Şimdi Ara

Nikon AW110 Genek Bakis ve birazda kiyaslama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makineyi 1 hafta once New York B&H electronics den 340USd a aldim. resim video cozunurlugu yada destekledigi kart cesitleri gibi bilgiler vermeyecegim bu bilgilerehttp://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Compact-Digital-Cameras/26412/COOLPIX-AW110.html linlikden ulababilirsiniz.

    Daha once Olympus tg-810 modelini kullaniyordum, sunu soyleyebilirim ki; AW110, TG-810dan cok daha iyi bir fotograf makinesi.
    bu iki manike arasindaki en buyuk fark pil suresi, normal kullanimda Olympus GPS acikken bir gun bile gitmezken Nikon yogun kullanimda GPS ve tum sensorleri acikken gun sonunda hala %90 gosteriyordu. Ayrica uyduya baglanma suresi Olympus da bazen 10dak dan fazla surerken Nikonda sadece saniyeler aliyor zaten map kalitesi Nikonda uzak ara onde.
    Su alti, normal, gece, fotograf ve video cekimlerde kalite olrak yine Nikon acik ara onde.

    Aw110 ile 15 metreye kadar daldim uzerinde electronic compass oldugundan dalarken bile kac metrede oldugunuzu gorebiliyorsunuz. makinanin max inebilecegi derinlik ise 18m.
    Oled su altinda gayet iyi performance gosterdi, dugmeler ve menuler su altinda partik ve hizli kullanim icin ideal yerlerde.
    ayrica slow motion video modu bir harika biz topluca cok eglendik
    makinede Wifi olmasi buyuk avantaj android yada apple store dan ilgili apps indirmeniz yeterli. yanliz pc icin bu ozelligin desteklenmemesi bana gore buyuk bir eksi. wifi ozelligi sadece mobile device lar icin gecerli. wifiden fotograflar kopyalanabiliyor, ayrica mobile device uzrinden foto cekilebilyor, makinanin objektifi nereye bakiyorsa ayni goruntu wifiden baglanti kurdugunuz cihazdada gorunebiliyor, isterseniz zoom bile yapip fotograf cekebiliyorsunuz fakat flas, scene yada iso gibi ayarlar remote olarak bagli cihaz uzerinden ne yazikki yapilamiyor.

    saglam, yakisikli, kullanisli bir sualti foto, mak, istiyorsaniz AW110u size tavsiye ederim.
    sorulariniz varsa buyrun
    Tesekkurler



  • Çok güzel bir başlık açmış ve tecrübelerinizi paylaşmışsınız. Bu konuda ilgilenen çok az kişi olduğundan yorumunuz çok önemli bence. Ayrıca detaylı kıyaslamanız da ilgilenecek olanlar için faydalı olacaktır. Benim merak ettiğim bir konu var o da örnek fotoğraf. Eğer sizin için mümkün ise 2-3 örnek fotoğraf da koyabilir misiniz veya bir siteniz falan var ise adresinden bakabilir miyiz ? Su altı fotoğrafları benim de bakmaktan çok keyif aldığım bir tür.
    Teşekkürler...
  • evet cektigim fotolar var eklemekten mutluluk duyarim. ben ummanda yasiyorum deniz her zaman berrak olmuyor bu aylarda hep su biraz bulanik.
    biraz daha clear fotograflar icin daha temiz Planktonsuz korfez bulursam o fotograflarida paylasirim.
    Sevgiler.
     Nikon AW110 Genek Bakis ve birazda kiyaslama Nikon AW110 Genek Bakis ve birazda kiyaslama Nikon AW110 Genek Bakis ve birazda kiyaslama
  • Ooo ! çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Orada olmak ne güzeldir... şu kadarcık seyri bile güzel ise... Bu apayrı bir Dünya, daha güzellerini de görürüz inşallah sayenizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Mayıs 2013; 13:48:42 >
  • vay, bu kadar mükemmel, ben gördüğüm en memnun olduğunu. biliyor musunuz? bakın: http://tao.la/abu
  • düz lens mi balık gözü mü?
  • Süper ötesi, tebrik ederim...
  • Geçen yıl aw100 almıştım inanılmaz sualtı resimeri çektim. aw110 daki ek özelliklerle daha iyi olmuş. güle güle kullanın...
  • Tesekkurler herkese iyi dilekleriniz icin.
  • Bende bakıorum ama uygun bısıler olursa ıyı olur . bu mak gercekten guzelmıs masallah walla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.