Şimdi Ara

Nintendo 3DS İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, internette yapılan incelemeleri incelediğimde hepsinin sadece 3ds'yi övmek amacıyla yapılan incelemeler olduğunu farkettim.Ben de gayet samimi bir inceleme yapacağım.

Kutuyu ilk elinize aldığınızda çok ağır geliyor, diyorsiniz ki demek ki içinde çok şey var.Ama ben dsi aldığımda da aynı olay yaşandığı için bu ağırlığın %50'sinin kullanım kılavuzları olduğunu tahmin ettim.Kutuyu açıyoruz açıyoruz ve 3ds'i elimize alıyoruz.Ağırlığı karşılaştırınca dsi'dan baya bir ağır olduğunu fark ettim.Ama renk olarak gerçekten çok cekici duruyor.Özellikle de mavi rengi.Stylus ilk başta çocukca geliyor fakat arkasını çekip uzatınca aynı dsi stylusu gibi oluyor.Slide pad yumuşacık gerçekten çok iyi uyuyor parmağaPower tuşuna basınca yüklenmesi çok uzun sürüyor ve bu sadece açılırken değil her bir şey aççtığınızda oluyor.Gerçi bir uygulama açarken Nintedo 3ds yazısı yazıyor 3 boyutlu olarak ama tabi yine de sizi fazla oyalamıyor.Menünün üstündeki ikonları görüyorsunuz.Friend list girip arkadaşlarınıza bakıyorsunuz fakat çok saçma bir şekilde onların online olduğunu görüyorusunuz fakat ona mesaj atamıyorsunuz çok saçma olmuş.Arkadaş bulmak ise hiç sorun olmuyor Facebook'da 3ds'ye özel gruplara yazın kodunuzu eklesinler sizi.Onun dışında game notes die bir bölüm var oyun notları kaydetmek için boş bir alan bulunuyor ve yazı yazıyorsunuz o alana.Ama şahsen ben oyun notundan çok yolda gördüğüm bir numarayı yazmak için kullandım.Not:game notlarını albüme kaydedip 3d hale getirirseniz ekrandan yaklaşık 2,5 cm çıkıyor.Notifications ise bildirimleri aldığın bir uygulama bana göre ise en az girilen gereksiz bir uygulama.Bir de internet ükonu var ama henüz gelmedi bu ay gelecek.Face raiders'a gelirsek gayet eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebilirim yani reklamında adamın evin içince sağa sola döndüğünü görüp dalga geçenler var ama gerçekten o halde olmanız gerekiyor bu oyunu oynamak için.Yaklaık 1:30 saatte bitirilebilir bu oyun.Ar games ise gerçekten süper bir uygulama ve 3d etkisi ise en net görülen uygulama ar games olsa gerek.Video chanell'a gelecek olursak fazla içerik olmaığını sadece 1:30 dklık bir video olduğunu soyleyebilirim.Amao videoda derinlik hissi gerçekten güzel.Nintendo 3ds sound ise klasik dsi'ın tüm özelliklerine sahip onun dışında mp3 oynatabilmekten ve sesin ''stereo'' olmasından başka bir artısı yok.Mii maker ise mii oluşturabileceğiniz bir uygulama fakat bir kere oynanıp geçilecek bir 3ds özelliği.Streetpass mii plaza ise Türkiye'de pek işe yaramayan bir uygulama yani ben 3ds aldığımdan beri 3 kere bağdat caddesinde yaklaşık 6000 adım attım ve henüz hiç streetpass arkadaşım olmadı.Nintendo 3ds camera ise 3ds'te oyununuz yokse sizi oyalayacak tek uygulamadır.Gerçekten çok zevkli gördüğünüz herşeyi 3d yapabiliyorsunuz ve sahte 3d değil.Yani cisimlerine cihaza yakınlığını ölçüyor ve yakınlığa göre 3d etkisi veriyor süper di mi?
    Bu özellikler dışında pek önemli bir uygulama yok.Fakat bana soracak olursanız nintendo 3ds daha bir oyun konsolu olamadı.Ve eğer 3ds almayı planlıyorsanız yanında oyunsuz kesilikle almayın 2-3 güne geri verirsiniz yani 3ds oyunsuz sizi oyalayamaz.
    Bu ünceleme de burada bitmiştir
    Eğer unuttuğum bir özellik varsa lütfen hatırlatın onu da açıklayayım.

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• gayet samimi bir anlatım olmuş almayı düşünen kişiler için güzel bir değerlendirme teşekkürler
  • Öncelikle bu devirde sahte 3D diye birşey kalmadı. Sadece o okullara gelen reklamcılar harici. 3DS yakınlık ölçmüyor zaten öyle bir 3d etkisi tam olmaz yaptığı şey Sol ve Sağ kamerayla resim çekip bunu 2 göze yansıtacak şekilde vermesi. 3DS'te en iyi 3 boyutu 3D Video Channel yansıtmakta. O video biliniyor önceden Nvidia tarafından da 3D için yayınlanmıştı. Game Notes 3 boyutlu yazmıyor ki nasıl 2,5 cm çıktı? Birde 3DS sound'da oynanabilcek oyunlar ve güzel remake demoları var. Güzel bir inceleme olmuş ama sanki aleti beğenmemiş gibisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 7 Mayıs 2011; 15:59:37 >

Orijinalden alıntı: Modernova

Öncelikle bu devirde sahte 3D diye birşey kalmadı. Sadece o okullara gelen reklamcılar harici. 3DS yakınlık ölçmüyor zaten öyle bir 3d etkisi tam olmaz yaptığı şey Sol ve Sağ kamerayla resim çekip bunu 2 göze yansıtacak şekilde vermesi. 3DS'te en iyi 3 boyutu 3D Video Channel yansıtmakta. O video biliniyor önceden Nvidia tarafından da 3D için yayınlanmıştı. Game Notes 3 boyutlu yazmıyor ki nasıl 2,5 cm çıktı? Birde 3DS sound'da oynanabilcek oyunlar ve güzel remake demoları var. Güzel bir inceleme olmuş ama sanki aleti beğenmemiş gibisin?

Beğendim fakat tüm şu updateler filan geldikten sonra çok daha iyi bir cihaz olacağını düşünüyorum yani şu anda yapılabilecek fazla bir şey yok oyun oynamak dışında.Haksız mıyım?
    Bu arada teşekkürler

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

• Yalnız bir şey diyeceğim bu yakınlığı ölçme konusundan haklıyım çünkü cihaza yandan bakınca tüm ekran sanki gözlükler görülen bir 3d görüntüsü gibi hal alıyor.Ve kameranın yakınına bir cisim koyunca ise bu cisimin arkadaki cisimlere göre daha çok derinliğe sahip olduğu farkediliyor.Araştır istersen konuyu internette de bunla ilgili bilgiler vardı.

• Psp 2 yi beklemeyi tercih ediyorum arkadaşlar

Orijinalden alıntı: korkuadam

Yalnız bir şey diyeceğim bu yakınlığı ölçme konusundan haklıyım çünkü cihaza yandan bakınca tüm ekran sanki gözlükler görülen bir 3d görüntüsü gibi hal alıyor.Ve kameranın yakınına bir cisim koyunca ise bu cisimin arkadaki cisimlere göre daha çok derinliğe sahip olduğu farkediliyor.Araştır istersen konuyu internette de bunla ilgili bilgiler vardı.

Bir gözünü kapa diğerini aç sonra diğer göz için aynı şeyi yap 2 görüntü oluşuyor. Ve derinlik farklılaşıyor. Sağ gözün kapalı merdivenden inmeye çalış olmaz çünkü tam derinlik anlıyamazsın. 3DS kameraları o kadar gelişmiş değil önemli olan 3DS'in yazılımı. Cross-Eyed 3D'yi bir araştır anlarsın.
    Nintendo 3ds cfw hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya inanmıyorsan şunu dene: kameranın azıcık ilerisindeki bir nesneyi çek yani derinliği az olan bi nesneyi sonra o görüntü ekrandayken elini kameranın önüne koy dokunmatik ekrandaki ibrenin oynadığını göreceksin...

• quote:

Ya inanmıyorsan şunu dene: kameranın azıcık ilerisindeki bir nesneyi çek yani derinliği az olan bi nesneyi sonra o görüntü ekrandayken elini kameranın önüne koy dokunmatik ekrandaki ibrenin oynadığını göreceksin...

Dokunmatik ekranda ibre yok?

quote:

Ya inanmıyorsan şunu dene: kameranın azıcık ilerisindeki bir nesneyi çek yani derinliği az olan bi nesneyi sonra o görüntü ekrandayken elini kameranın önüne koy dokunmatik ekrandaki ibrenin oynadığını göreceksin...

Hani 3dyi ayarlamak için bir çizgimsi yer var.Böyle kaydırınca gidiyor.Yanda makine kolu gibi bir şey çıkıyor hatta ona basınca da ortadaki

• quote:

quote:

quote:

Hani 3dyi ayarlamak için bir çizgimsi yer var.Böyle kaydırınca gidiyor.Yanda makine kolu gibi bir şey çıkıyor hatta ona basınca da ortadaki

Cümlen eksik ama onlar sadece hassas göz ayarı. Galiba biraz yanlış gördün.

• arkadaşlar bu konsol kutusu ve aldığım oyunun kutusunda pın code var.bunları nerelerde kullanırız

Orijinalden alıntı: sarica120

arkadaşlar bu konsol kutusu ve aldığım oyunun kutusunda pın code var.bunları nerelerde kullanırız

club.nintendo.com'da.

quote:

Orijinalden alıntı: sarica120

arkadaşlar bu konsol kutusu ve aldığım oyunun kutusunda pın code var.bunları nerelerde kullanırız

club.nintendo.com'da.

Her ''Nintendo'' markalı oyun veya konsol aldığında gelir.Ama bir işine yaramaz sadece Avrupa ülkelerine özel.

• quote:

Öncelikle bu devirde sahte 3D diye birşey kalmadı. Sadece o okullara gelen reklamcılar harici. 3DS yakınlık ölçmüyor zaten öyle bir 3d etkisi tam olmaz yaptığı şey Sol ve Sağ kamerayla resim çekip bunu 2 göze yansıtacak şekilde vermesi. 3DS'te en iyi 3 boyutu 3D Video Channel yansıtmakta. O video biliniyor önceden Nvidia tarafından da 3D için yayınlanmıştı. Game Notes 3 boyutlu yazmıyor ki nasıl 2,5 cm çıktı? Birde 3DS sound'da oynanabilcek oyunlar ve güzel remake demoları var. Güzel bir inceleme olmuş ama sanki aleti beğenmemiş gibisin?

Sonradan okudum aklıma geldi.Game notes'da yazıp fotoğraf olarak kaydededersen o fotoğrafı derinlik ekleyici özellik ile 3d yapabilirsin.Bir dene istersen...

• quote:

quote:

Sonradan okudum aklıma geldi.Game notes'da yazıp fotoğraf olarak kaydededersen o fotoğrafı derinlik ekleyici özellik ile 3d yapabilirsin.Bir dene istersen...

Direk atınca olmuyor. Ayrıca onu da belirtmelisin.

• quote:

quote:

quote:

Direk atınca olmuyor. Ayrıca onu da belirtmelisin.

Haklısın, ayar yapmak gerekiyor.

• kart oyunu oynayan yok mu 3DS'te

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

kart oyunu oynayan yok mu 3DS'te

AR Kart mı yoksa bildiğin Poker gibi kart mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.