) Her türlü tavsiyeye açığım :)

    Oyun Tavsiye
















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Ağustos 2017; 4:24:44 >




  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Her birini denemek için can atıyorum :) en başta cihazı alma sebebim olan pokemonlar ile başlayıp dalga dalga yayılarak ilerleyeceğim :)
  • kim tutar seni :) pokemon sun gayet iyi grafık oynanıs acısından oncekı nesıl poke oyunlarıyla çok fark var. Pokemon ultra sun ve moonda duyuruldu darısı switche.
  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Açık olmak gerekirse önce alpha saphire ve y yi oynayıp sun/moon u atlama planım var. Kasıma kadar dişimi sıkıp direk ultra moon almayı düşünüyorum, arada bi 30 40 dolar daha harcamama derdindeyim. İkinci el sun veya moon denk getirirsem oynarım diyorum. Veya dayanamaz onu da alırım ama emin olamıyorum şu an, biraz şans ve gaza gelmemle alakalı olacak o kısım :)
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.